چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
بدون دردسر و آسان اسباب کشی کنید
اسباب کشی یکی از سخت ترین کارها در زندگی هر کسی است. اما با ما همراه شوید و با 10 قانون ساده بدون دردسر و آسان اسباب کشی کنید.
10 قانون مهم در اسباب کشی که باید بدانید
فصل تابستان و شروع جابهجاییهاست. جایی خواندم که انگلیسیها میگویند سه بار اسبابکشی کردن به اندازه یک آتشسوزی به شما ضرر میرساند؛ حتی تصور اسبابکشی هم ممکن است من و شما را به وحشت بیندازد. بعد از مرحله پراسترس و خستهکننده یافتن خانه جدید نوبت به هم ریختگی و آشفتگی هنگام بستهبندی اقلام ریز و درشت میرسد که از آن گریزی نیست ولی میتوانیم با رعایت برخی نکات این ترس و وحشت را به خاطرهای بهیادماندنی و یک اسبابکشی بدون دردسر تبدیل کنیم. همراهان همیشگی، پیشنهاد میکنم این موارد را با ما مرور کنید.
انتخاب شرکت حمل و نقل
شرکت حمل و نقل مورد نظرتان را با توجه به توصیه نزدیکان یا از طریق آگهی روزنامه میتوانید بیابید. برخی از شرکتهای حمل و نقل خودشان مسئولیت بستهبندی وسایل را نیز بر عهده میگیرند و شما از این بابت آسوده خواهید بود؛ البته از قبل روی هزینه بستهبندی با آنها به توافق برسید تا در آخر به مشکل برنخورید.
برنامهریزی
برای اینکه در روزهای اسبابکشی سردرگم نشوید، بهتر است فهرستی از تمام کارهایی که باید انجام دهید و وسایلی که باید جمع و جور کنید، تهیه کنید. شما میتوانید یک برنامه زمانبندی برای بستهبندی کردن وسایل هم تدارک ببینید که مطابق آن وسایلتان را جمع و جور کنید و تمام فشار کاری را در یک روز متحمل نشوید؛ البته سعی کنید این کار نفسگیر را بین اعضای خانواده تقسیم کنید و از آنها بخواهید هر روز مقداری از وسایل را بستهبندی کنند.
تهیه لوازم برای بستهبندی
اگر شما هم جزو افرادی هستید که فکر میکنید هیچکس به اندازه خودتان برای وسایل خانهتان ارزش قائل نیست و دل نمیسوزاند، بهتر است بستهبندی را خودتان انجام دهید. در این صورت برای بستهبندی به اقلام زیر نیاز خواهید داشت:
- کارتنهای ضخیم که بهتر است در تعداد بالا و سالم تهیه شوند تا حمل و نقل هم در زمان کمتر و هم با هزینه کمتری انجام شود.
- چسب نواری پهن و طناب برای بستهبندی ایمن کارتنها
- ماژیک برای نوشتن محتویات روی کارتنها
-روزنامه باطله و پلاستیکهای حبابدار مخصوص بستهبندی شکستنیها
جمعآوری وسایل و تفکیک آنها
جمعآوری درست اقلام خرده ریز یکی از مهمترین راهکارهای انجام یک اسبابکشی بیدردسر است. برای این کار ابتدا وسایلی را که مدتهاست از آنها استفاده نکردهاید، جدا کنید. بهتر است اینگونه وسایل را به افراد نیازمند ببخشید.
بعد از پشت سر گذاشتن این مرحله با در نظر گرفتن تحمل کارتنها وسایل مرتبط با هم و وسایل هر اتاق را در کنار هم بستهبندی کنید تا هنگام باز کردن بستهها در خانه جدید بتوانید سریع و راحتتر آنها را بچینید. حتما به منظور جلوگیری از ایجاد هرگونه صدمهای برای وسایل شکستنی از روزنامههای باطله یا پلاستیکهای حبابدار در این مرحله استفاده کنید.
نوشتن روی کارتنها
بعد از اتمام جمعآوری وسایل با ماژیک فهرست وسایل و اینکه متعلق به کدام قسمت منزل هستند را روی کارتن مرقوم کنید. به این ترتیب هر یک از جعبهها به محض انتقال به مکان جدید، در محل خود قرار میگیرند. در صورتی که اجناس داخل کارتن شکستنی بود با ماژیک قرمز، کلمه شکستنی را روی آن بنویسید تا هنگام حمل آنها احتیاط بیشتری صورت بگیرد.
جابهجایی مدارک و اشیای گرانقیمت
برای اینکه در زمان جابهجایی و بعد از آن به مشکل برنخورید، بهتر است سوابق تحصیلی مدرسه، سندها، شناسنامهها، مدارک پزشکی و کل مدارک مهمتان را منظم و آنها را از قبل جمعآوری کنید. همینطور وسایلی مثل طلا و جواهر را مانند مدارک باید خودتان حمل کنید. به هیچوجه این وسایل را در کارتنها بستهبندی نکنید و حتما آنها را قبل از اسبابکشی به منزل یکی از نزدیکانتان برده تا پروسه اسبابکشی به پایان برسد.
وسایلی که اتصالات خاصی دارند
بعضی از وسایل مانند قابها یا آینهها با پیچ یا وسایل خاصی آویزان شدهاند كه هنگام جابهجایی ممکن است اتصالات کنده شوند یا در این میان گم شوند؛ بنابرین قبلا آنها را جدا کنید و داخل کیسه نایلونی بستهبندی کرده و روی وسیله بچسبانید یا جداگانه با برچسبی که روی آن اسم وسیله را نوشتهاید، بستهبندی کنید.
جابهجایی وسایل بزرگ و حساس
وسایل بزرگتر مثل یخچال و گاز یا لوازم صوتی و تصویری را حتما در داخل جعبههای خودشان قرار دهید تا بر اثر جابهجایی آسیب نبینند. مبلمان بهویژه آنها که روشنتر هستند را با پارچههای بزرگ بپوشانید یا از شرکت حمل و نقل برای بستهبندیشان کمک بگیرید؛ البته خوب است بدانید برای بستهبندی این وسایل مبلغ جداگانهای دریافت میکنند. تا حد امکان اینگونه وسایل را بدون بستهبندی و پوشش مناسب جابهجا نکنید چون خسارت نهایی غیر قابل جبران خواهد بود.
سازماندهی مواد غذایی
چند روز قبل از اسبابکشی شروع به مصرف غذاهای فریزر کنید و تا جایی که میتوانید مواد غذایی جدید نخرید. یخچال و فریزرتان را تخلیه کرده و آنها را در صورت لزوم یخزدایی و تمیز کنید. در مورد تغذیه در زمان اسبابکشی هم میتوانید از نزدیکانتان که مایل هستند به شما کمک کنند بخواهید برایتان غذا تهیه کنند؛ زیرا روز اسبابكشی هم خستهاید و هم وسایلتان توی كارتن و بستهبندی است و نمیتوانید بهراحتی غذا درست كنید.
روز موعود چه کنیم؟
قبل از اسبابكشی یك مسیر خوب برای روز اسبابكشی انتخاب كنید تا خاور راحت بتواند از آن مسیر بیاید. همچنین برای بارگیری و تخلیه جای پارک فراهم کنید. برای این منظور میتوانید با پارک كردن ماشین شخصی خود و نزدیکانتان به اندازه دو ماشین سواری جا نگه دارید تا هنگام بارگیری و تخلیه به مشکل برنخورید. بهتر است ساعات اولیه روز را به جابهجایی اختصاص دهید. در ضمن کودک خود را نزد بستگانتان بگذارید تا بتوانید بهراحتی اوضاع را کنترل کنید. امیدواریم نکات بالا کمک کند بتوانید تجربه دلچسبی از جابهجایی داشته باشید. به این فکر کنید که همه اینها یک تنوع بزرگ است و شما باید از آن نهایت لذت را ببرید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : مجله منزل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست