دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

باقلا، منبع طبیعی فسفر و آهن


باقلا، منبع طبیعی فسفر و آهن

باقلا، گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقاست که از ۵هزار سال پیش کشت می شود.
این گیاه حاوی مواد مغذی لازم برای بدن از جمله فسفر، پتاسیم، ویتامین K و آهن است. میزان مصرف باقلا …

باقلا، گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقاست که از ۵هزار سال پیش کشت می شود.

این گیاه حاوی مواد مغذی لازم برای بدن از جمله فسفر، پتاسیم، ویتامین K و آهن است. میزان مصرف باقلا در اروپا، آفریقا و آسیا بسیار بالاست.

به نوشته سایت «ehow»، این گیاه منبع عالی تیامین است که برای حفظ عملکرد طبیعی سیستم عصبی ضروری است.

ویتامین A موجود در آن برای سلامت پوست، تقویت بینایی و رشد استخوان ضروری است.

مقدار زیاد پتاسیم در باقلا به بدن کمک می کند تا فشار خون را در حد طبیعی حفظ کند و عملکرد قلب را تنظیم کند.

فسفر موجود در این گیاه برای شکل گیری استخوان و دندان مهم است و به بدن در بهره گیری از ویتامین کمک می کند.

منبع غنی فیبر است. فیبر به سیستم گوارشی کمک می کند تا غذا سریع تر هضم شود.

باقلا کم کالری و بدون کلسترول است.

اسیدآمینه آن نقش انتقال دهنده عصبی را در مغز ایفا می کند.