قیمت طلا امروز




 حمله اسرائیل به جنوب

 سایت دیدارنیوز / ۲۱ ساعت قبل

انفجار کنترل‌شده در جنوب اصفهان/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ خروج دو هواپیمای آمریکایی از بلغارستان پس از اعتراض ایران/ دولت بریتانیا گزارش تلگراف درباره حمله سایبری ایران را رد کرد/ شیلی سفارتش در ایران را می‌بندد

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 انفجار کنترل‌شده در جنوب اصفهان/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ خروج دو هواپیمای آمریکایی از بلغارستان پس از اعتراض ایران/ دولت بریتانیا گزارش تلگراف درباره حمله سایبری ایران را رد کرد/ شیلی سفارتش در ایران را می‌بندد
دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در فاصله زمانی کوتاهی متن یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را به‌صورت دیجیتال و غیرحضوری امضا کردند.

روز جمعه ۲۹ خرداد، مذاکرات ایران و آمریکا که قرار بود در سوئیس برگزار شود، لغو شد. روز شنبه ۳۰ خرداد، هیات مذاکره‌کننده ایرانی به سرپرستی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس راهی سوئیس شد.

روز یکشنبه ۳۱ خرداد، مذاکرات سوئیس با حضور هیات‌های ایرانی و آمریکایی و میانجیگری دو کشور پاکستان و قطر برگزار شد. در پی تهدیدهای ترامپ در شروع مذاکرات، هیات ایرانی اعتراض خود را اعلام کرد و طبق گفته برخی رسانه‌ها مقامات سیاسی ایران از محل مذاکرات خارج شدند.

روز دوشنبه اول تیرماه، آمریکا تحریم نفت و پتروشیمی ایران را تا آخر مرداد لغو کرد.

روز دوشنبه ۸ تیرماه، آمریکا از نشست با ایران در دوحه خبر داد، اما تهران این موضوع را رد کرد.

بامداد ۱۷ تیرماه، آمریکا به بهانه حمله به چند کشتی در تنگه هرمز که ایران را مسوول آن دانسته، به چند شهر جنوبی کشورمان حمله کرد و ترامپ از پایان آتش‌بس با ایران خبر داد. در واکنش به این تجاوز نظامی، ارتش و سپاه مواضع آمریکا را در کشور‌های عربی هدف قرار دادند.

بامداد روز جمعه ۱۹ تیرماه، پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی و خانواده ایشان در حرم امام رضا (ع) به خاک سپرده شد.

روز شنبه ۳ مرداد و پس از حدود ۲ هفته، حملات آمریکا به جنوب ایران متوقف شد. بامداد روز پنجشنبه ۸ مرداد، آمریکا به بهانه حملات سپاه به پایگاه این کشور در اردن، بار دیگر به جنوب ایران حملات هوایی انجام داد.

ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز ۲۹ مرداد از آغاز عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

لازم به ذکر است، اینترنت بین‌الملل در کشورمان که از زمان حمله هوایی روز شنبه (۹ اسفندماه ۱۴۰۴) به ایران قطع شده بود، سرانجام بعدازظهر روز سه‌شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵ پس از ۸۸ روز وصل شد هرچند که محدودیت‌ها و فیلترینگ شدید همچنان برقرار است.

 

پوشش زنده خبر‌های جنگ، مذاکرات، تحولات منطقه و جهان در روز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵:

 

ساعت: ۰۹:۴۸/ احتمال شنیدن صدای انفجار در جنوب اصفهان

روابط عمومی سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) استان اصفهان اعلام کرد: 

عملیات فنی و تخصصی برای انهدام مهمات عمل‌نکرده، را امروز تیم‌های فنی و متخصص در بازه زمانی ساعت ۹ صبح تا ۱۳ اجرا می‌کنند. بر این اساس با توجه به انفجار‌های کنترل‌شده جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

ساعت: ۰۹:۳۸/ عملیات گسترده جست‌و‌جو برای یافتن خدمه کشتی غرق‌شده در خلیج بنگال

پس از غرق شدن یک کشتی باری حامل سنگ آهن در خلیج بنگال، عملیات گسترده‌ای برای جست‌و‌جو و نجات خدمه آن آغاز شده است.

این کشتی که از هند عازم سنگاپور بود، روز شنبه در فاصله حدود ۲۴۰ مایل دریایی (۴۴۴ کیلومتر) از سواحل اودیشا در شرق هند غرق شد.

هنگام حادثه ۲۴ خدمه در کشتی حضور داشتند و گزارش‌ها حاکی است که تاکنون تنها دو نفر نجات یافته‌اند.

گارد ساحلی و نیروی دریایی هند عملیات جست‌و‌جو برای یافتن بازماندگان را هدایت می‌کنند و شماری از کشتی‌های تجاری حاضر در منطقه نیز در این عملیات مشارکت دارند.

ساعت: ۰۹:۰۳/ شیلی سفارتش در ایران را می‌بندد، اما روابط دیپلماتیک را قطع نمی‌کند

به نقل از بی بی سی، دولت شیلی اعلام کرده است که سفارت خود در ایران را از ۳۱ اوت تعطیل می‌کند، اما تاکید کرده که این تصمیم به معنای قطع روابط دیپلماتیک میان دو کشور نیست.

وزارت خارجه شیلی می‌گوید که پس از بسته شدن سفارت در تهران، امور کنسولی آن کشور از طریق کنسولگری شیلی در آنکارا، پایتخت ترکیه، انجام خواهد شد.

این وزارتخانه دلیل این تصمیم را بازآرایی عملیاتی و اولویت‌بندی منابع برای پیشبرد اهداف سیاست خارجی دولت، و همچنین ملاحظات پیشگیرانه مرتبط با وضعیت امنیتی خاورمیانه عنوان کرده است.

این تصمیم در حالی اعلام شده که فرانسیسکو پرز مکنا، وزیر خارجه شیلی، سفر رسمی خود به چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری آن کشور را به پایان می‌رساند.

خوزه آنتونیو کاست، رئیس‌جمهوری راست‌گرای شیلی که از ماه مارس قدرت را در دست دارد، مواضعی نزدیک به دولت دونالد ترامپ داشته است. با این حال، برخی اعضای دولت او در هفته‌های اخیر نسبت به رویکرد آمریکا در آمریکای لاتین ابراز تردید کرده‌اند.

ساعت: ۰۸:۵۰/ روایت متفاوت درباره میزان عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز

باراک راوید، خبرنگار آکسیوس، به نقل از سه مقام آمریکایی گزارش داده است که حدود ۴۰ نفتکش جمعه‌شب از مسیر عمیق جنوبی تنگه هرمز در دو جهت عبور کرده‌اند و حدود ۱۶ میلیون بشکه نفت نیز از این مسیر از تنگه خارج شده است.

در مقابل، صابرین‌نیوز با انتشار تصویری از جدولی که آن را مربوط به داده‌های سامانه ردیابی کشتی کپلر معرفی کرده، این گزارش را رد کرده است.

در این جدول، برای ۲۱ اوت تعداد عبور نفتکش‌ها از غرب به شرق تنگه هرمز صفر ثبت شده است. صابرین‌نیوز بر همین اساس مدعی شده که روز جمعه هیچ نفتکشی از تنگه در مسیر خروج از خلیج فارس عبور نکرده و «حتی یک بشکه نفت» نیز از این مسیر خارج نشده است.

این رسانه همچنین ادعا کرده که ایران تنها به سه نفتکش عراقی اجازه خروج داده و مانع عبور دیگر شناورها، از جمله کشتی‌های چینی، شده است.

با این حال، داده‌های سامانه‌های ردیابی کشتی می‌تواند به دلیل خاموش بودن سامانه شناسایی خودکار برخی شناور‌ها یا تاخیر در ثبت اطلاعات، تصویر کاملی از تردد‌ها ارائه نکند. در نتیجه، در حال حاضر نمی‌توان اختلاف میان اظهارات مقام‌های آمریکایی و داده‌های منتشرشده از سوی صابرین‌نیوز را به‌طور مستقل حل کرد.

ساعت: ۰۷:۰۱/ دولت بریتانیا گزارش روزنامه تلگراف درباره حمله سایبری ایران را رد کرد

دولت بریتانیا گزارش روزنامه تلگراف درباره حمله سایبری ایران به یک نیروگاه برق در این کشور را رد کرد و گفت که این حادثه یک مولد انرژی در مقیاس کوچک را تحت تاثیر قرار داده، نه یک نیروگاه برق.

روزنامه تلگراف در صفحه نخست خود گزارش داده بود که ایران در یک حمله سایبری «بی‌سابقه» یک نیروگاه برق در بریتانیا را برای چهار روز از کار انداخته است.

اما سخنگوی دولت بریتانیا گفت که سامانه انرژی این کشور از تاب‌آوری بالایی برخوردار است و «در هیچ مقطعی خطری برای سامانه گسترده‌تر انرژی وجود نداشته است.»

منابع دولتی بریتانیا همچنین گزارش تلگراف را اغراق‌آمیز توصیف کرده و گفتند که این حادثه هیچ نیروگاه برقی را درگیر نکرده است.

