جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

حلیم گوشت و برنج


●مواد لازم :
▪ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
▪ برنج ۲۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد
▪ شکر ۴ گرم
▪ کره ۱۰ گرم
▪ دارچین به میزان دلخواه
▪ نمک به میزان کم
● طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با پیاز بپزید بعد از پخته شدن گوشت برنج و مقدار کمی نمک را به آن اضافه کنید وقتی برنج هم کاملا پخت و له شد بگذارید آب غذا جمع شود فقط مرتب آن را از زیر به رو هم بزنید تا حلیم شما ته نگیرد. سپس حلیم را یا با گوشتکوب و یا در دستگاههای غذاساز حسابی له کنید. سپس کره شکر و کمی دارچین به آن اضافه کرده و نوش جان کنید .
این حلیم نیز مثل حلیمی که با گندم طبخ می شود بسیار لذیذ هست و خیلی راحت تر و سریع تر آماده می شود و برای صبحانه یک وعده غذایی کامل هست .


همچنین مشاهده کنید