یکشنبه, ۲۵ شهریور, ۱۴۰۳ / 15 September, 2024
مجله ویستا
خیار شور به سبک آمریکایی
این خیارشور ترد، کمی شیرین و کمی ترش، بسیار خوشمزه و نیرو بخش است. از تهیه آن پشیمان نخواهید شد. به شما توصیه میکنیم همراه ما این خیارشور بسیار خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.
طرز تهیه خیار شور به سبک آمریکایی:
مدت زمان تهیه: 60 دقیقه
مدت زمان سرد کردن: 3 تا 24 ساعت
مواد لازم:
12 فنجان خیار کوچک برش ضخیم داده شده (در حدود 4 عدد)
2 عدد پیاز حلقه شده نازک
2 قاشق غذا خوری نمک پاک شده
4 تا 5 فنجان یخ خرد شده
3 فنجان شکر دانه دانه
3 فنجان سرکه سیب
2 قاشق غذا خوری دانههای خردل
2 چای خوری دانههای کرفس
4 عدد زنجبیل تازه ورقه شده ضخیم
1. خیار شور:
این ترشی ترد، کمی شیرین و کمی ترش بسیار خوشمزه است که کام شما را به هیجان خواهد آورد. از تهیه آن پشیمان نخواهید شد. به شما توصیه میکنیم همراه ما این ترشی بسیار خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.
2. انتخاب خیار
خیارهای مناسب را انتخاب کنید و آنها را به خوبی شستشو دهید. خیارهایی را انتخاب کنید که سبز، سفت و بدون لک باشد.
3. اضافه کردن نمک و حلقه های پیاز
نمک باعث دو رنگه شدن خیارها میشود و جلوه ای ابری به آن میدهد.
4.سرد و سنگین
در یک کاسه بزرگ خیارها، نمک و پیاز را به آرامی بریزید و بعد آنها را به یک آبکش انتقال دهید، که در یک کاسه قرار گرفته باشد. آنها را در یخ به صورت لایه لایه بخوابانید. روی آن یک بشقاب سنگین بگذارید و برای یک شب یا 24 ساعت آن را به همین طریق نگه دارید.
5. آماده سازی شربت
هنگامیکه خیارها در یخ میباشند شما شربت را تهیه کنید. این کار برای دادن مزه انتهایی به خیارها میباشد.برای تهیه شربت آن، در یک قابلمه مناسب شکر، دانههای خردل، دانههای کرفس و زنجبیل را مخلوط کنید. آن را حرارت دهید تا به جوش آید، حرارت را کاهش دهید و بگذارید 3 دقیقه بدون درپوش بجوشد. آن را از حرارت بردارید و بگذارید خنک شود درب آن را ببندید و بگذارید کاملا سرد شود تا برای بقیه کار آماده شود.
6. اضافه کردن شربت:
وقتی که خیارها کاملا سرد شد، آبکش را از کاسه خارج کنید تا خیارها از آب جدا شود. خیارها را به ظرفی دیگر انتقال دهید. شربت تهیه شده را توسط یک صافی پارچهای به خیارها اضافه کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و گهگاهی آن را هم بزنید. سپس آن را از حرارت بردارید. بهتر است از یک صافی استفاده کنید تا چاشنی شما از منافذ آن عبور نکند و تنها عصاره آن به ترشی شما افزوده شود. برای نتیجه بهتر از صافی پارچهای استفاده کنید.
7. حرارت دادن به خیارها
خیارها را حرارت دهید و اجازه دهید تا بجوشد. گهگاه آن را هم بزنید و مراقب پخت آن باشید.
8. ریختن خیارها در بطری
با یک ملاقه خیارها را وارد بطریهای مورد نظر ضد عفونی شده کنید. البته کمی از سر آن خالی نگه دارید. روی خیارها باید با شربت داغ پوشیده شود. لبههای بطری را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید. درپوش آن را بگذارید، باید کاملا بسته باشد. آنها را در یخچال به صورت وارونه قرار دهید.
ارزش غذایی:
- کالری: 0
- چربی اشباع شده: 0
- چربی اشباع نشده: 0
- کلسترول: 0
- سدیم: 291 mg
- هیدرات کربن: 9 گرم
- قند: 8 گرم
- فیبر: 0
- پروتئین: 0
- ویتامین c: 0
- کلسیم: 0
- آهن: 0
*درصد ارزشهای روزانه برمبنای 2000 کالری میباشد.
تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ
www.semorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی:
ساندویچ بستنی شکلات فندقی
دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه(تارت بستنی دولچه دی لیچی)
ميگو و كاهو بريان
مرغ و مارچوبه در ظرف غذای شام(غذای رژیمی)
سوپ آووکادو و تره فرنگی
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست