سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

کیک آناناس


کیک آناناس
▪ مواد لازم:
نصف پیمانه آلبالو یا گیلاس خشک، یک عدد آناناس، یک پیمانه آرد، یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر، یک و یک چهارم پیمانه پودر شکر، دوازده قاشق غذاخوری کره، نصف پیمانه شکر سرخ، مقداری وانیل، دو تخم مرغ بزرگ، شش قاشق غذاخوری شیر، مقداری پودر بادام، یک پیمانه خامه چرب.
▪ طرز تهیه:
فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. آلبالوها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک پیمانه آب جوش قرار دهید. سپس آن را در آبکش بریزید و خرد کنید. آناناس را به صورت برش های بسیار نازک درآورید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید. نصف پیمانه پودر شکر را حدود پنج دقیقه در یک ظرف چدنی حرارت دهید تا طلایی شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و چهار قاشق غذاخوری کره را به آن اضافه کنید و با قاشق چوبی به سرعت هم بزنید. حال شکر کارامل شده را در ظرف پخش کنید و کمی شکر سرخ روی آن بپاشید. یک برش آناناس روی شکر قرار دهید و بقیه برش ها را به صورت دورانی کنار هم قرار دهید تا هیچ فضای خالی نداشته باشد.
کره باقیمانده، سه چهارم پیمانه پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. حال تخم مرغ ها را به ترتیب به آن اضافه کنید. بعد از افزودن شیر و پودر بادام، مخلوط آرد را هم به آن اضافه کنید وقتی خوب به هم زدید حالا آلبالوهای خرد شده را هم اضافه کنید تا مایه کیک ما آماده شود. مایه کیک را روی مواد موجود در ظرف چدنی بریزید و این ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن کاملا طلایی شود. می توانید یک چاقو را در کیک فرو کنید اگر کیک به آن نچسبید، یعنی آماده است.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید