شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
حلوای آرد برنج
▪ مواد لازم:
ـ آرد برنج یک پیمانه
ـ آب دو و نیم پیمانه
ـ گلاب یک پیمانه
ـ شکر یک و نیم پیمانه
ـ زعفران به میزان لازم
ـ روغن به میزانی که آرد در آن حل شود.
▪ طرز تهیه: آب،شکر و زعفران مواد شهد هستند که جداگانه روی گاز گذاشته شود.قبل از جوشیدن ،گلاب را نیز اضافه کرده پس از یک جوش از روی گاز برداشته ،کنار می گذاریم. آرد برنج را الک کرده ،درون تابه با روغن تف می دهیم.
پس از بلند شدن بوی آرد برنج ،مواد شهد را اضافه کرده مرتب زیر و رو می کنیم تا وقتی که حلوا به ظرف نچسبد و نیز به روغن بیفتد. در این مرحله حلوا آماده است در ظرفی ریخته و با خلال بادام و یا پودر نارگیل تزیین نمایید.
از مزایای این حلوا سریع آماده شدن و خوش خوراکی آن است.
● نکات مورد توجه:
۱) در زمستان از روغن مایع و در تابستان از روغن جامد استفاده کنید.
۲) در مرحله آخر اگر پس از مدتی به روغن نیفتاد مقداری دیگر روغن بریزید.
۳) زعفران را از قبل آب کرده سپس در شهد استفاده کنید.
منبع : سایت یاد بگیر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان دولت چین سیستان و بلوچستان حسین امیرعبداللهیان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی عراق دولت سیزدهم رسانه حجاب
سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی باران سازمان هواشناسی فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر آموزش و پرورش
ایران بانک مرکزی دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی تلویزیون دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان صداوسیما ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام خواب آیفون دیابت اپل ناسا عکاسی موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما