پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

شیرینی کرم دار


شیرینی کرم دار

● مواد لازم:
▪ کره ۱۲۵ گرم
▪ پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
▪ آرد ۱ پیمانه و ۲ قاشق سوپ خوری
▪ نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپ خوری
● طرز تهیه:
کره و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا نرم شود. سپس …

مواد لازم:

کره ۱۲۵ گرم

پودر قند ۲ قاشق غذاخوری

آرد ۱ پیمانه و ۲ قاشق سوپ خوری

نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

کره و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا نرم شود. سپس مخلوط آرد و نشاسته ذرت(که قبلاً با هم مخلوط کرده و الک کرده ایم) را اضافه می کنیم. سپس این مخلوط را در قیف ریخته و به شکل شکوفه ریز در آورده و در سینی چرب شده می چینیم. بعد سینی را در پنجره وسط فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا رنگ روی شیرینی طلائی شود. پس از پخت و سرد شدن شیرینی ها بین دو شیرینی را کرم (که مواد لازم و طرز تهیه آن در زیر آمده است) می زنیم و دو قسمت را به هم می چسبانیم.

مواد لازم برای کرم لیموئی داخل شیرینی:

کره ۳۰ گرم

رنده ی پوست لیمو کمی

پودر قند نرم ربع پیمانه

آب لیموی تازه ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کره را با همزن برقی هم می زنیم، رنده ی پوست لیمو و پودر قند را اضافه کرده و دوباره با همزن هم می زنیم تا این که پف کند. سپس آب لیمو را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.

پور قند را حتماً الک ریز کنید.