قیمت طلا امروز




 سکه و طلا

 سایت اقتصادنیوز / ۱ ساعت قبل

بازدهی بازار طلا و سکه در مرداد ۱۴۰۵؛ طلای جهانی ۱۳ درصد رشد کرد، سکه به ۲۰۹ میلیون رسید

اقتصادنیوز: بازار طلا و سکه مردادماه را با بازدهی مثبت و صعود قیمت‌ها به پایان رساند؛ ماهی که طلای جهانی با رشد بیش از ۱۳ درصدی پیشتاز شد و طلای ۱۸ عیار و سکه امامی نیز در آخرین روزهای ماه به کانال‌های جدیدی رسیدند.
 بازدهی بازار طلا و سکه در مرداد ۱۴۰۵؛ طلای جهانی ۱۳ درصد رشد کرد، سکه به ۲۰۹ میلیون رسید
به گزارش اقتصادنیوز، مردادماه برای بازار طلا و سکه، ماهی پرنوسان و در نهایت صعودی بود؛ ماهی که در آن قیمت‌ها تحت تأثیر نوسانات نرخ دلار، صعود طلای جهانی و رفت‌وبرگشت اخبار سیاسی، مسیرهای متفاوتی را تجربه کردند و در روزهای پایانی به سطوح بالاتری رسیدند.

بازار در نخستین هفته مرداد با نوسان میان کاهش و افزایش قیمت‌ها همراه بود، اما در ادامه، رشد طلای جهانی و تغییرات بازار ارز به موتور اصلی حرکت طلا و سکه تبدیل شد. در هفته‌های پایانی نیز افزایش هم‌زمان دلار و طلای جهانی، قیمت‌ها را به سقف‌های جدید ماهانه رساند. خبر مرتبط یورو برنده بازدهی در مرداد شد، درهم تنها بازنده بازار بود |‌ جدال دلار در شهریور برای عبور از مرز 194 هزار تومان یا بازگشت به کانال 180 هزار

اقتصادنیوز: بازار ارز در مردادماه، ماهی پرنوسان و همراه با رکوردزنی‌های تازه را پشت سر گذاشت؛ دلار آزاد با ثبت رکورد ۱۹۴ هزار و ۶۳۰ تومان، یکی از مهم‌ترین سقف‌های تاریخی خود را تجربه کرد و در نهایت، یورو با بازدهی ۳.۳۴ درصدی پربازده‌ترین ارز مردادماه شد.

بررسی عملکرد بازار در مردادماه نشان می‌دهد طلای جهانی بیشترین بازدهی را در میان دارایی‌های مورد بررسی ثبت کرد و پس از آن، طلای ۱۸ عیار، طلای آبشده و انواع سکه با رشد قیمت، مرداد را در محدوده‌هایی بالاتر از ابتدای ماه به پایان رساندند. مرداد از کجا شروع شد و کجا ایستاد؟

نرخ بسته شدن بازار طلا و سکه در نخستین روز مردادماه نشان می‌دهد طلای جهانی در ساعت ۱۴ و همزمان با بسته شدن بازار داخلی در نرخ ۴۰۷۰ دلار قرار داشت. طلای ۱۸ عیار نیز در ۱۸ میلیون و ۷۸۶ هزار تومان بسته شد و طلای آبشده به ۸۱ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان رسید. سکه امامی در پایان معاملات ۱۸۸ میلیون تومان قیمت داشت و نیم‌سکه، ربع‌سکه و سکه گرمی نیز به ترتیب در نرخ‌های ۹۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ۵۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ۲۸ میلیون تومان معامله شدند.

در آخرین روز مردادماه نیز طلای جهانی در نرخ ۴۶۰۳ دلار قرار گرفت. طلای ۱۸ عیار ماه را در ۲۱ میلیون و ۴۲ هزار تومان و طلای آبشده در ۹۱ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان به پایان رساندند. سکه امامی نیز در نرخ ۲۰۹ میلیون تومان بسته شد و نیم‌سکه، ربع‌سکه و سکه گرمی به ترتیب در ۱۰۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، ۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ۳۰ میلیون تومان قرار گرفتند. طلای جهانی پیشتاز بازدهی مرداد

در مجموع، بازدهی بازار طلا و سکه در مردادماه مثبت بود؛ طلای جهانی با رشد ۱۳.۰۹ درصدی بیشترین بازدهی را ثبت کرد. پس از آن، طلای ۱۸ عیار و طلای آبشده هر کدام ۱۲ درصد افزایش یافتند. بازدهی سکه امامی ۱۱.۱۷ درصد و نیم‌سکه ۱۰.۰۵ درصد بود. در میان قطعات کوچک‌تر نیز سکه گرمی با ۷.۱۴ درصد و ربع‌سکه با ۶ درصد افزایش، مردادماه را به پایان رساندند. شروع آرام مرداد در بازار طلا و سکه

بازار طلا و سکه در نخستین روز مردادماه و آخرین روز معاملاتی هفته، کم‌نوسان دنبال شد؛ با توجه به افت قیمت طلای جهانی و رشد محدود دلار در کانال 192 هزار تومانی، قیمت‌ها کاهش یافتند.

طلای جهانی در این روز بین محدوده 4129 دلار و 4080 دلار در نوسان بود و در ساعت بسته شدن بازار داخلی در نرخ 4090 دلار معامله شد.

در روز نخست مرداد، هر گرم طلای 18 عیار معاملات خود را در نرخ 18 میلیون و 814 هزار تومان آغاز کرد و با کاهش در نرخ 18 میلیون و 786 هزار تومان بسته شد.

طلای آبشده نیز معاملات را در نرخ 81 میلیون و 500 هزار تومان بازگشایی کرد و با کاهش تا نرخ 81 میلیون و 380 هزار تومان پایین آمد.

همچنین سکه امامی معاملات خود را در میانه کانال 188 میلیون تومان آغاز کرد و با کاهش در نرخ 188 میلیون تومان بسته شد.

نیم سکه نیز معاملات را در نرخ 96 میلیون و 700 هزار تومان استارت زد و با کاهش در نرخ 96 میلیون و 500 هزار تومان بسته شد.

ربع سکه هم معاملات خود را در نرخ 53 میلیون و 800 هزار تومان استارت زد و با کاهش تا نرخ 53 میلیون و 300 هزار تومان عقب نشست.

سکه گرمی نیز بدون تغییر در نرخ 28 میلیون تومان در معامله بود.

هفته اول؛ بازار میان اخبار سیاسی و نوسان قیمت‌ها

بازار طلا و سکه در نخستین هفته مردادماه، تحت تأثیر رفت‌وبرگشت اخبار سیاسی و تحولات امنیتی منطقه قرار داشت. معاملات هفته با کاهش قیمت‌ها و گپ منفی آغاز شد؛ اما از میانه هفته، با بازگشت ریسک‌های ژئوپلیتیک و رشد نرخ دلار، روند بازار تغییر کرد و طلا و سکه بخشی از افت ابتدای هفته را جبران کردند.

در مجموع، نوسانات نرخ دلار، اونس جهانی و اخبار سیاسی، مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر معاملات هفته بودند و تغییر مسیر این متغیرها باعث شد بازار طلا و سکه در طول هفته میان روندهای نزولی و صعودی در نوسان باشد.

بالاترین نرخ هفتگی روز چهارشنبه به ثبت رسید. طلای 18 عیار، 18 میلیون و 727 هزار تومان، طلای آبشده 81 میلیون و 100 هزار تومان و سکه امامی 187 میلیون و 500 هزار تومان و سکه گرمی 27 میلیون و 500 هزار تومان ثبت کردند. اما نیم سکه 95 میلیون و 800 هزار تومان، ربع سکه 53 میلیون و 300 هزار تومان بالاترین نرخ هفته را روز پنجشنبه به ثبت رساندند.

کمترین قیمت هفتگی روز یکشنبه به ثبت رسید؛ در این روز طلای 18 عیار 17 میلیون و 902 هزار تومان و طلای آبشده 77 میلیون و 550 هزار تومان، سکه امامی 179 میلیون و 800 هزار تومان، نیم سکه 92 میلیون و 500 هزار تومان و ربع سکه 51 میلیون و 600 هزار تومان را به ثبت رساندند. طلای جهانی در اوج؛ بازار داخلی زیر فشار افت دلار

بازار طلا و سکه در دومین هفته مردادماه هفته‌ای پرنوسان را پشت سر گذاشت؛ هفته‌ای که با رشد قیمت‌ها تحت تأثیر رکوردشکنی دلار آغاز شد، اما در ادامه با تغییر فضای انتظارات و کاهش نرخ ارز، بخش زیادی از این افزایش‌ها تعدیل شد. در پایان هفته نیز صعود طلای جهانی تا محدوده ۴۳۰۰ دلار نتوانست مانع از اثرگذاری افت دلار به کانال ۱۸۷ هزار تومان بر بازار داخلی شود.

در این هفته، طلای جهانی از محدوده ۴۰۴۳ دلار معاملات را آغاز کرد و در مسیر صعودی تا سقف ۴۳۰۱ دلار بالا رفت؛ پایین‌ترین نرخ هفته نیز همان محدوده ۴۰۴۳ دلار بود. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز بین کف ۱۸ میلیون و ۱۷۲ هزار تومان و سقف ۱۸ میلیون و ۷۹۳ هزار تومان نوسان داشت و در نهایت در نرخ ۱۸ میلیون و ۵۹۷ هزار تومان به کار خود پایان داد.

طلای آبشده در هفته دوم مرداد پایین‌ترین نرخ را در محدوده ۷۸ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان و بالاترین نرخ را در ۸۱ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان ثبت کرد. این بازار در پایان هفته در نرخ ۸۰ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان معامله شد و نوسانات آن عمدتاً تحت تأثیر رفت‌وبرگشت نرخ دلار و صعود طلای جهانی بود.

سکه امامی نیز در طول هفته بین کف ۱۸۲ میلیون تومان و سقف ۱۸۸ میلیون تومان نوسان داشت و در پایان معاملات پنجشنبه در نرخ ۱۸۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قرار گرفت. نیم‌سکه نیز پایین‌ترین نرخ هفته را در ۹۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و بالاترین نرخ را در ۹۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ثبت کرد و هفته را در نرخ ۹۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به پایان رساند.

ربع‌سکه در این هفته از کف ۵۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان تا سقف ۵۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در نوسان بود و در پایان در نرخ ۵۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قرار گرفت. سکه گرمی نیز پایین‌ترین نرخ هفته را در ۲۷ میلیون تومان ثبت کرد و تا سقف ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بالا رفت و در نهایت در همان محدوده ۲۷ میلیون تومان به کار خود پایان داد.

هفته سوم؛ صعود بازار طلا و سکه در نیمه‌تعطیل هفته

بازار طلا و سکه در هفته سوم مرداد، پس از شروعی نزولی در روز شنبه و یکشنبه، روز دوشنبه وارد فاز نوسانی و محتاط شد و در نهایت روز سه‌شنبه با رشد هم‌زمان طلای جهانی و نرخ ارز، مسیر صعودی را در پیش گرفت. تعطیلی رسمی بازار در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه نیز باعث شد معاملات هفته عملاً در سه‌شنبه به پایان برسد.

طلای جهانی در این هفته ابتدا تحت تأثیر تعطیلی بازارهای جهانی در محدوده ۴۳۴۲ دلار ثابت بود، اما با آغاز معاملات دوشنبه نوسان خود را از سر گرفت و سه‌شنبه با رشد ۳۵ دلار و ۷۳ سنتی به ۴۳۸۸ دلار رسید. پایین‌ترین نرخ ثبت‌شده هفته ۴۳۱۶ دلار و بالاترین نرخ ۴۳۸۸ دلار بود.

طلای ۱۸ عیار هفته را با فشار فروش آغاز کرد و روز یکشنبه تا ۱۸ میلیون و ۷۲۲ هزار تومان پایین آمد، اما در ادامه مسیر خود را تغییر داد و سه‌شنبه با عبور از مرز ۱۹ میلیون تومان به ۱۹ میلیون و ۳۸ هزار و ۳۰۰ تومان رسید که بالاترین نرخ هفته نیز بود. دامنه نوسان هفتگی این بازار از ۱۸ میلیون و ۶۸۷ هزار تومان در پایین‌ترین سطح تا ۱۹ میلیون و ۳۸ هزار تومان در سقف قرار داشت.

طلای آبشده نیز ابتدا تا کف ۸۰ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان عقب نشست، اما در ادامه با بازگشت تقاضا به مدار صعودی برگشت و در روز سه‌شنبه همراه با رشد بازار به ۸۲ میلیون و ۴۷۰ هزار تومان رسید؛ سطحی که سقف قیمت این هفته بود.

در بازار سکه امامی، پایین‌ترین نرخ هفته ۱۸۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان ثبت شد، اما قیمت پس از چند روز نوسان، سه‌شنبه با رشد بیش از سه میلیون تومانی تا ۱۸۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بالا رفت و در فاصله ۸۰۰ هزار تومانی مرز ۱۹۰ میلیون تومان قرار گرفت؛ این نرخ بالاترین قیمت سکه در هفته سوم مرداد بود.

نیم‌سکه نیز هفته‌ای پرنوسان را پشت سر گذاشت؛ این قطعه ابتدا تا ۹۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان پایین آمد و سپس سه‌شنبه به ۹۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید که بالاترین نرخ هفته بود.

ربع‌سکه در پایین‌ترین سطح هفته تا ۵۲ میلیون تومان عقب نشست و در ادامه با بازگشت بازار، به ۵۳ میلیون تومان رسید؛ بنابراین دامنه نوسان این قطعه در هفته سوم مرداد بین ۵۲ تا ۵۳ میلیون تومان بود.

سکه گرمی اما مسیر متفاوتی نسبت به سایر قطعات داشت. این قطعه هفته را در محدوده ۲۸ میلیون تومان آغاز کرد و در نهایت با کاهش یک میلیون تومانی به ۲۷ میلیون تومان رسید. به این ترتیب، ۲۸ میلیون تومان بالاترین و ۲۷ میلیون تومان پایین‌ترین نرخ سکه گرمی در این هفته بود.

هفته پایانی؛ صعود بازار طلا و سکه تا سقف‌های جدید

بازار طلا و سکه در هفته پایانی مرداد، از ۲۴ تا ۲۹ مرداد، هفته‌ای پرنوسان و صعودی را پشت سر گذاشت. بازار در ابتدای هفته نوسان محدودی داشت و یکشنبه به کف‌های هفتگی رسید، اما از دوشنبه با تغییر مسیر دلار و رشد طلای جهانی، موج افزایشی در بازار شکل گرفت و در چهارشنبه و پنجشنبه قیمت‌ها به سقف‌های جدید هفتگی رسیدند.

طلای جهانی هفته را در نرخ ۴۳۷۶ دلار آغاز کرد و در روز پنجشنبه در محدوده ۴۴۸۷ دلار معامله شد. پایین‌ترین نرخ هفته ۴۳۲۹ دلار و بالاترین قیمت ۴۵۲۴ دلار ثبت شد.

طلای ۱۸ عیار در ابتدای هفته در نرخ ۱۹ میلیون و ۹۸ هزار تومان قرار داشت و پنجشنبه به ۱۹ میلیون و ۸۳۰ هزار تومان رسید. کف هفتگی این بازار ۱۹ میلیون و ۱۸ هزار تومان و سقف آن ۱۹ میلیون و ۸۴۱ هزار تومان بود.

طلای آبشده هفته را از نرخ ۸۲ میلیون و ۷۳۰ هزار تومان آغاز کرد و در پایان به ۸۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید. پایین‌ترین نرخ هفته ۸۲ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان و بالاترین قیمت ۸۵ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان ثبت شد.

سکه امامی در ابتدای هفته در نرخ ۱۹۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قرار داشت و پنجشنبه در ۱۹۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شد. کف هفتگی سکه ۱۸۹ میلیون تومان و سقف آن ۱۹۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود.

نیم‌سکه هفته را در نرخ ۹۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان آغاز کرد و در پایان به ۱۰۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید. پایین‌ترین قیمت هفته ۹۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و بالاترین نرخ ۱۰۱ میلیون تومان بود.

ربع‌سکه از نرخ ۵۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان در ابتدای هفته به ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در پایان رسید. کف هفتگی این قطعه ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سقف آن ۵۵ میلیون تومان ثبت شد.

سکه گرمی نیز هفته را در نرخ ۲۷ میلیون تومان آغاز کرد و پنجشنبه به ۲۹ میلیون تومان رسید. پایین‌ترین نرخ هفته ۲۷ میلیون تومان و بالاترین قیمت ۲۹ میلیون تومان بود. آخرین روز مرداد؛ طلا و سکه با رشد قیمت ماه را بستند

بازار طلا و سکه در آخرین روز معاملاتی مرداد، همزمان با رشد طلای جهانی و افزایش نرخ دلار، صعودی شد و قیمت‌ها چند کانال بالاتر رفتند. تشدید انتظارات تورمی در سایه ادامه ابهام‌های سیاسی و نبود نشانه‌ای از آغاز مذاکرات، مهم‌ترین عامل حرکت بازار ارز و به دنبال آن بازار طلا و سکه بود.

طلای جهانی که در تعطیلی بازار داخلی وارد کانال ۴۶۰۰ دلار شده بود، تا محدوده ۴۶۳۰ دلار بالا رفت و در نرخ ۴۶۰۳ دلار قرار گرفت. همزمان دلار آزاد نیز از کانال ۱۸۹ هزار تومان به کانال ۱۹۳ هزار تومان رسید و در نرخ ۱۹۳ هزار و ۴۸۰ تومان بسته شد؛ ترکیب این دو عامل، بازار طلا و سکه را در مسیر افزایشی قرار داد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار معاملات را در نرخ ۲۰ میلیون و ۶۰۸ هزار تومان آغاز کرد و در نهایت در نرخ ۲۱ میلیون و ۴۲ هزار تومان بسته شد.

طلای آبشده نیز در نرخ ۸۹ میلیون و ۲۷۰ هزار تومان بازگشایی شد و در پایان در نرخ ۹۱ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان قرار گرفت.

سکه امامی در نرخ ۲۰۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان آغاز به کار کرد و تا ۲۰۹ میلیون تومان بالا رفت؛ سطحی که فاصله آن با رکورد تاریخی ۲۱۰ میلیون تومانی تنها یک میلیون تومان بود.

نیم‌سکه نیز پس از بازگشایی در نرخ ۱۰۴ میلیون تومان، در نرخ ۱۰۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بسته شد. ربع‌سکه به ۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید و سکه گرمی نیز با گپ مثبت یک میلیون تومانی، در نرخ ۳۰ میلیون تومان معامله شد.

پیش‌بینی طلای ۱۸ عیار و سکه امامی در شهریور؛ بازار در مسیر سقف‌های تازه یا اصلاح قیمت؟

تحلیلگران بازار معتقدند شهریورماه برای بازار طلا و سکه با شرایطی متفاوت و پرریسک آغاز شده است. ورود دلار به کانال ۲۰۰ هزار تومان، قرار گرفتن طلای جهانی در محدوده ۴۶۰۰ دلار و تداوم فضای «نه جنگ، نه صلح» باعث شده کفه انتظارات در ابتدای ماه همچنان به سمت قیمت‌های بالاتر سنگینی کند. با این حال، رشد سریع قیمت‌ها در روزهای پایانی مرداد و نخستین روز شهریور، احتمال افزایش نوسان و اصلاح‌های مقطعی را نیز بالا برده است.

در بازار طلای ۱۸ عیار، تحلیلگران محدوده ۲۲ میلیون تومان را نخستین مرز حمایتی مهم می‌دانند. در صورت عقب‌نشینی قیمت و از دست رفتن این سطح، حمایت بعدی در محدوده ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۲۱ میلیون تومان قرار دارد. به باور کارشناسان، حفظ طلای ۱۸ عیار بالای مرز ۲۲ میلیون تومان می‌تواند نشانه‌ای از تداوم قدرت خریداران در شروع شهریور باشد.

در سمت مقابل، محدوده ۲۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تا ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نخستین مقاومت پیش روی طلای ۱۸ عیار محسوب می‌شود؛ سطحی که با سقف تاریخی پیشین این بازار نیز فاصله زیادی ندارد. در صورت عبور پایدار از این محدوده، تحلیلگران احتمال حرکت قیمت به سمت کانال ۲۳ میلیون تومان و در سناریوی صعودی‌تر، محدوده ۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان را مطرح می‌کنند.

به گفته تحلیلگران، مسیر طلای ۱۸ عیار در شهریور بیش از هر چیز به رفتار دلار و طلای جهانی وابسته است. اگر دلار بتواند بالای کانال ۲۰۰ هزار تومان تثبیت شود و طلای جهانی نیز در محدوده‌های فعلی باقی بماند، زمینه برای ادامه حرکت صعودی بازار داخلی فراهم خواهد بود؛ اما هرگونه کاهش تنش‌های سیاسی یا بازگشت دلار به کانال‌های پایین‌تر می‌تواند زمینه اصلاح قیمت طلا را فراهم کند.

در بازار سکه امامی نیز پس از ثبت سقف تاریخی جدید در محدوده ۲۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، تحلیلگران محدوده ۲۱۵ میلیون تومان را نخستین حمایت مهم می‌دانند. در صورت از دست رفتن این سطح، حمایت بعدی در محدوده ۲۱۰ میلیون تومان قرار دارد و شکست این مرز می‌تواند مسیر اصلاح را تا محدوده ۲۰۵ میلیون تومان باز کند.

در سوی دیگر، محدوده ۲۲۰ میلیون تومان مهم‌ترین مقاومت روانی پیش روی سکه امامی در شروع شهریور است. عبور و تثبیت بالای این مرز می‌تواند مسیر را برای حرکت به سمت ۲۲۵ میلیون تومان و سپس محدوده ۲۳۰ میلیون تومان هموار کند. در مجموع، تحلیلگران معتقدند تا زمانی که متغیرهای سیاسی و ارزی در وضعیت فعلی قرار دارند، چشم‌انداز کوتاه‌مدت بازار همچنان صعودی و پرنوسان است؛ اما سرعت بالای رشد قیمت‌ها، احتمال اصلاح‌های مقطعی و رفت‌وبرگشت‌های سنگین در طول شهریور را نیز افزایش داده است. همچنین بخوانید سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند | پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در هفته نخست شهریور بازدهی منفی طلا و سکه در هفته دوم مرداد 1405 | پیش بینی قیمت طلا با دو اهرم دلار و تنگه هرمز | شرط بازگشت خریداران به بازار بازدهی 2 درصدی سکه امامی در یک هفته | قیمت طلای ۱۸ عیار ۱.۸۵ درصد رشد کرد | سکه گرمی ثابت ماند بازدهی طلا و سکه در تیر ماه 1405 | طلای ۱۸ عیار چند درصد رشد کرد؟ | سکه امامی در مرز ۱۹۰ میلیون تومان



