یکشنبه, ۲۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 9 June, 2024
مجله ویستا

کتلت تن ماهي و ذرت (مخصوص افراد داراي کلسترول بالا)


تن ماهي را (که به طور کامل روغن آن را گرفته ايد) به همراه ذرت، جعفري، نمک و فلفل در ظرف مناسبي بريزيد و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنيد. آنگاه از مواد گلوله هايي...
کتلت تن ماهي و ذرت (مخصوص افراد داراي کلسترول بالا)
مواد لازم:
سيب زميني : 2عدد بزرگ
کنسرو تن ماهي : 200گرم
کنسرو ذرت : سه چهارم پيمانه
پودر نان خشک : حدود 1پيمانه
جعفري خرد شده : 3قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه:
سيب زميني پخته شده را پوست بگيريد و بعد از اينکه خوب خنک شد، رنده کنيد. سپس تن ماهي را (که به طور کامل روغن آن را گرفته ايد) به همراه ذرت، جعفري، نمک و فلفل در ظرف مناسبي بريزيد و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنيد. آنگاه از مواد گلوله هايي (به اندازه يک گردو) برداريد و در دست گرد کنيد. در اين زمان، در پودر نان بغلتانيد، و با کف دست گلوله را فرم دهيد و سپس روي سيني فر بچينيد و در فري که از قبل با حرارت 175درجه ي سانتي گراد يا 350 درجه ي فارنهايت گرم کرده ايد، در طبقه ي وسط قرار دهيد، تا زماني که کتلت ها ترد و طلايي رنگ شوند. اين غذا را به همراه سبزيجات تازه سرو کنيد.
منبع: ماهنامه دنياي تغذيه شماره 28