دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

چند فوت مهم برای پخت خورش قیمه نذری


خورش قیمه یکی از متداول ترین خورش ها در بین غذاهای نذری ماه محرم است. اگر شما هم قصد پخت یک خورش قیمه نذری تمام عیار را دارید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته های ساده استفاده کنید.

نکته های مهم در پخت خورش قیمه نذری

1 – برای پخت خورش قیمه نذری حتما یک روز قبل لپه راخیس و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن خارج شود.

2 – برای پخت حتما از پیار داغ فراوان استفاده کنید.

3 – حتما از گوشت گوسفند استفاده کنید.

4 – برای طعم دار کردن از زردچوبه، ادویه هفت رنگ و دارچین استفاده کنید.

5 - در هنگام پخت چند عدد پیاز بزرگ را پوست کنده و درون خورش بگذارید تا بپزد. بعد از پختن پیاز آن را از درون خورش خارج کرده و کامل میسک کرده و مجدد درون خورش بریزید. با این کار خورش غلظت خوبی خواهد داشت.

6 – علاوه بر اضافه کردن ربآ از گوجه فرنگی رنده شده وهم استفاده کنید.

7 – نیم ساعت تا یک ساعت قبل از این که خورش را از روی شعله بردارید مقداری گلاب درون خورش ریخته و صبر کنید تا خور کامل جا بیفتد.

8 – برای روغن انداختن خورش چند قالب یخ به خورش تان اضافه کنید.

9 - برای سرخ کردن سیب زمینی ها به روغن علاوه بر نمک مقداری زردچوبه هم بزنید و سیب زمینی ها را قبل از سرخ کردن برای چند دقیقه در آب جوش، بجوشانید.

10 - لیمو امانی را از یک روز قبل با چاقو چند عدد سوراخ کرده و درون آب بگذارید تا تلخی پوست آن خارج شود.

11 - هرگز برای خورش قیمه از رب انار یا رب نارنج به عنوان چاشنی استفاده نکنید زیرا رنگ خورش شما را تیره می کند.

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
اختصاصی سیمرغ