 خرید طلا، سکه یا نگهداری نقدی؟
۱۷ ساعت قبل / سایت مشرق

خرید طلا، سکه یا نگهداری نقدی؟





دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
سایت خبرفوری

سیلی جانانه یک فرانسوی به مکرون/ ویدئو

سایت خبرآنلاین

ببینید | رئیس سازمان بهینه‌سازی حرف دل مردم را زد: کیفیت خودروها دلیل مصرف بالای بنزین

ابراهیم گلستان؛ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
روزنامه آرمان امروز

ابراهیم گلستان؛ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

آرمان امروز : سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که در ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ در غربت چشم از جهان فرو بست. او با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از [ ]
سایت اطلاعات آنلاین

وفور «کاهو» در مزرعه ترجمه؛ برگردان‌های موازی چه بر سر صنعت نشر می‌آورد؟

آیا راه خروج از بن‌بست، بازگشت به اسلام‌آباد است؟
روزنامه دنیای اقتصاد

آیا راه خروج از بن‌بست، بازگشت به اسلام‌آباد است؟

کافی است تاریخ‌ها را کنار هم بگذاریم. آتش‌بس در ۱۸ فروردین اعلام شد. در ۲۴ فروردین، آمریکا محاصره بنادر ایران را آغاز کرد. فقط 6 روز فاصله بود. توقف حملات هوایی، فشار را متوقف نکرد؛ فشار از آسمان به دریا منتقل شد و این بار مستقیما صادرات نفت و راه‌های ارتباطی ایران را هدف گرفت. محاصره هم قرار نبود رفت‌وآمد …
         
صمیمیت  در عصر دیجیتال؛ چرا دورهمی‌های ما رنگ باخته‌اند؟
خبرگزاری ایسنا

صمیمیت در عصر دیجیتال؛ چرا دورهمی‌های ما رنگ باخته‌اند؟

یک روانشناس با مقایسه دورهمی‌های خانوادگی گذشته با ارتباطات دیجیتال امروز، گفت: در گذشته ارتباط چهره‌به‌چهره، حضور چند نسل در کنار یکدیگر و فعالیت‌های مشترک، زمینه انتقال تجربه، هویت‌بخشی، احساس تعلق و گفت‌وگوی عمیق را فراهم می‌کرد، در حالی که ارتباطات امروز با وجود گستردگی بیشتر، در بسیاری موارد کوتاه، …
ریزش و رویش مسافران ترکیه
روزنامه دنیای اقتصاد

ریزش و رویش مسافران ترکیه

شمار گردشگران خارجی ورودی به ترکیه در ماه ژوئیه با کاهشی نسبی همراه شد؛ روندی نزولی که زیر سایه تشدید نااطمینانی‌های امنیتی و تنش‌های منطقه‌ای شکل گرفته است. بر پایه تازه‌ترین داده‌های وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه، در ماه ژوئیه 7.1میلیون گردشگر خارجی وارد این کشور شدند که افتی 0.3درصدی را نسبت به مدت …
میانجیِ گمشده مذاکرات ایران و آمریکا به روایت «نشنال‌اینترست» | چرا ایران مجهز به سلاح هسته‌ای به سود روسیه نیست؟
سایت اقتصادنیوز

میانجیِ گمشده مذاکرات ایران و آمریکا به روایت «نشنال‌اینترست» | چرا ایران مجهز به سلاح هسته‌ای به سود روسیه نیست؟

اقتصادنیوز: بازگشت روسیه به نقشی مشابه دوران مذاکرات برجام می‌تواند روند مذاکرات را تقویت کند و کشوری را به عنوان میانجی قرار دهد که هر دو با آن سابقه تعامل دارند.
فارن افرز: پایان خاورمیانه آمریکایی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فارن افرز: پایان خاورمیانه آمریکایی

پیامدهای کامل فاجعه آمریکا در ایران نیز به همین ترتیب به زمان نیاز خواهد داشت تا آشکار شود. در کوتاه‌مدت، نظم منطقه‌ای به رهبری آمریکا قرار نیست از میان برود.
سایت تابناک

ویدیو جدید از شوتی افغانستانی‌ها در جاده‌های ایران

کیفیت بنزین؛ ماجرای نیم درصدی و سه درصدی | بنزین بی‌کیفیت به خودرو آسیب می‌زند، بنزین با کیفیت به ما!
سایت خبرفوری

کیفیت بنزین؛ ماجرای نیم درصدی و سه درصدی | بنزین بی‌کیفیت به خودرو آسیب می‌زند، بنزین با کیفیت به ما!

تأیید استفاده از متانول در ترکیب بنزین، بار دیگر بحث کیفیت سوخت توزیع‌شده در کشور را به صدر اخبار آورده است.
بازداشت مدیران معروف در پرونده ۱.۷ میلیارد یورویی؛ «م. ش. س»، «م. ن. ل» و «ف. ع» در میان متهمان
سایت رکنا

بازداشت مدیران معروف در پرونده ۱.۷ میلیارد یورویی؛ «م. ش. س»، «م. ن. ل» و «ف. ع» در میان متهمان

رکنا اقتصادی: پرونده تعهدات ارزی وارد مرحله‌ای تازه شده است؛ جایی که ۷۰۰ پرونده در دادسراهای سراسر کشور در حال رسیدگی است و در بخشی از پرونده‌ها، متهمان با قرار بازداشت راهی زندان شده‌اند. دادستانی تهران اعلام کرده بدهی ارزی کشف‌شده در ۹ پرونده مرتبط با کارت‌های بازرگانی به بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون …
جنگ اقتصادی کنید محکم می‌خورید!
سایت جوان آنلاین

جنگ اقتصادی کنید محکم می‌خورید!