دولت بریتانیا می‌گوید که پس از این حادثه، وزارت امنیت انرژی و کربن‌زدایی مدیران ارشد شرکت‌های انرژی را در جریان گذاشته و توصیه‌ها و دستورالعمل‌هایی برای اقدامات بعدی به شرکت‌ها ارسال کرده است.

مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا نیز در رسیدگی به حوادث سایبری جدی و هماهنگی واکنش دولت با سازمان‌های آسیب‌دیده نقش دارد.

ساعت: ۰۴:۱۴/ ترامپ بار دیگر تنگه هرمز را «قلمرو آمریکا» خواند؛ این بار با انتشار نقشه

به نقل از بی بی سی، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، تصویری از نقشه تنگه هرمز را در حساب خود در شبکه «تروث سوشال» منتشر کرده که روی آن عبارت «قلمرو جدید آمریکا» نوشته شده است.

در تصویری که ترامپ منتشر کرده، عبارت «قلمرو جدید آمریکا» در بالای نقشه دیده می‌شود و تنگه هرمز نیز با یک دایره مشخص شده است.

این پست در ادامه اظهارات اخیر ترامپ درباره تنگه هرمز منتشر شده است. او پیشتر در یک تجمع انتخاباتی گفته بود: «من اکنون تنگه هرمز را قلمرو آمریکا اعلام می‌کنم.»

اظهارات و پست تازه رئیس‌جمهوری آمریکا در حالی مطرح می‌شود که تنگه هرمز همچنان یکی از اصلی‌ترین کانون‌های تنش میان آمریکا و ایران است و رفت‌وآمد نفتکش‌ها و کشتی‌های تجاری از این آبراه به‌شدت محدود شده است.

تنگه هرمز آبراهی بین‌المللی است که ایران و عمان در دو سوی آن قرار دارند و بخش مهمی از صادرات نفت و گاز منطقه از آن عبور می‌کند.

ساعت: ۰۱:۲۹/ خروج دو هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی از بلغارستان پس از اعتراض ایران به استقرار آنها

وزیر دفاع بلغارستان اعلام کرد که دو هواپیمای سوخت‌رسان نیروی هوایی آمریکا از پایگاه هوایی بزمِر در آن کشور خارج شده‌اند.

این اقدام نزدیک به یک ماه پس از استقرار این هواپیما‌ها در بلغارستان صورت گرفت که با اعتراض ایران روبه‌رو شده بود.

ایالات متحده که از ۲۸ فوریه با ایران در جنگ است، بر اساس توافق استفاده مشترک از تاسیسات نظامی، خواستار استقرار موقت این هواپیما‌ها در بلغارستان شده بود.

ایران در آن زمان گفته بود که این استقرار به معنای همدستی در «تجاوز و جنایات جنگی» است؛ اتهامی که دولت بلغارستان رد کرد.

دیمیتار استویانوف، وزیر دفاع بلغارستان، گفت که دو هواپیمای «کی‌سی-۱۳۵» نیروی هوایی آمریکا روز جمعه آن کشور را ترک کردند.

استقرار این هواپیما‌ها که ۲۲ ژوئیه به تصویب پارلمان بلغارستان رسیده بود، با اعتراض برخی ساکنان مناطق اطراف پایگاه همراه شد. آنها نگران بودند که این هواپیما‌ها هدف موشک‌ها یا پهپاد‌های ایران قرار بگیرند.

وزیر دفاع بلغارستان گفت که همه پرواز‌های این هواپیما‌ها در طول استقرار موقتشان، ماموریت‌های آموزشی بر فراز کشور‌های متحد بوده و صوفیه «هیچ اطلاعاتی درباره تهدید مستقیم علیه امنیت ملی» نداشته است.

ساعت: ۰۰:۲۸/ قطر: حمله پهپادی اسرائیل به جنوب سوریه را به شدت محکوم کرد

وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای حمله پهپادی اسرائیل به یک خودروی غیرنظامی در شهرک بیت جین در حومه دمشق در سوریه را که به زخمی شدن غیرنظامیان منجر شد، به‌شدت محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: «قطر این حمله را اقدامی غیرقابل قبول و نقض حاکمیت سوریه و همچنین تهدیدی علیه امنیت و ایمنی این کشور می‌داند.»

وزارت امور خارجه قطر تأکید کرد ادامه نقض حاکمیت کشور‌های منطقه از سوی اسرائیل، «رویکردی خطرناک، تشدیدی غیرقابل قبول و بی‌اعتنایی به مفاد حقوق بین‌الملل است.»

این وزارتخانه بر اهمیت مسئولیت‌های جامعه بین‌المللی برای پایان دادن به این اقدامات و جلوگیری از تکرار آنها تأکید کرد و هشدار داد «نبود پاسخگویی و مجازات، زمینه را برای ادامه نقض قوانین فراهم می‌کند و امنیت و ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد.»

وزارت امور خارجه قطر همچنین بر موضع قاطع این کشور در حمایت از سوریه تاکید کرده است.

ارتش اسرائیل پیش‌تر اعلام کرد که نیروهایش در جنوب سوریه در جریان یک حمله «یک تروریست را که در مراحل نهایی آماده سازی حملات تروریستی بود را هدف قرار دادند.»

سوریه این حمله را محکوم کرد. این دومین حمله از این نوع در یک هفته گذشته است.

ادامه دارد ..







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
سایت خبرفوری

سیلی جانانه یک فرانسوی به مکرون/ ویدئو

سایت خبرآنلاین

ببینید | رئیس سازمان بهینه‌سازی حرف دل مردم را زد: کیفیت خودروها دلیل مصرف بالای بنزین

ابراهیم گلستان؛ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
روزنامه آرمان امروز

ابراهیم گلستان؛ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

آرمان امروز : سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که در ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ در غربت چشم از جهان فرو بست. او با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از [ ]
سایت اطلاعات آنلاین

وفور «کاهو» در مزرعه ترجمه؛ برگردان‌های موازی چه بر سر صنعت نشر می‌آورد؟

آیا راه خروج از بن‌بست، بازگشت به اسلام‌آباد است؟
روزنامه دنیای اقتصاد

آیا راه خروج از بن‌بست، بازگشت به اسلام‌آباد است؟

کافی است تاریخ‌ها را کنار هم بگذاریم. آتش‌بس در ۱۸ فروردین اعلام شد. در ۲۴ فروردین، آمریکا محاصره بنادر ایران را آغاز کرد. فقط 6 روز فاصله بود. توقف حملات هوایی، فشار را متوقف نکرد؛ فشار از آسمان به دریا منتقل شد و این بار مستقیما صادرات نفت و راه‌های ارتباطی ایران را هدف گرفت. محاصره هم قرار نبود رفت‌وآمد …
         
صمیمیت  در عصر دیجیتال؛ چرا دورهمی‌های ما رنگ باخته‌اند؟
خبرگزاری ایسنا

صمیمیت در عصر دیجیتال؛ چرا دورهمی‌های ما رنگ باخته‌اند؟

یک روانشناس با مقایسه دورهمی‌های خانوادگی گذشته با ارتباطات دیجیتال امروز، گفت: در گذشته ارتباط چهره‌به‌چهره، حضور چند نسل در کنار یکدیگر و فعالیت‌های مشترک، زمینه انتقال تجربه، هویت‌بخشی، احساس تعلق و گفت‌وگوی عمیق را فراهم می‌کرد، در حالی که ارتباطات امروز با وجود گستردگی بیشتر، در بسیاری موارد کوتاه، …
ریزش و رویش مسافران ترکیه
روزنامه دنیای اقتصاد

ریزش و رویش مسافران ترکیه

شمار گردشگران خارجی ورودی به ترکیه در ماه ژوئیه با کاهشی نسبی همراه شد؛ روندی نزولی که زیر سایه تشدید نااطمینانی‌های امنیتی و تنش‌های منطقه‌ای شکل گرفته است. بر پایه تازه‌ترین داده‌های وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه، در ماه ژوئیه 7.1میلیون گردشگر خارجی وارد این کشور شدند که افتی 0.3درصدی را نسبت به مدت …
میانجیِ گمشده مذاکرات ایران و آمریکا به روایت «نشنال‌اینترست» | چرا ایران مجهز به سلاح هسته‌ای به سود روسیه نیست؟
سایت اقتصادنیوز

میانجیِ گمشده مذاکرات ایران و آمریکا به روایت «نشنال‌اینترست» | چرا ایران مجهز به سلاح هسته‌ای به سود روسیه نیست؟

اقتصادنیوز: بازگشت روسیه به نقشی مشابه دوران مذاکرات برجام می‌تواند روند مذاکرات را تقویت کند و کشوری را به عنوان میانجی قرار دهد که هر دو با آن سابقه تعامل دارند.
فارن افرز: پایان خاورمیانه آمریکایی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فارن افرز: پایان خاورمیانه آمریکایی

پیامدهای کامل فاجعه آمریکا در ایران نیز به همین ترتیب به زمان نیاز خواهد داشت تا آشکار شود. در کوتاه‌مدت، نظم منطقه‌ای به رهبری آمریکا قرار نیست از میان برود.
سایت تابناک

ویدیو جدید از شوتی افغانستانی‌ها در جاده‌های ایران

کیفیت بنزین؛ ماجرای نیم درصدی و سه درصدی | بنزین بی‌کیفیت به خودرو آسیب می‌زند، بنزین با کیفیت به ما!
سایت خبرفوری

کیفیت بنزین؛ ماجرای نیم درصدی و سه درصدی | بنزین بی‌کیفیت به خودرو آسیب می‌زند، بنزین با کیفیت به ما!

