قیمت طلا امروز




 طرح های نیمه تمام

 روزنامه آرمان امروز / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۰۲

خدمات زیرساختی دولت چهاردهم؛ از آبگیری سد باباحیدر تا شتاب‌بخشی به طرح بن _ بروجن

آرمان امروز : شهرکرد- شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری- دولت چهاردهم در چهارمحال و بختیاری با تمرکز بر تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و تقویت زیرساخت‌های تأمین آب، اجرای چند طرح اولویت‌دار را شتاب بخشیده است؛ از آبگیری سد باباحیدر و آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه این سد تا پیشرفت ۸۰ درصدی طرح آبرسانی بن ـ [ ]
 خدمات زیرساختی دولت چهاردهم؛ از آبگیری سد باباحیدر تا شتاب‌بخشی به طرح بن _ بروجن

آرمان امروز : شهرکرد- شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری- دولت چهاردهم در چهارمحال و بختیاری با تمرکز بر تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و تقویت زیرساخت‌های تأمین آب، اجرای چند طرح اولویت‌دار را شتاب بخشیده است؛ از آبگیری سد باباحیدر و آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه این سد تا پیشرفت ۸۰ درصدی طرح آبرسانی بن ـ بروجن و توسعه ظرفیت ذخیره‌سازی آب، اقداماتی که با هدف افزایش پایداری تأمین آب شرب، صنعت و کشاورزی استان دنبال می‌شود

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری، آب به عنوان مهم‌ترین نیاز توسعه چهارمحال و بختیاری مطرح است؛ استانی که با وجود قرار گرفتن در سرچشمه رودخانه‌های مهم کشور، در سال‌های اخیر با خشکسالی، کاهش بارش و فشار بر منابع آب زیرزمینی مواجه شده است.

در چنین شرایطی، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و توسعه زیرساخت‌های تامین آب به یکی از اولویت‌های اصلی استان تبدیل شده است. دولت چهاردهم در یک سال گذشته با تمرکز بر تکمیل طرح‌های اولویت‌دار، تامین اعتبار پروژه‌های نیمه‌تمام، آبگیری سد باباحیدر و توسعه ظرفیت ذخیره و تصفیه آب، گام‌هایی برای افزایش پایداری منابع آبی استان برداشته است.

در همین زمینه، درباره مهمترین اقدامات انجام شده و برنامه‌های دولت چهاردهم برای تامین آب پایدار چهارمحال و بختیاری، با مسلم صادقی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گفت وگو کرده‌ایم که در ادامه می‌خوانید: تقویت زیرساخت‌های تامین آب چهارمحال و بختیاری مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری با تشریح اقدامات دولت چهاردهم در حوزه آب استان گفت: تقویت زیرساخت‌های تأمین آب، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و اجرای پروژه‌های جدید از مهم‌ترین برنامه‌های دولت چهاردهم برای ایجاد امنیت و تأمین پایدار آب در استان است مسلم صادقی افزود: در حوزه آب پروژه‌های متعددی در استان در حال اجراست، اما سه طرح اولویت‌دار شامل طرح آبرسانی بن ـ بروجن، طرح آبرسانی به نیمی از جمعیت استان و سد باباحیدر و خط انتقال آن به دلیل تاثیر مستقیم بر تامین آب پایدار مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند.

وی اظهار داشت: برای اجرای این طرح‌ها در سال گذشته هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار بودجه‌ای پیش‌بینی شد که ۹ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال، معادل ۱۱۱ درصد اعتبار پیش‌بینی‌شده، تخصیص یافت و در مجموع نزدیک به یک‌هزار میلیارد تومان کار اجرایی انجام شد. مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مجموع هزینه انجام‌شده در این طرح‌های اولویت‌دار به حدود ۲ هزار میلیارد تومان(همت) رسیده است و تامین اعتبار برای تکمیل آنها همچنان در دستور کار قرار دارد.

پیشرفت ۸۰ درصدی طرح بن ـ بروجن صادقی درباره آخرین وضعیت طرح آبرسانی بن ـ بروجن گفت: این طرح اکنون حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و یک‌سوم آن، معادل حدود ۳۰ درصد، وارد مدار بهره‌برداری شده است.

وی افزود: این طرح برای تکمیل به تامین اعتبار نیاز دارد و در سفر رییس‌جمهور ۲۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آن اختصاص یافت که قرار است طی سه سال هزینه شود. صادقی تصریح کرد: بر همین اساس، مناقصات و کارهای باقی‌مانده طرح با این اعتبار پیش‌بینی شده است و در صورت تزریق اعتبارات جدید، امکان تکمیل طرح در مدت سه سال وجود دارد و در غیر این صورت، زمان اجرای آن متناسب با میزان تخصیص اعتبار افزایش خواهد یافت.

ایشان خاطرنشان کرد: با تکمیل طرح آبرسانی بن ـ بروجن، حدود ۴۵۶ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش قرار می‌گیرند که بیش از نیمی از جمعیت چهارمحال و بختیاری است. تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام؛ مهم‌ترین دستاورد دولت چهاردهم مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: مهم‌ترین دستاورد دولت چهاردهم در حوزه آبرسانی استان، تکمیل و به سرانجام رساندن طرح‌های نیمه‌تمام است که می‌تواند به پایداری کمی و کیفی آب کمک کند. وی افزود: در همین چارچوب، مخزن ۱۵ هزار مترمکعبی طرح آبرسانی بن ـ بروجن، مخزن پنج هزار مترمکعبی طرح باباحیدر و تصفیه‌خانه باباحیدر در قالب طرح‌های بزرگ‌تر تعریف شده‌اند و هر کدام بخشی از زنجیره تامین و پایداری آب را تکمیل می‌کنند.

صادقی اظهار داشت: کلنگ‌زنی این سه پروژه در هفته دولت پارسال انجام شد که یکی از آنها تصفیه‌خانه باباحیدر است و در حال حاضر حدود ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۲ مخزن نیز آماده بهره‌برداری هستند. وی ادامه داد: برای تصفیه‌خانه باباحیدر ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده بود که جذب شد و برای امسال نیز چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب شده است که با تخصیص آن، روند اجرای پروژه ادامه پیدا خواهد کرد. ظرفیت ذخیره آب پاک بن ـ بروجن دو برابر می‌شود.

صادقی درباره مخزن ۱۵ هزار مترمکعبی طرح آبرسانی بن ـ بروجن گفت: این مخزن در واقع بخشی از پایداری خط انتقال بن ـ بروجن است و با بهره‌برداری از آن، ظرفیت ذخیره آب پاک تصفیه‌خانه از ۱۵ هزار مترمکعب به ۳۰ هزار مترمکعب افزایش می‌یابد. وی افزود: افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی به‌ویژه در زمان بروز قطعی، تعمیرات و نگهداری تاسیسات اهمیت دارد و می‌تواند امکان تداوم تامین آب را برای مدت بیشتری فراهم کند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: مخزن پنج هزار مترمکعبی باباحیدر نیز در قالب طرح جامع این منطقه تعریف شده و پس از تکمیل سایر اجزای طرح، به‌عنوان مخزن پشتیبان در تأمین آب شهرستان فارسان نقش خواهد داشت.

وی یکی دیگر از اقدامات مهم در حوزه آب استان را اخذ ماده ۲۳ طرح انتقال آب از چشمه آب سفید به بروجن و لردگان عنوان کرد و گفت: این طرح به‌صورت مشترک میان شرکت آب منطقه‌ای، شرکت آب و فاضلاب و شرکت آب و نیرو و در مجموعه وزارت نیرو دنبال شده و اخذ ماده ۲۳ آن از اقدامات مهم انجام‌شده در این حوزه است.

آبگیری سد باباحیدر؛ از اقدامات شاخص دولت چهاردهم صادقی با اشاره به آبگیری سد باباحیدر گفت: یکی از اقدامات شاخص انجام‌شده، اخذ مجوز زیست‌محیطی نهایی و مجوز آبگیری سد و آغاز فرآیند آبگیری آن در سال گذشته بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری افزود: با چاه‌های مجاز دارای اضافه‌برداشت نیز مطابق قانون برخورد می‌شود، اما هدف اصلی حفاظت از آبخوان‌ها و تضمین امکان استفاده از منابع آب برای آینده است. وی تاکید کرد: حفاظت از منابع آب یک موضوع فرابخشی است و همکاری دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، جهاد کشاورزی، فرمانداری‌ها، دهیاری‌ها و مردم در این زمینه تعیین‌کننده است.

کشاورزی باید با آب کمتر و بهره‌وری بیشتر دنبال شود مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری درباره مصرف آب در بخش کشاورزی گفت: هدف شرکت محدود کردن تولید نیست، بلکه باید تولید را با آب کمتر و بهره‌وری بیشتر دنبال کرد. وی افزود: کشاورزی باید به سمت استفاده از روش‌های نوین آبیاری، اصلاح الگوی کشت، کاهش برداشت از منابع زیرزمینی و افزایش بهره‌وری حرکت کند.

صادقی تاکید کرد: باید با مقدار مشخصی آب، ارزش اقتصادی بیشتری ایجاد کرد؛ چرا که آب نباید فقط مصرف شود، بلکه باید مدیریت شود. مدیریت هوشمند آب با استفاده از فناوری وی با اشاره به نقش فناوری در مدیریت منابع آب گفت: امروز مدیریت آب بدون اطلاعات دقیق امکان‌پذیر نیست و باید بدانیم چه مقدار آب داریم، چه میزان برداشت می‌شود، در کجا مصرف می‌شود و روند منابع آب چگونه است. صادقی افزود: استفاده از کنتورهای هوشمند، پایش چاه‌ها، سامانه‌های اطلاعاتی، سنجش از دور و ابزارهای نوین، امکان تصمیم‌گیری دقیق‌تر را فراهم می‌کند. وی گفت: شرکت آب منطقه‌ای تلاش کرده است از ظرفیت دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارتقای مدیریت منابع آب استفاده کند و موضوع آموزش و توسعه دانش تخصصی در حوزه‌هایی مانند سنجش از دور منابع آب نیز دنبال شده است.

سدها به‌تنهایی راه‌حل همه مسائل آب نیستند صادقی با بیان اینکه سدها یکی از ابزارهای مدیریت منابع آب هستند اظهار داشت: سدها کمک می‌کنند آب در زمان مناسب ذخیره و در زمان نیاز مدیریت شود، اما سد به‌تنهایی راه‌حل همه مسائل آب نیست. وی افزود: در کنار ذخیره‌سازی و انتقال آب باید مدیریت آبخوان‌ها، کنترل برداشت، کاهش مصرف، تغذیه مصنوعی و مدیریت رودخانه‌ها نیز دنبال شود و نگاه به منابع آب باید یکپارچه باشد. مردم مهم‌ترین شریک مدیریت آب هستند مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری با تاکید بر نقش مردم در مدیریت منابع آب گفت: دولت و دستگاه‌های اجرایی وظیفه سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌ها را دارند، اما مردم مهم‌ترین شریک مدیریت آب هستند. وی افزود: مدیریت آب فقط با ساخت سد و اجرای پروژه اتفاق نمی‌افتد؛ وقتی یک شهروند در مصرف آب صرفه‌جویی می‌کند، یک کشاورز برداشت خود را مدیریت می‌کند و یک صنعت به سمت بازچرخانی آب می‌رود، همه در مدیریت منابع آب سهیم هستند.

صادقی خاطرنشان کرد: باید از «مصرف‌کننده آب» به «همکار مدیریت آب» تبدیل شویم و این تغییر نگاه برای آینده منابع آب استان بسیار مهم است. وی گفت: آب فقط یک موضوع برای امروز نیست، بلکه آینده فرزندان ماست و باید همه مردم، کشاورزان، صنعتگران، اصناف، دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها در مسیر مدیریت منابع آب در کنار شرکت آب منطقه‌ای باشند. صادقی تاکید کرد: شرکت آب منطقه‌ای خود را خدمتگزار مردم می‌داند و با تمام توان برای تأمین آب پایدار و حفاظت از منابع آبی استان تلاش می‌کند، اما موفقیت در این مسیر بدون همراهی مردم امکان‌پذیر نیست. وی افزود: چهارمحال و بختیاری سرمایه آبی ارزشمندی دارد و وظیفه همه است که این سرمایه را برای آینده حفظ کنیم.

صادقی افزود: در این فرآیند حدود پنج تا ۶ میلیون مترمکعب آب در مخزن سد ذخیره شد که حدود ۳۰ درصد ظرفیت آبگیری آن را شامل می‌شود. مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: این میزان ذخیره آب در ماه‌هایی که آبدهی رودخانه فعلی منطقه محدود و کمتر می‌شود، کمک می‌کند بخشی از نیاز آبی کشاورزان از محل ذخیره سد تأمین شود و در نتیجه فشار بر منابع آب زیرزمینی و چاه‌های شهرستان فارسان کاهش یابد.

وی گفت: رودخانه «خشکه‌رود» که آبدهی آن به‌صورت فصلی است و بیشتر در زمستان آب دارد و در تابستان خشک می‌شود، یکی از منابع آبی منطقه است و ذخیره سد می‌تواند در تأمین بخشی از نیازهای آبی منطقه نقش داشته باشد. سد باباحیدر ظرفیت تامین آب شرب، کشاورزی و صنعت فارسان را دارد

صادقی اظهار داشت: سد باباحیدر حدود ۲۶ میلیون مترمکعب ظرفیت تنظیم آب دارد که از این میزان حدود ۱۰ میلیون مترمکعب برای تأمین آب شرب و حدود ۲ میلیون مترمکعب برای تامین آب صنعت شهرستان در نظر گرفته شده است. وی افزود: با تکمیل سامانه تصفیه‌خانه و سایر اجزای طرح، آب شرب مورد نیاز شهرستان فارسان به‌صورت کامل برای حدود ۱۳۶ هزار نفر جمعیت تامین می‌شود و بخشی از نیاز بخش کشاورزی و صنعت نیز از این سد تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اجرای این طرح موجب پایداری بیشتر تامین آب در شهرستان فارسان می‌شود و بخشی از آب مورد استفاده در مسیر انتقال آب از کوهرنگ به شهرکرد نیز در شهرستان فارسان مصرف می‌شود و مابقی می‌تواند به‌عنوان پدافند و پشتیبان تامین آب مرکز استان مورد استفاده قرار گیرد. وی تاکید کرد: به این ترتیب، تکمیل طرح سد باباحیدر می‌تواند به افزایش پایداری تامین آب در شهرستان فارسان و مرکز استان کمک کند. توسعه زیرساخت‌ها بدون حفاظت از منابع آب کافی نیست صادقی با تاکید بر اینکه اجرای پروژه‌های سازه‌ای به‌تنهایی برای حل مشکلات آب کافی نیست گفت: همه اقدامات باید در کنار اقدامات غیرسازه‌ای، مدیریتی، صرفه‌جویی، مدیریت مصرف، افزایش بهره‌وری آب، نصب کنتورهای هوشمند و حفاظت از منابع آب دنبال شود.

وی افزود: اگر طرح‌های توسعه‌ای برای تامین، انتقال و تصفیه آب اجرا شود، اما همزمان حفاظت و مدیریت مصرف آب مورد توجه قرار نگیرد، نمی‌توان به پایداری مطلوب دست یافت. چهارمحال و بختیاری همچنان با تنش آبی مواجه است مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به وضعیت منابع آب استان گفت: با وجود قرار گرفتن سرچشمه بخش مهمی از رودخانه‌های بزرگ کشور در چهارمحال و بختیاری، باید میان ظرفیت آبی و آب قابل دسترس و قابل بهره‌برداری تفاوت قائل شد. وی افزود: تغییرات اقلیمی، کاهش بارش‌ها، افزایش دما، افزایش تبخیر و استمرار خشکسالی موجب شده منابع آب استان تحت فشار قرار گیرد.

صادقی ادامه داد: اگر چه شرایط بارشی در سال آبی جاری نسبت به سال گذشته بهتر شده است، اما همچنان نسبت به میانگین بلندمدت با کسری بارش مواجه هستیم و استان همچنان در شرایط تنش آبی قرار دارد. حدود پنج هزار حلقه چاه در استان وجود دارد وی با اشاره به وضعیت آب‌های زیرزمینی استان گفت: حدود پنج هزار حلقه چاه در استان وجود دارد که بیش از ۹۰ درصد آنها مربوط به بخش کشاورزی است و به همین دلیل مدیریت مصرف در این بخش اهمیت زیادی دارد. صادقی آب زیرزمینی را یک ذخیره راهبردی(استراتژیک) دانست و افزود: اگر یک آبخوان برای مدت طولانی تحت فشار قرار گیرد، جبران کسری آن بسیار دشوار و زمان‌بر خواهد بود.

وی تاکید کرد: برداشت از چاه‌های مجاز باید در چارچوب میزان مجاز انجام شود و در مواردی که اضافه‌برداشت احراز شود، مطابق قانون اقدام خواهد شد. ۴۰ درصد چاه‌های استان کنتور هوشمند دارند مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به روند نصب کنتورهای هوشمند گفت: حدود ۴۰ درصد چاه‌های استان دارای کنتور هوشمند هستند و این روند باید تکمیل شود. وی افزود: کنتور هوشمند تنها یک وسیله اندازه‌گیری نیست، بلکه ابزاری برای مدیریت منابع آب است و با اندازه‌گیری دقیق میزان برداشت، امکان کنترل اضافه‌برداشت و حفاظت بهتر از منابع زیرزمینی فراهم می‌شود. صادقی گفت: در کنار کنتورهای هوشمند، پایش، بازرسی، کنترل برداشت و استفاده از سامانه‌های هوشمند نیز دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه چاه غیرمجاز به معنای برداشت از سرمایه عمومی بدون مجوز است، اظهار کرد: شرکت آب منطقه‌ای با همکاری دستگاه قضایی و سایر دستگاه‌های مسوول، شناسایی و تعیین تکلیف چاه‌های غیرمجاز را دنبال می‌کند. به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
دولت پزشکیان زیر انتقادات/ چرا رئیس جمهور میزبان تشکل‌های سیاسی می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

دولت پزشکیان زیر انتقادات/ چرا رئیس جمهور میزبان تشکل‌های سیاسی می‌شود؟

فارغ از آنکه در دیدار پزشکیان با احزاب چه گذشته است، آنچه اهمیت دارد این است که احزاب و تشکل‌های سیاسی، چه میزان سرمایه اجتماعی دارند و می‌توانند در بحران‌ها به حل مشکلات کشور کمک کنند؟
روزنامه دنیای اقتصاد

حاضر نشدم برای گرفتن پست چادر سر کنم

سایت اقتصادنیوز

سخنگوی دولت: اینجا خانه معین است، باید امکان بازگشت آزادانه داشته باشد/ پیگیری بازگشت مسعود بهنود و عطاءالله مهاجرانی به …

نوید کلهرودی: مشروطه شکست خورد چون نتوانست از «شاه» عبور کند/ توجیه شیخ فضل‌الله نوری برای ایستادن کنار محمدعلی‌شاه، خیلی هم غلط نیست
سایت خبرآنلاین

نوید کلهرودی: مشروطه شکست خورد چون نتوانست از «شاه» عبور کند/ توجیه شیخ فضل‌الله نوری برای ایستادن کنار محمدعلی‌شاه، خیلی …

۱۲۰ سال پس از انقلاب مشروطه، مسئله محدود کردن قدرت و جایگزین کردن حاکمیت قانون به‌جای اراده فردی همچنان یکی از پرسش‌های اصلی سیاست ایران است. نوید کلهرودی معتقد است ناکامی مشروطه را باید در تداوم «ایده شاهی» و ناتوانی نیروهای تحول‌خواه در ساختن بدیلی نظری و نهادی برای آن جست‌وجو کرد؛ الگویی که به باور …
جنگ بر سر آبراه
سایت روزنامه سازندگی

جنگ بر سر آبراه

مناقشه آمریکا و چین بر سر کانال پاناما بالا گرفت
واکنش واعظی به طرح مقابله با نفوذ/ مرز جاسوسی و تعامل با خارج کجاست؟
سایت اقتصاد ۲۴

واکنش واعظی به طرح مقابله با نفوذ/ مرز جاسوسی و تعامل با خارج کجاست؟

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور در دولت دوازدهم، با انتقاد از برخی مفاد طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» مجلس، هشدار داد که مقابله با جاسوسی و عملیات سازمان‌یافته خارجی نباید به محدود شدن تعاملات علمی، فرهنگی و اجتماعی یا توسعه مبهم جرم‌انگاری منجر شود.
    
سایت اکوایران

سیگنال مهم سفر مرموز رئیس سیا به روسیه؛ پای ایران در میان است یا اوکراین؟

تندرو‌ها کیستند و چه می‌خواهند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

تندرو‌ها کیستند و چه می‌خواهند؟

تندروی در ایران دیگر قصه چند چهره جنجالی و چند شعار افراطی نیست؛ به شبکه‌ای از نهادها، منافع و سازوکارهای قدرت تبدیل شده است. اقلیتی سازمان‌یافته توانسته با در اختیار گرفتن گلوگاه‌های تصمیم‌گیری، نظارت و اجرا، هزینه تصمیم‌های خود را بر دوش اکثریتی بگذارد که نه در انتخاب آن‌ها نقشی دارد و نه در برابر …
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| دلیل اخراج نیلوفر شادمهری از فرانسه از زبان خودش

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مهاجرانی: انتشار اطلاعات میزان فقرا در ایران نیاز به مجوز دارد

سایت تابناک

زیر دریایی دوربرد و هسته‌ای برای ایران

پاسخ قالیباف به حسین شریعتمداری: مذاکره در نگاه من، نه مطلقا خیر است نه مطلقا شر و نه تابو | شانه از زیر بار مسئولیت مذاکره خالی کردن را عین عافیت طلبی دانستم
سایت اقتصادنیوز

پاسخ قالیباف به حسین شریعتمداری: مذاکره در نگاه من، نه مطلقا خیر است نه مطلقا شر و نه تابو | شانه از زیر بار مسئولیت مذاکره …

اقتصادنیوز: قالیباف در پاسخ به نامه حسین شریعتمداری نوشت: مذاکره در نگاه این جانب، نه ارزش ذاتی دارد و نه تابو است؛ نه مطلقا خیر است و نه مطلقا شر. مذاکره هنگامی معنا می‌یابد که ابزار پیشبرد منافع ملی، احقاق حقوق ملت، رفع ظلم و تثبیت دستاوردهای مقاومت باشد.
سایت تابناک

افشای حفره «روز دی اقتصادی» آمریکا علیه ایران

موضع مذاکراتی ایران تقویت خواهد شد / تحریم‌های بی زمان ترامپ عملی می‌شوند؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

موضع مذاکراتی ایران تقویت خواهد شد / تحریم‌های بی زمان ترامپ عملی می‌شوند؟ - مردم سالاری آنلاین

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سفر عاصم منیر به ایران، گفت با توجه به تهدیدهای اقتصادی و تحریمی اخیر آمریکا، این سفر می‌تواند فرصتی برای پیگیری جدی‌تر مطالبات ایران و تبدیل فشارهای آنها به یک فرصت در مذاکرات باشد.
قالیباف: تعامل با دنیا با وابستگی و تسلیم تفاوتی بنیادین دارد و مذاکره هرگاه لازم باشد، باید دنبال شود/ پزشکیان: بنای ما تفاهم و حل مسائل از طریق تعامل و مذاکره است/ غریب آبادی: شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز، شامل رفع کامل محاصره اقتصادی، پایان جنگ در همه جبهه‌ها و تعیین تکلیف محاصره یمن است
سایت انتخاب

قالیباف: تعامل با دنیا با وابستگی و تسلیم تفاوتی بنیادین دارد و مذاکره هرگاه لازم باشد، باید دنبال شود/ پزشکیان: بنای ما …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و ششم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۴۱ روز می‌گذرد، ایران و عمان در بیانیه‌ای در...
سایت اعتماد آنلاین

ببینید | ‏روایت فاطمه مهاجرانی از جمله شوکه‌کننده یک زن به او در میدان ولی‌عصر: الهی بمیری؛ ظریف کجاست؟

سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/شعار‌های شبانه علیه همتی برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی

فلاحت‌پیشه: احتمالا آمریکا بعد از انتخابات وارد جنگ با ایران شود | کنار گذاشتن تفاهم‌نامه اسلام‌آباد یعنی جنگ جدید!
سایت اقتصادنیوز

فلاحت‌پیشه: احتمالا آمریکا بعد از انتخابات وارد جنگ با ایران شود | کنار گذاشتن تفاهم‌نامه اسلام‌آباد یعنی جنگ جدید!

