چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
ویتامین C ث یا اسید اسکوربیک
ویتامین C یکی دیگر از ویتامینهای محلول در آب میباشد که از نظر احتیاج زیاد بدن به این ویتامین و محدود بودن منابع آن و فساد و خرابی آن تحت اثر عوامل مختلف دارای اهمیت میباشد.
ویتامین A و بتاکاروتن و نیز ویتامینهای گروه B چنانچه در پیش دیدیم در بسیاری از غذاهای حیوانی و نباتی وجود دارند در حالیکه ویتامین C منحصراً در میوهها و سبزیجات به مقدار قابل توجه وجود دارد.
ویتامین C مزه ترش دارد ولی معمولاً مزه ترشی میوهها مربوط به میزان ویتامین موجود در آن نمیشود بلکه بیشتر مربوط به وجود اسیدهای قویتری نظیر اسید سیتریک اسید تارتاریک و غیره میباشد. در میوههای شیرین هم غالباً ویتامین C به میزان قابل توجهی وجود دارد، میوههائی نظیر انگور، خربزه، زردآلو و غیره دارای مقداری ویتامین C میباشند.
ویتامین C در بدن مقدار زیاد ذخیره نمیشود لذا بهتر است که ویتامین موردنیاز در غذای روزانه موجود باشد ولی این کمی ذخیره باعث نمیشود که علائم کمبود خیلی زود در اشخاص ظاهر شود.
اگر کمبود ویتامین در غذا دو یا سه ماه ادامه یابد کمکم علائم ظاهر خواهد شد. چنانچه ویتامین C بهاندازه موردنیاز به بدن نرسد علائمی بروز میکند.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس چین دولت سیزدهم خلیج فارس لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان دولت حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران معلم سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی پلیس دستگیری شورای شهر تهران سلامت
خودرو بانک مرکزی دلار قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو ایران خودرو سایپا بازار خودرو مالیات تورم ارز
تلویزیون سریال سعید آقاخانی سینمای ایران سینما نون خ رسانه موسیقی تئاتر فیلم دفاع مقدس کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر بایرن مونیخ فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام ناسا تسلا تبلیغات اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن طول عمر بارداری خواب سلامت روان آلزایمر