سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
دستور تهیه محبوب ترین غذای انگلیسی
یکی از محبوب ترین و سنتی ترین غذاهای انگلستان غذایی است که در واقع با فیله ماهی تازه سید شده و چیپس سیب زمینی آماده میشود
دستور العمل تهیه(fish &chips) ماهی و چیبس
یکی از محبوب ترین و سنتی ترین غذاهای انگلستان غذایی است که در واقع با فیله ماهی تازه سید شده و چیپس سیب زمینی آماده میشود و انگلیسیها این غذا را به نوعی تبدیل به غذای ملی شان کرده اند و آنرا به سایر کشورها نیز معرفی کرده اند .به دستور تهیه این غذا توجه نمایید
یکی از محبوب ترین و سنتی ترین غذاهای انگلستان غذایی است که در واقع با فیله ماهی تازه سید شده و چیپس سیب زمینی آماده میشود و انگلیسیها این غذا را به نوعی تبدیل به غذای ملی شان کرده اند و آنرا به سایر کشورها نیز معرفی کرده اند .به دستور تهیه این غذا توجه نمایید
مواد لازم :
2 پیمانه آرد معمولی
2 پیمانه شیر
آب ( به مقدار لازم )
1 چانه مایه خمیر
نمک
سیب زمینی (برای 1 یا 2 نفر)
روغن (برای سرخ کردن)
2 پیمانه آرد معمولی
2 پیمانه شیر
آب ( به مقدار لازم )
1 چانه مایه خمیر
نمک
سیب زمینی (برای 1 یا 2 نفر)
روغن (برای سرخ کردن)
طرز تهیه :
آرد را در یک غذا ساز نسبتا بزرگ ریخته و شیر را به آن اضافه میکنیم.در ابتدا آرد و شیر را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و در همان حال آب را کم کم به آن اضافه می کنیم.نباید آب را یکجا به آن اضافه کرد.حالت هم زدن را تا زمانیکه تمام آرد و مواد اضافه شده کاملا با هم ترکیب شده و غلظت و قوام یکنواخت پیدا کند ادامه می دهیم.سپس نمک و مایه خمیر را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.دستگاه را خاموش کرده و 1 تا 1 ساعت و نیم مواد بدست آمده را در حالت استراحت در یک مکان گرم قرار می دهیم.
برای درست کردن چیبس سیب زمینی ها را پوست کنده و به اندازه های مساوی تکه تکه کرده و آنهارا شسته و میگذاریم تا کاملا خشک شوند.سپس آنها را در یک ظرف دسته دار عمیق که حاوی روغن داغ می باشد یه مدت 5 دقیقه قرار می دهیم.سپس آنها را از روغن خارج کرده و با یک قاشق شیارهایی روی آنها ایجاد کرده و به مدت 10 دقیقه در یک ظرف فلزی قرار داده تا خنک شوند و این شیار ها را به خود بگیرند.دوباره آنها را به مدت 7 تا 10 دقیقه در روغن ریخته تا کاملا طلایی شوند و راحت قابل جویدن باشند.نمک را هم که چاشنی آن است روی آن می ریزیم.
ماهی را در داخل مایع آرد غلتانده و خوش با آن پوشش میدهیم بعد در روغن می گذاریم تا سرخ شود و به طور منظم آنها را برمیگردانیم تا هر دو طرف آنها کاملا سرخ شود.سپس آنها را از روغن خارج کرده و نمک روی آن میریزیم و با چیبسی که درست کرده ایم میل می کنیم.
البته در دستور راحت تر این غذا میتوانید از پودر سوخاری و استفاده کنید .یعنی ماهی ها را اول در پودر سوخاری بغلتانید بعد در تخم مرغ بغلناتید و در آخر آنها را با پودر نان آغشته ساخته و سرخ کنید.
تهیه و ترجمه :گروه سبک زندگی سیمرغ - مترجم سمیه اطاعتی
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی:
بورانی بادمجان، غذایی سالم با كالری پایین
پیتزای ماكارونی با سبزیجات
نکاتی برای تهیه سوپها
لازانیای لقمهای
آش كرفس؛ غذایی برای حفظ سلامت قلب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست