جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
خوراکی های فریزر دوست و فریزر گریز را بشناسید
فریز کردن یکی از راه ها برای نگهداری مواد غذایی است. اما در این بین باید بدانید که هر کدام از مواد غذایی را چه مدت می توانید درون فریزر نگهداری کنید.
خوراکیهای فریزر دوست و مدت زمان نگهداری آنها
برخی غذاها نسبت به خوراکیهای دیگر برای انجماد و دوباره ذوب شدن، مناسبتر هستند. غذاهای گوشتی، سوپها و خورشها را میتوان به راحتی منجمد کرد. هنگام منجمد کردن خوراکیها، دانستن اینکه هر کدام از خوراکیها را چقدر میتوان در فریزر نگهداشت تا مواد مغذیاش حفظ شود، مهم است. در این بخش مدت زمان نگهداری برخی از مواد در فریزر آورده شده است:
_ نان و انواع دسرها را میتوان بین دو تا سه ماه در فریزر نگهداشت. بهترین زمان ماندگاری کیک یخ زده در فریزر یک ماه میباشد.
_ شیرینیها و میوههای پخته شده را میتوان به مدت سه ماه در فریزر نگهداشت. نگهداری کلوچه پس از یک ماه در فریزر توصیه نمیشود.
_ گوشت گوسفند تا 9 ماه و گوشت گوساله بین 4 تا 6 ماه میتواند منجمد بماند.
_ گوشت مرغ و بوقلمون حتی تا یکسال هم در فریزر دوام میآورد.
_ جگر، دل، زبان، قلوه تا چهار ماه در فریزر سالم میمانند.
_ درخصوص غذاهای دریایی مانند ماهیها، باید گفت که میتوان ماهیهای کم چرب را تا 6 ماه و ماهیهای پرچرب را تا 3 ماه در فریزر نگهداشت.
_ میگوها هم تا 6 ماه در فریزر سالم میمانند، به شرط اینکه وقتی تازه هستند به سرعت منجمد شوند. غذاهای دریایی کنسرو شده را پس از باز کردن درب قوطی میتوان تا دو ماه در فریزر نگهداشت.
اگر می خواهید بیشتر بدانید : کدام مواد غذایی را نباید در فریزر نگهداری کنیم؟
_ تخم مرغ خام و بدون پوسته را میتوان به مدت یک ماه در فریزر نگهداشت.
_ مرکبات را بیشتر از سه ماه نباید به حالت انجماد نگهداشت . ماندگاری سایر میوهها بین 9 ماه تا یکسال میباشد. انواع سبزیجات را میتوان تا 12 ماه در فریزر حفظ کرد.
_ شیر تا سه ماه و آب میوههای خانگی را تا 6 ماه میتوان در حالت انجماد نگهداری کرد، اما اگر غلظت آب میوه بالا باشد ماندگاری آن در فریزر بمدت 10 ماه تا یک سال افزایش مییابد.
خوراکیهایی که نباید فریزری کرد
تخم مرغ آبپز، قهوه، سس مایونز، دوغ (دوغ پس از گرفتن کره)، پنیرخامهای، پودینگ، انواع سالادها، پاستای پخته نشده، غلات، سیب، خربزه، کنگر فرنگی، بادنجان، کاهو، سیبزمینی، تربچه و جوانههای گیاهان موادی هستند که هرگز نباید منجمد شوند چراکه مواد مغذی و طعمشان از بین میرود.
نکاتی در خصوص منجمد کردن غذاها
_ هرگز غذایی را که یکبار منجمد شده، حتی اگر به صورت خام باشد، پس از انجماد زدایی دوباره منجمد نکنید. با این کار کیفیت مواد مغذی و طعمش کاهش مییابد.
_ فرآیند انجماد، میکروارگانیسمهای موجود در میوه و سبزیجات را از بین نمیبرد، بلکه آنها را غیر فعال میکند. بنابراین کاهش دمای محیط بدلیل قطع برق یا باز ماندن درب فریزر سبب فعالیت دوباره میکروبها و فساد مواد غذایی میشود.
_ اگر منجمد کردن مواد غذایی را طبق اصول صحیح انجام دهید، نه تنها غذایی سالم در دسترس خواهید داشت، بلکه هنگام مصرف از شکل ظاهری و طعم شان مانند قبل از انجماد لذت خواهید برد.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : zendegionline.ir
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین نوار غزه چین ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه