دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

مزه‌دار کردن مرغ


مزه‌دار کردن مرغ

شیوه‌های مختلفی برای مزه دار کردن مرغ وجود دارد. یکی از آن‌ها روش خواباندن مرغ در آب نمک است.

شیوه‌های مختلفی برای مزه دار کردن مرغ وجود دارد. یکی از آن‌ها روش خواباندن مرغ در آب نمک است.

این کار باعث مرطوب و خوش طعم شدن مرغ می‌شود. کافی است مرغ را برای چند ساعت در آب نمک سرد بخوابانید.

می توان به این آب، فلفل سیاه، سیر و... نیز اضافه کرد.

به حدود یک لیتر آب، ۵ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و به جوش بیاورید و پس از خنک شدن مرغ را در آن قرار دهید.

پس از چند ساعت مرغ را از آب خارج کنید و قبل از پخت آن را خوب بشویید.

اگر می‌خواهید مرغ را در فر بگذارید، آن را خوب خشک کنید.