تأیید استفاده از متانول در ترکیب بنزین، بار دیگر بحث کیفیت سوخت توزیع‌شده در کشور را به صدر اخبار آورده است.
بازداشت مدیران معروف در پرونده ۱.۷ میلیارد یورویی؛ «م. ش. س»، «م. ن. ل» و «ف. ع» در میان متهمان
سایت رکنا

بازداشت مدیران معروف در پرونده ۱.۷ میلیارد یورویی؛ «م. ش. س»، «م. ن. ل» و «ف. ع» در میان متهمان

رکنا اقتصادی: پرونده تعهدات ارزی وارد مرحله‌ای تازه شده است؛ جایی که ۷۰۰ پرونده در دادسراهای سراسر کشور در حال رسیدگی است و در بخشی از پرونده‌ها، متهمان با قرار بازداشت راهی زندان شده‌اند. دادستانی تهران اعلام کرده بدهی ارزی کشف‌شده در ۹ پرونده مرتبط با کارت‌های بازرگانی به بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون …
جنگ اقتصادی کنید محکم می‌خورید!
سایت جوان آنلاین

جنگ اقتصادی کنید محکم می‌خورید!

سخنان سرلشکر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی بازتاب گسترده‌ای در جهان داشت، به ویژه در جهان شیوخ عرب خلیج‌فارس وقتی گفت «اگر در جنگ اقتصادی امریکا علیه...
         
مسکن هست، «زیرساخت» نیست
روزنامه دنیای اقتصاد

مسکن هست، «زیرساخت» نیست

متقاضیان مسکن‌های حمایتی چشم‌انتظار تحویل واحدهای خود هستند، اگرچه وزارت راه و شهرسازی به دنبال تکمیل حدود 160 هزار واحد مسکن حمایتی تا پایان بهمن امسال است، اما عدم تامین زیرساخت می‌تواند، به‌رغم تکمیل واحدها تحقق کامل این وعده را دچار خلل کند. روز گذشته در نشست پایش طرح‌های مسکن حمایتی که با حضور وزیر …
         
سایت جماران

آیا دلاریزاسیون می‌تواند قفل این اقتصاد بحران‌زده را باز کند؟!

تغییرات شائبه‌برانگیز در ظرفیت پذیرش رشته اورولوژی
سایت جوان آنلاین

تغییرات شائبه‌برانگیز در ظرفیت پذیرش رشته اورولوژی

مجلس شورای اسلامی با توجه به نیاز‌های آینده نظام سلامت، در بند «پ» ماده ۶۹ قانون برنامه هفتم پیشرفت، وزارت بهداشت را مکلف کرده است ظرفیت پذیرش رشته‌های تخصصی...
         
زمین ۷/۵ تریلیون فوت‌مکعب گاز تازه به ایران هدیه داد
سایت جوان آنلاین

زمین ۷/۵ تریلیون فوت‌مکعب گاز تازه به ایران هدیه داد

وزیر نفت: میدان گازی در جنوب استان فارس با ذخیره درجای بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد فوت‌مکعب کشف شد
         
گره اقتصادی در تهران گشوده می‌شود
سایت جوان آنلاین

گره اقتصادی در تهران گشوده می‌شود

مسئله اقتصاد بیش از آنکه فقط با مذاکره بیرون آید، نیازمند اصلاح ساختار‌های اقتصادی، بانکی و بودجه‌ای و به ویژه رفع موانع از مسیر تولید و تجارت است
روایت خواندنی یک زن مبتلا به اچ‌آی‌وی که عاشق شد، ازدواج کرد و صاحب یک فرزند سالم شد
روزنامه هفت صبح

روایت خواندنی یک زن مبتلا به اچ‌آی‌وی که عاشق شد، ازدواج کرد و صاحب یک فرزند سالم شد

قانون کجای زندگی افراد HIV مثبت ایستاده است؟
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دیدن اسطوره‌های شاهنامه، جیب‌ پر می‌خواهد
روزنامه هفت صبح

دیدن اسطوره‌های شاهنامه، جیب‌ پر می‌خواهد

سه پروژه بزرگ شاهنامه‌ای، شهریور روی صحنه می‌روند، اما قیمت بلیت‌ها دسترسی بسیاری از مخاطبان را دشوار می‌کند
«انباشت مطالبات حل‌نشده» جامعه را ناامید و رادیکال می‌کند
روزنامه توسعه ایرانی

«انباشت مطالبات حل‌نشده» جامعه را ناامید و رادیکال می‌کند

انباشت مطالبات حل‌نشده، کاهش اعتماد عمومی و ضعیف‌شدن مسیرهای رسمی برای بیان و پیگیری خواسته‌ها، رابطه جامعه و ساختار رسمی را در سال‌های اخیر با چالش‌های جدی‌تری روبه‌رو کرده است. مطالبات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دیگر به‌سادگی از یکدیگر جدا نمی‌شوند؛ فشار معیشتی با احساس تبعیض و بی‌عدالتی گره …
بمب اتم یا بمب تورم؟!
روزنامه توسعه ایرانی

بمب اتم یا بمب تورم؟!

طهمورث گیلانی در شرایطی که جامعه ایران تحت فشار تحریم های کمرشکن، تورم فزاینده و ناپایداری های اقتصادی روزگار می گذراند و کارشناسان ارشد
    
۶ میلیارد تومان فاکتور‌ بادام کوهی
روزنامه هفت صبح

۶ میلیارد تومان فاکتور‌ بادام کوهی

مدیر کل منابع طبیعی استان اصفهان می‌گوید فولاد مبارکه پولی به منابع طبیعی نپرداخت و تجهیزات، نیرو و بذر جنگل‌کاری را تأمین کرد
آقای رئیس جمهور ! خدا قوت
روزنامه آرمان امروز

آقای رئیس جمهور ! خدا قوت

هوشمند سفیدی آرمان امروز : دولت وفاق ملی از اول شهریور ماه ، سومین سال کار خود را آغاز کرد و طبعا آقای رئیس جمهور هم سومین سال فعالیت کابینه را رهبری خواهد کرد و البته این مقطع از امروز به هفته دولت امتداد پیدا می کند. بی تردید ، ریاست جمهوری جناب آقای دکتر [ ]
چرا سخنان قالیباف را تقطیع و تحریف کردند؟
روزنامه توسعه ایرانی

چرا سخنان قالیباف را تقطیع و تحریف کردند؟

عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه هدف اصلی این فضاسازی ها به حاشیه بردن اصل سفر و دستاوردهای آن است، گفت: دشمن از تقویت ارتباط میان ایران و عراق، نگران
سفر به کی‌یف؛ پیام سیاسی به کرملین
روزنامه توسعه ایرانی

سفر به کی‌یف؛ پیام سیاسی به کرملین

رامین پرتو همزمان با فرارسیدن سالگرد استقلال اوکراین، حضور شماری از رهبران و مقام های اروپایی در کی یف، فراتر از یک سفر نمادین، حامل پیامی سیاسی و
    
دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
معنای دولت همان است که بوده
روزنامه شرق

معنای دولت همان است که بوده

با مراجعه به ادبیات (نظم و نثر) و همچنین فرهنگ لغت مشخص می‌شود دولت در گذشته به معنی ثروت، مکنت و بخت و اقبال بوده است. دولتمند یعنی کسی که بخت و اقبال یافته و صاحب ثروت شده است.
هشدار درباره آینده جمعیت ایران؛ نرخ رشد جمعیت در سال ۱۴۲۵ منفی می‌شود
سایت عصرایران

هشدار درباره آینده جمعیت ایران؛ نرخ رشد جمعیت در سال ۱۴۲۵ منفی می‌شود

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان با اشاره به کاهش رشد جمعیت، ازدواج و باروری اعلام کرد پیش‌بینی‌ها از منفی شدن نرخ رشد سالانه جمعیت ایران در سال...
سایت عصرایران

مرگ جوان ۲۳ ساله در رودخانه قزل‌اوزن در مسیر خلخال ـ سرچم

تحلیل مهم آتلانتیک / ایران چگونه قدرت برتر غرب آسیا شد؟
سایت ایران آنلاین

تحلیل مهم آتلانتیک / ایران چگونه قدرت برتر غرب آسیا شد؟

نشریه آمریکایی با اشاره به شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی در حملات به ایران گزارش داد که از این پس قدرت برتر و مسلط در غرب آسیا نه آمریکا و نه صهیونیست‌ها، بلکه ایران خواهد بود.
سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده

مجلس کلیات طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را تصویب کرده؛ طرحی که هدفش، مقابله با نفوذ و سلطه بیگانگان است؛ موضوعی که طبیعتاً با امنیت ملی کشور ارتباط دارد. اما سؤال اینجاست که مرز مقابله با نفوذ با ارتباطات عادی و مشروع شهروندان کجاست؟
سایت فرارو

مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟

وزارت ارشاد مرجع صدور مجوز تلویزیون‌ اینترنتی است؟
سایت فرارو

وزارت ارشاد مرجع صدور مجوز تلویزیون‌ اینترنتی است؟

«انتشار ویدئو» با «صوت و تصویر فراگیر» یکی است؟ پاسخ به این پرسش می‌تواند مشخص کند رسانه‌هایی مانند «آزاد» باید از وزارت ارشاد مجوز بگیرند یا ساترا.
از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.
از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟
سایت فرارو

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟

آمار داوطلبان سه گروه اصلی کنکور در ۱۷ سال گذشته، از سقوط چشمگیر رویای مهندس شدن، ماندگاری جذابیت پزشکی و تغییر نگاه جوانان ایرانی به دانشگاه، شغل و آینده خبر می‌دهد. اما چرا؟
    
سایت فرارو

هک ۳۵ حساب کاربری تلگرام و اینستاگرام در تهران

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ این است فرق ما و درد ما!
سایت آفتاب نیوز

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ این است فرق ما و درد ما!

کاربران در شبکه اجتماعی ایکس، واکنش‌های منفی و تندی به کسب‌وکار جدید بابک زنجانی نشان دادند.
سایت فرارو

پایان دکترین کارتر در خلیج فارس؟

الگوی عراق و یوگسلاوی برای ایران؛ آمریکا به‌دنبال چیست؟
سایت فرارو

الگوی عراق و یوگسلاوی برای ایران؛ آمریکا به‌دنبال چیست؟

غلامرضا کریمی، استاد روابط بین الملل معتقد است آمریکایی ها به این جمع بندی رسیده اند که فعلا برنامه ای برای مذاکره با ایران نداشته باشند و فشارهای اقتصادی و تحریم ها را تشدید کنند و حتی کشورهای ثالث را مورد تهدید قرار داده اند که هر گونه مراوده تجاری با ایران را با تحریم های شدید مواجه خواهند کرد.با …
آیا ایران می‌تواند ترامپ را به سرنوشت کارتر دچار کند؟
سایت فرارو

آیا ایران می‌تواند ترامپ را به سرنوشت کارتر دچار کند؟

گاردین در تحلیلی با مقایسه شرایط کنونی دونالد ترامپ با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری ایران، می‌نویسد رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش است از باتلاق جنگ با ایران خارج شود، اما تهران ظاهراً قصد ندارد اجازه دهد او به‌سادگی از این بحران عبور کند و حتی می‌کوشد هزینه جنگ را در انتخابات میان‌دوره‌ای …
حجاب دوباره خبرساز شد؛ از پلمب کافه‌ها تا شکل‌گیری زنجیره انسانی میانکاله
سایت اقتصاد ۲۴

حجاب دوباره خبرساز شد؛ از پلمب کافه‌ها تا شکل‌گیری زنجیره انسانی میانکاله

هرچند نمی‌توان سخنان تند برخی چهره‌ها درمورد حجاب را به سیاست رسمی حاکمیت تعمیم داد؛ با این حال نفس مطرح‌شدن چنین ادبیاتی در فضای عمومی، بخشی از همان فضایی است که مناقشه حجاب را دوباره به سطح جامعه می‌کشاند
دانشگاه هم سهم پولدارها شد؟ فقر، شانس ورود به دانشگاه را از چه کسانی می‌گیرد
سایت اقتصاد ۲۴

دانشگاه هم سهم پولدارها شد؟ فقر، شانس ورود به دانشگاه را از چه کسانی می‌گیرد

سهم تنها ۵.۶ درصدی سه دهک پایین از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، بار دیگر شکاف طبقاتی در آموزش عالی و نقش فقر، کیفیت مدارس و دسترسی نابرابر به امکانات آموزشی را برجسته کرده است.
سایت اکوایران

آزمون تاب‌آوری آمریکا؛ اقتصاد آمریکا زیر فشار جنگ است؟

پشتیبانی ده‌ها پایگاه اروپایی از جنگ علیه ایران |  ۵۰۰۰ هواپیمای جنگی از پایگاه نظامی آمریکا در خاک اروپا برخاست | کدام کشور بیشتر حمایت را از حملات کرد؟
سایت اقتصادنیوز

پشتیبانی ده‌ها پایگاه اروپایی از جنگ علیه ایران | ۵۰۰۰ هواپیمای جنگی از پایگاه نظامی آمریکا در خاک اروپا برخاست | کدام کشور …

اقتصادنیوز: مارک روته، دبیرکل ناتو در ماه ژوئن فاش کرد که کشورهای اروپایی اجازه داده‌اند بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ هواپیمای جنگی آمریکا که در عملیات مرتبط با ایران مشارکت داشتند، از ده‌ها پایگاه نظامی آمریکا در خاک اروپا برخیزند.
وقتی ترندها جای تحلیل اقتصادی را می‌گیرند | شبکه‌های اجتماعی چگونه تصمیمات اقتصادی را تغییر می‌دهند؟ | آیا عصر انتخاب عقلانی به سر آمده است؟
سایت اقتصادنیوز

وقتی ترندها جای تحلیل اقتصادی را می‌گیرند | شبکه‌های اجتماعی چگونه تصمیمات اقتصادی را تغییر می‌دهند؟ | آیا عصر انتخاب عقلانی …

اقتصادنیوز:تجارت فردا در گزارشی به این پرسش پرداخته که اقتصاد توجه چگونه بر تصمیم‌گیری اقتصادی ما تاثیر می‌گذارد؟
ترکیه در دام تحرکات نتانیاهو نیفتاد | توافق مکه معادلات منطقه را تغییر می‌دهد؟ | چرا ترکیه، تل‌آویو را تهدیدی امنیتی می‌بیند؟
سایت اقتصادنیوز

ترکیه در دام تحرکات نتانیاهو نیفتاد | توافق مکه معادلات منطقه را تغییر می‌دهد؟ | چرا ترکیه، تل‌آویو را تهدیدی امنیتی می‌بیند؟

اقتصادنیوز:حمله اسرائیل به سوریه نشانه تشدید اختلاف با ترکیه و تغییر نظم خاورمیانه است.
چرا درجام توقیف شد؟ | نون بیار کباب ببر با نامحرم یا بهانه برای حذف برنامه‌های پرمخاطب؟
سایت رویداد‌ ۲۴

چرا درجام توقیف شد؟ | نون بیار کباب ببر با نامحرم یا بهانه برای حذف برنامه‌های پرمخاطب؟

خبر ساده، کوتاه و البته تکراری بود؛ برنامه درجام به خاطر بازی نون بیار کباب ببر السا فیروز آذر با مهیار حسن مجری توقیف شد. اما این برنامه تنها یک جنجال نداشت.
سایت رویداد‌ ۲۴

تغییر ویترین اکران با رضا عطاران، امیر جدیدی و لیلا حاتمی

چرا مجلس هم به جبلی «نه» گفت؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا مجلس هم به جبلی «نه» گفت؟ - مردم سالاری آنلاین

تنها ۷۴ نماینده از مجموع ۲۸۵ نماینده مجلس بیانیه حمایت از عملکرد صداوسیما را امضا کردند. اتفاقی که یک ماه مانده به پایان دوره ریاست پیمان جبلی، به «نه» معنادار اکثریت مجلس تعبیر شده است. الستی در گفت‌وگو با فرارو می‌گوید صداوسیما هیچ‌گاه نتوانسته نماینده مطالبات کل ملت ایران باشد و در سال‌های اخیر، انحصار …
پلتفرم‌های تصویری؛ مرز صلاحیت ارشاد و ساترا کجاست؟
سایت عصرایران

پلتفرم‌های تصویری؛ مرز صلاحیت ارشاد و ساترا کجاست؟

اختلاف میان ارشاد و ساترا در واقع اختلاف بر سر طبقه‌بندی حقوقی فعالیت رسانه‌ای است. معیار تعیین مرجع صالح، نام تجاری پلتفرم یا ابزار تولید محتوا نیست؛ باید د...
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ویدئویی کمتر دیده شده از رهبر جدید انقلاب

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| حجاب خانم وزیر در دیدار با یک مرجع تقلید وایرال شد

سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

سایت تابناک

زندگی دوباره حیوانات با تاکسیدرمی

دامی فریبنده به نام اعتیاد؛ چهره پنهان یک آسیب اجتماعی برای نوجوانان
خبرگزاری مهر

دامی فریبنده به نام اعتیاد؛ چهره پنهان یک آسیب اجتماعی برای نوجوانان

یزد - خطر اعتیاد، بی‌صدا به کمین نوجوانان نشسته است؛ وضعیتی که اگر با نادیده گرفتن تغییرات رفتاری همراه شود، به فاجعه‌ای جبران‌ناپذیر در قلب خانواده منجر خواهد می‌شود.
تلاش اتابک برای سفید کردن کارنامه پیش از خروج / شوخی وزیر صمت با عدالت در توزیع خودرو!
سایت تابناک

تلاش اتابک برای سفید کردن کارنامه پیش از خروج / شوخی وزیر صمت با عدالت در توزیع خودرو!

در حالی که صدای اعتراض متقاضیان خودروهای اقتصادی در گوش همه است، وزیر صمت در یک نمایش یک‌طرفه، به «روخوانی از روی کاغذ» پناه برد تا چهره واقعی شکست‌هایش را ب...