شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
پلوی مخلوط هندی
این پلوی مخلوط در کشور هندوستان به بریانی بادام هندی و سبزیجات معروف است
و از جمله غذاهای رسمیای است که بهعنوان شام مهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
- بادمجان کوچک (پوستکنده و خرد شود)؛یک عدد
- پیاز؛ ۳ عدد
- سیر؛ ۲ حبه
- زنجبیل تازه (پوست کنده شود)؛ یک تکه کوچک ۵/۲سانتیمتری
- روغن مایع؛ ۴ قاشق سوپخوری
- هویج (ریز خرد شود)؛ ۳ عدد
- پودر زیره؛ یک قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز؛ یک قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز؛ نصف قاشق چایخوری
- عصاره سبزیجات؛ یک عدد قرص
- فلفل دلمهای قرمز (خرد شود)؛ یک عدد
- برنج؛ یکونیم پیمانه
- بادام هندی خام؛ ۱۷۵ گرم یا یکونیم پیمانه
- کشمش پلویی؛ ۴۰ گرم یا یکچهارم پیمانه
- نمک و فلفل سیاه؛ بهمقدار لازم
- تخممرغ آبپز شده؛ ۲ عدد
- گشنیز؛ مقداری برای تزیین
● روش تهیه:
۱) یکی از پیازها را پوست کنده، همراه سیر و زنجبیل داخل دستگاه خردکن بریزید و ۳ قاشق آب سرد به آن اضافه کنید تا خمیری نرم حاصل شود.
۲ ) بقیه پیازها را نیز پوست کنده، خلالی خرد کنید، سپس ۲ قاشق سوپخوری روغن در تابهای بریزید و روی حرارت بگذارید. حالا پیاز خرد شده را در آن بریزید و کمی حرارت دهید تا نرم شود. پس از آن، بادمجان، فلفل و هویج خردشده را نیز به روغن اضافه کرده، همراه با پیاز سرخ کنید. این مخلوط سرخ شده را به قابلمهای متوسط منتقل کنید و بعد یک قاشق سوپخوری روغن در همان تابه قبلی بریزید و صبر کنید تا روی حرارت داغ شود. حالا خمیر پیازی را به روغن داغ اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید، سپس آن را با پودر زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز مزهدار کنید.
۳) از طرف دیگر، قرص عصاره سبزیجات را در ۳پیمانه آبجوش حل کنید و آن را کمکم در تابه بریزید و هم بزنید. حالا مواد داخل تابه را به مخلوط سبزیجات سرخشده داخل قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی شعله زیاد اجاقگاز قرار دهید تا آب بهجوش آید. حالا زیر شعله را کم کنید و بگذارید سبزیجات کمی بپزند.
۴) در این فاصله زمانی، یک قاشق سوپخوری روغن را در تابهای بریزید و بادامزمینی را در آن به مدت سه دقیقه تفت دهید، سپس کشمش را نیز اضافه کنید و فقط چندثانیه حرارت دهید. پس از آن، برنج را نیز داخل قابلمه بریزید تا برنج در آب عصاره سبزیجات، بجوشد و نرم شود.
۵) پس از اینکه آب برنج تمام شد، دوسوم مخلوط بادام و کشمش را روی آن بریزید. حالا دمکنی را روی قابلمه بگذارید و مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا دم بکشد. در پایان پلوی مخلوط را در ظرف موردنظر بکشید و باقیمانده بادام و کشمش را روی آن بریزید و پس از تزیین با چند برگ گشنیز، همراه تخممرغ پخته سرو کنید.
منبع : همشهری آنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس جمهوری اسلامی ایران حجاب دولت رئیسی رئیس جمهور گشت ارشاد سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم پاکستان
تهران سیل قتل کنکور هواشناسی شهرداری تهران سلامت سازمان سنجش سازمان هواشناسی زنان پلیس اصفهان
قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی ارز سایپا مسکن ایران خودرو تورم
فضای مجازی کیومرث پوراحمد سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی سینما مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ اپل فناوری ناسا ربات فیلترینگ بنیاد ملی نخبگان رونمایی
سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا آلزایمر زوال عقل