سخنان سرلشکر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی بازتاب گسترده‌ای در جهان داشت، به ویژه در جهان شیوخ عرب خلیج‌فارس وقتی گفت «اگر در جنگ اقتصادی امریکا علیه...
         
مسکن هست، «زیرساخت» نیست
روزنامه دنیای اقتصاد

مسکن هست، «زیرساخت» نیست

متقاضیان مسکن‌های حمایتی چشم‌انتظار تحویل واحدهای خود هستند، اگرچه وزارت راه و شهرسازی به دنبال تکمیل حدود 160 هزار واحد مسکن حمایتی تا پایان بهمن امسال است، اما عدم تامین زیرساخت می‌تواند، به‌رغم تکمیل واحدها تحقق کامل این وعده را دچار خلل کند. روز گذشته در نشست پایش طرح‌های مسکن حمایتی که با حضور وزیر …
         
سایت جماران

آیا دلاریزاسیون می‌تواند قفل این اقتصاد بحران‌زده را باز کند؟!

تغییرات شائبه‌برانگیز در ظرفیت پذیرش رشته اورولوژی
سایت جوان آنلاین

تغییرات شائبه‌برانگیز در ظرفیت پذیرش رشته اورولوژی

مجلس شورای اسلامی با توجه به نیاز‌های آینده نظام سلامت، در بند «پ» ماده ۶۹ قانون برنامه هفتم پیشرفت، وزارت بهداشت را مکلف کرده است ظرفیت پذیرش رشته‌های تخصصی...
         
زمین ۷/۵ تریلیون فوت‌مکعب گاز تازه به ایران هدیه داد
سایت جوان آنلاین

زمین ۷/۵ تریلیون فوت‌مکعب گاز تازه به ایران هدیه داد

وزیر نفت: میدان گازی در جنوب استان فارس با ذخیره درجای بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد فوت‌مکعب کشف شد
         
گره اقتصادی در تهران گشوده می‌شود
سایت جوان آنلاین

گره اقتصادی در تهران گشوده می‌شود

مسئله اقتصاد بیش از آنکه فقط با مذاکره بیرون آید، نیازمند اصلاح ساختار‌های اقتصادی، بانکی و بودجه‌ای و به ویژه رفع موانع از مسیر تولید و تجارت است
روایت خواندنی یک زن مبتلا به اچ‌آی‌وی که عاشق شد، ازدواج کرد و صاحب یک فرزند سالم شد
روزنامه هفت صبح

روایت خواندنی یک زن مبتلا به اچ‌آی‌وی که عاشق شد، ازدواج کرد و صاحب یک فرزند سالم شد

قانون کجای زندگی افراد HIV مثبت ایستاده است؟
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دیدن اسطوره‌های شاهنامه، جیب‌ پر می‌خواهد
روزنامه هفت صبح

دیدن اسطوره‌های شاهنامه، جیب‌ پر می‌خواهد

سه پروژه بزرگ شاهنامه‌ای، شهریور روی صحنه می‌روند، اما قیمت بلیت‌ها دسترسی بسیاری از مخاطبان را دشوار می‌کند
«انباشت مطالبات حل‌نشده» جامعه را ناامید و رادیکال می‌کند
روزنامه توسعه ایرانی

«انباشت مطالبات حل‌نشده» جامعه را ناامید و رادیکال می‌کند

انباشت مطالبات حل‌نشده، کاهش اعتماد عمومی و ضعیف‌شدن مسیرهای رسمی برای بیان و پیگیری خواسته‌ها، رابطه جامعه و ساختار رسمی را در سال‌های اخیر با چالش‌های جدی‌تری روبه‌رو کرده است. مطالبات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دیگر به‌سادگی از یکدیگر جدا نمی‌شوند؛ فشار معیشتی با احساس تبعیض و بی‌عدالتی گره …
بمب اتم یا بمب تورم؟!
روزنامه توسعه ایرانی

بمب اتم یا بمب تورم؟!

طهمورث گیلانی در شرایطی که جامعه ایران تحت فشار تحریم های کمرشکن، تورم فزاینده و ناپایداری های اقتصادی روزگار می گذراند و کارشناسان ارشد
    
۶ میلیارد تومان فاکتور‌ بادام کوهی
روزنامه هفت صبح

۶ میلیارد تومان فاکتور‌ بادام کوهی

مدیر کل منابع طبیعی استان اصفهان می‌گوید فولاد مبارکه پولی به منابع طبیعی نپرداخت و تجهیزات، نیرو و بذر جنگل‌کاری را تأمین کرد
آقای رئیس جمهور ! خدا قوت
روزنامه آرمان امروز

آقای رئیس جمهور ! خدا قوت

هوشمند سفیدی آرمان امروز : دولت وفاق ملی از اول شهریور ماه ، سومین سال کار خود را آغاز کرد و طبعا آقای رئیس جمهور هم سومین سال فعالیت کابینه را رهبری خواهد کرد و البته این مقطع از امروز به هفته دولت امتداد پیدا می کند. بی تردید ، ریاست جمهوری جناب آقای دکتر [ ]
چرا سخنان قالیباف را تقطیع و تحریف کردند؟
روزنامه توسعه ایرانی

چرا سخنان قالیباف را تقطیع و تحریف کردند؟

عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه هدف اصلی این فضاسازی ها به حاشیه بردن اصل سفر و دستاوردهای آن است، گفت: دشمن از تقویت ارتباط میان ایران و عراق، نگران
سفر به کی‌یف؛ پیام سیاسی به کرملین
روزنامه توسعه ایرانی

سفر به کی‌یف؛ پیام سیاسی به کرملین

رامین پرتو همزمان با فرارسیدن سالگرد استقلال اوکراین، حضور شماری از رهبران و مقام های اروپایی در کی یف، فراتر از یک سفر نمادین، حامل پیامی سیاسی و
    
دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
معنای دولت همان است که بوده
روزنامه شرق

معنای دولت همان است که بوده

با مراجعه به ادبیات (نظم و نثر) و همچنین فرهنگ لغت مشخص می‌شود دولت در گذشته به معنی ثروت، مکنت و بخت و اقبال بوده است. دولتمند یعنی کسی که بخت و اقبال یافته و صاحب ثروت شده است.
هشدار درباره آینده جمعیت ایران؛ نرخ رشد جمعیت در سال ۱۴۲۵ منفی می‌شود
سایت عصرایران

هشدار درباره آینده جمعیت ایران؛ نرخ رشد جمعیت در سال ۱۴۲۵ منفی می‌شود

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان با اشاره به کاهش رشد جمعیت، ازدواج و باروری اعلام کرد پیش‌بینی‌ها از منفی شدن نرخ رشد سالانه جمعیت ایران در سال...
سایت عصرایران

مرگ جوان ۲۳ ساله در رودخانه قزل‌اوزن در مسیر خلخال ـ سرچم

تحلیل مهم آتلانتیک / ایران چگونه قدرت برتر غرب آسیا شد؟
سایت ایران آنلاین

تحلیل مهم آتلانتیک / ایران چگونه قدرت برتر غرب آسیا شد؟

نشریه آمریکایی با اشاره به شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی در حملات به ایران گزارش داد که از این پس قدرت برتر و مسلط در غرب آسیا نه آمریکا و نه صهیونیست‌ها، بلکه ایران خواهد بود.
سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده

مجلس کلیات طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را تصویب کرده؛ طرحی که هدفش، مقابله با نفوذ و سلطه بیگانگان است؛ موضوعی که طبیعتاً با امنیت ملی کشور ارتباط دارد. اما سؤال اینجاست که مرز مقابله با نفوذ با ارتباطات عادی و مشروع شهروندان کجاست؟
سایت فرارو

مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟

وزارت ارشاد مرجع صدور مجوز تلویزیون‌ اینترنتی است؟
سایت فرارو

وزارت ارشاد مرجع صدور مجوز تلویزیون‌ اینترنتی است؟

«انتشار ویدئو» با «صوت و تصویر فراگیر» یکی است؟ پاسخ به این پرسش می‌تواند مشخص کند رسانه‌هایی مانند «آزاد» باید از وزارت ارشاد مجوز بگیرند یا ساترا.
از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.
از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟
سایت فرارو

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟

آمار داوطلبان سه گروه اصلی کنکور در ۱۷ سال گذشته، از سقوط چشمگیر رویای مهندس شدن، ماندگاری جذابیت پزشکی و تغییر نگاه جوانان ایرانی به دانشگاه، شغل و آینده خبر می‌دهد. اما چرا؟
    
سایت فرارو

هک ۳۵ حساب کاربری تلگرام و اینستاگرام در تهران

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ این است فرق ما و درد ما!
سایت آفتاب نیوز

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ این است فرق ما و درد ما!

کاربران در شبکه اجتماعی ایکس، واکنش‌های منفی و تندی به کسب‌وکار جدید بابک زنجانی نشان دادند.
سایت فرارو

پایان دکترین کارتر در خلیج فارس؟

الگوی عراق و یوگسلاوی برای ایران؛ آمریکا به‌دنبال چیست؟
سایت فرارو

الگوی عراق و یوگسلاوی برای ایران؛ آمریکا به‌دنبال چیست؟

غلامرضا کریمی، استاد روابط بین الملل معتقد است آمریکایی ها به این جمع بندی رسیده اند که فعلا برنامه ای برای مذاکره با ایران نداشته باشند و فشارهای اقتصادی و تحریم ها را تشدید کنند و حتی کشورهای ثالث را مورد تهدید قرار داده اند که هر گونه مراوده تجاری با ایران را با تحریم های شدید مواجه خواهند کرد.با …
آیا ایران می‌تواند ترامپ را به سرنوشت کارتر دچار کند؟
سایت فرارو

آیا ایران می‌تواند ترامپ را به سرنوشت کارتر دچار کند؟

گاردین در تحلیلی با مقایسه شرایط کنونی دونالد ترامپ با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری ایران، می‌نویسد رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش است از باتلاق جنگ با ایران خارج شود، اما تهران ظاهراً قصد ندارد اجازه دهد او به‌سادگی از این بحران عبور کند و حتی می‌کوشد هزینه جنگ را در انتخابات میان‌دوره‌ای …
حجاب دوباره خبرساز شد؛ از پلمب کافه‌ها تا شکل‌گیری زنجیره انسانی میانکاله
سایت اقتصاد ۲۴

حجاب دوباره خبرساز شد؛ از پلمب کافه‌ها تا شکل‌گیری زنجیره انسانی میانکاله

هرچند نمی‌توان سخنان تند برخی چهره‌ها درمورد حجاب را به سیاست رسمی حاکمیت تعمیم داد؛ با این حال نفس مطرح‌شدن چنین ادبیاتی در فضای عمومی، بخشی از همان فضایی است که مناقشه حجاب را دوباره به سطح جامعه می‌کشاند
دانشگاه هم سهم پولدارها شد؟ فقر، شانس ورود به دانشگاه را از چه کسانی می‌گیرد
سایت اقتصاد ۲۴

دانشگاه هم سهم پولدارها شد؟ فقر، شانس ورود به دانشگاه را از چه کسانی می‌گیرد

سهم تنها ۵.۶ درصدی سه دهک پایین از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، بار دیگر شکاف طبقاتی در آموزش عالی و نقش فقر، کیفیت مدارس و دسترسی نابرابر به امکانات آموزشی را برجسته کرده است.
سایت اکوایران

آزمون تاب‌آوری آمریکا؛ اقتصاد آمریکا زیر فشار جنگ است؟

پشتیبانی ده‌ها پایگاه اروپایی از جنگ علیه ایران |  ۵۰۰۰ هواپیمای جنگی از پایگاه نظامی آمریکا در خاک اروپا برخاست | کدام کشور بیشتر حمایت را از حملات کرد؟
سایت اقتصادنیوز

پشتیبانی ده‌ها پایگاه اروپایی از جنگ علیه ایران | ۵۰۰۰ هواپیمای جنگی از پایگاه نظامی آمریکا در خاک اروپا برخاست | کدام کشور …

اقتصادنیوز: مارک روته، دبیرکل ناتو در ماه ژوئن فاش کرد که کشورهای اروپایی اجازه داده‌اند بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ هواپیمای جنگی آمریکا که در عملیات مرتبط با ایران مشارکت داشتند، از ده‌ها پایگاه نظامی آمریکا در خاک اروپا برخیزند.
وقتی ترندها جای تحلیل اقتصادی را می‌گیرند | شبکه‌های اجتماعی چگونه تصمیمات اقتصادی را تغییر می‌دهند؟ | آیا عصر انتخاب عقلانی به سر آمده است؟
سایت اقتصادنیوز

وقتی ترندها جای تحلیل اقتصادی را می‌گیرند | شبکه‌های اجتماعی چگونه تصمیمات اقتصادی را تغییر می‌دهند؟ | آیا عصر انتخاب عقلانی …

اقتصادنیوز:تجارت فردا در گزارشی به این پرسش پرداخته که اقتصاد توجه چگونه بر تصمیم‌گیری اقتصادی ما تاثیر می‌گذارد؟
ترکیه در دام تحرکات نتانیاهو نیفتاد | توافق مکه معادلات منطقه را تغییر می‌دهد؟ | چرا ترکیه، تل‌آویو را تهدیدی امنیتی می‌بیند؟
سایت اقتصادنیوز

ترکیه در دام تحرکات نتانیاهو نیفتاد | توافق مکه معادلات منطقه را تغییر می‌دهد؟ | چرا ترکیه، تل‌آویو را تهدیدی امنیتی می‌بیند؟

اقتصادنیوز:حمله اسرائیل به سوریه نشانه تشدید اختلاف با ترکیه و تغییر نظم خاورمیانه است.
چرا درجام توقیف شد؟ | نون بیار کباب ببر با نامحرم یا بهانه برای حذف برنامه‌های پرمخاطب؟
سایت رویداد‌ ۲۴

چرا درجام توقیف شد؟ | نون بیار کباب ببر با نامحرم یا بهانه برای حذف برنامه‌های پرمخاطب؟

خبر ساده، کوتاه و البته تکراری بود؛ برنامه درجام به خاطر بازی نون بیار کباب ببر السا فیروز آذر با مهیار حسن مجری توقیف شد. اما این برنامه تنها یک جنجال نداشت.
سایت رویداد‌ ۲۴

تغییر ویترین اکران با رضا عطاران، امیر جدیدی و لیلا حاتمی

چرا مجلس هم به جبلی «نه» گفت؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا مجلس هم به جبلی «نه» گفت؟ - مردم سالاری آنلاین

تنها ۷۴ نماینده از مجموع ۲۸۵ نماینده مجلس بیانیه حمایت از عملکرد صداوسیما را امضا کردند. اتفاقی که یک ماه مانده به پایان دوره ریاست پیمان جبلی، به «نه» معنادار اکثریت مجلس تعبیر شده است. الستی در گفت‌وگو با فرارو می‌گوید صداوسیما هیچ‌گاه نتوانسته نماینده مطالبات کل ملت ایران باشد و در سال‌های اخیر، انحصار …
پلتفرم‌های تصویری؛ مرز صلاحیت ارشاد و ساترا کجاست؟
سایت عصرایران

پلتفرم‌های تصویری؛ مرز صلاحیت ارشاد و ساترا کجاست؟

اختلاف میان ارشاد و ساترا در واقع اختلاف بر سر طبقه‌بندی حقوقی فعالیت رسانه‌ای است. معیار تعیین مرجع صالح، نام تجاری پلتفرم یا ابزار تولید محتوا نیست؛ باید د...
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ویدئویی کمتر دیده شده از رهبر جدید انقلاب

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| حجاب خانم وزیر در دیدار با یک مرجع تقلید وایرال شد

سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

سایت تابناک

زندگی دوباره حیوانات با تاکسیدرمی

دامی فریبنده به نام اعتیاد؛ چهره پنهان یک آسیب اجتماعی برای نوجوانان
خبرگزاری مهر

دامی فریبنده به نام اعتیاد؛ چهره پنهان یک آسیب اجتماعی برای نوجوانان

یزد - خطر اعتیاد، بی‌صدا به کمین نوجوانان نشسته است؛ وضعیتی که اگر با نادیده گرفتن تغییرات رفتاری همراه شود، به فاجعه‌ای جبران‌ناپذیر در قلب خانواده منجر خواهد می‌شود.
تلاش اتابک برای سفید کردن کارنامه پیش از خروج / شوخی وزیر صمت با عدالت در توزیع خودرو!
سایت تابناک

تلاش اتابک برای سفید کردن کارنامه پیش از خروج / شوخی وزیر صمت با عدالت در توزیع خودرو!

در حالی که صدای اعتراض متقاضیان خودروهای اقتصادی در گوش همه است، وزیر صمت در یک نمایش یک‌طرفه، به «روخوانی از روی کاغذ» پناه برد تا چهره واقعی شکست‌هایش را ب...