اقتصادنیوز: فلاحت‌پیشه با تأکید بر اینکه عملیات «طرد اقتصادی» بخشی از جنگ آمریکا با ایران است، سه سناریوی پیش روی واشنگتن را بازگشت به جنگ، شکستن مقاومت اقتصادی ایران یا احیای دیپلماسی دانست.
مردم به پایان جنگ نیاز دارند | تا فرصت هست تفاهم اسلام‌آباد را احیا کنیم، شفاف، محکم و با تضمین‌های قوی‌تر | پیشنهاد پاکستان به متن اجرایی تبدیل شود
سایت اقتصادنیوز

مردم به پایان جنگ نیاز دارند | تا فرصت هست تفاهم اسلام‌آباد را احیا کنیم، شفاف، محکم و با تضمین‌های قوی‌تر | پیشنهاد پاکستان …

اقتصادنیوز: ممکن است برخی معتقد باشند که مذاکره با آمریکا، به‌ویژه از مسیر میانجی، نشانه ضعف است. چنین برداشتی با واقعیت سیاست خارجی سازگار نیست. کشورها در زمان بحران برای تأمین منافع خود با رقیب و حتی دشمن گفت‌وگو می‌کنند.
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مرز «ارتباط خارجی» و «نفوذ» در طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» کجاست؟

«عملیات اقتصادی» علیه ایران؛ آغاز جنگ اقتصادی گسترده‌تر آمریکا با جهان - همدلی
روزنامه همدلی

«عملیات اقتصادی» علیه ایران؛ آغاز جنگ اقتصادی گسترده‌تر آمریکا با جهان - همدلی

«تشدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران، در صورت هدف قرار گرفتن خریداران نفت ایران از جمله چین، می‌تواند از فشار بر تهران فراتر رفته و به یک....
سایت روزنو

سخنگوی دولت: بنزین آزاد گران می‌شود

فایننشال تایمز: ترامپ با نسخه ۲۰۱۸ به جدال با ایران بازگشت
سایت فرارو

فایننشال تایمز: ترامپ با نسخه ۲۰۱۸ به جدال با ایران بازگشت

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت که واشنگتن امیدوار است تحریم‌های سنگین، تهران را پای میز مذاکره بکشاند؛ اما تجربه گذشته نشان می‌دهد فشار اقتصادی لزوما به تسلیم سیاسی منجر نمی‌شود.
سایت فرارو

انتقاد صادق خرازی از طرح برخی بحث‌ها در اجتماعات شبانه/ کف خیابان محل انتقام از یکدیگر است؟

سیاه‌نمایی کیهان از وضعیت جامعه: مردم برای تامین غذا مشکل دارند
سایت فرارو

سیاه‌نمایی کیهان از وضعیت جامعه: مردم برای تامین غذا مشکل دارند

امروز هر چند تمام تلاش دولت این بوده که مایحتاج مردم با مشکل مواجه نشود و انصافا در تامین کالاهای اساسی به شایستگی عمل شده است، اما بخش زیادی از جامعه در تامین غذای روزمره خود دچار مشکل هستند.
توجیه عجیب برای یک جرم میلیارد دلاری
سایت فرارو

توجیه عجیب برای یک جرم میلیارد دلاری

صحبت سقاب اصفهانی نه‌تنها ناظر بر فساد سازمان‌یافته، حداقل در این حوزه، است، بلکه نشان می‌دهد افراد ذی‌نفع در قاچاق سوخت در هر دو جناح احتمالاً شناخته‌شده نیز هستند. افرادی که اگر دکان‌شان جمع شود، شیشه‌های آقای سقاب را می‌شکنند.
سایت فرارو

پاسخ روبیو به احتمال از سرگیری جنگ علیه ایران

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| کنایه تند سخنگوی دولت به حمید رسایی

بلومبرگ: آمریکا از تحریم مؤسسات مالی بزرگ چین خودداری کرده، زیرا می‌خواهد هزینه تجارت با ایران را افزایش دهد، بدون اینکه با پیامد‌های اقتصادی و دیپلماتیک گسترده‌تر از سوی پکن روبه‌رو شود
سایت اعتماد آنلاین

بلومبرگ: آمریکا از تحریم مؤسسات مالی بزرگ چین خودداری کرده، زیرا می‌خواهد هزینه تجارت با ایران را افزایش دهد، بدون اینکه …

پکن تهدید کرد که در برابر اقدامات آمریکا واکنش نشان خواهد داد و نشان داد که با وجود تحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه شرکت‌هایی در چین و هنگ‌کنگ، از همکاری خود با ایران عقب‌نشینی نخواهد کرد.
         
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: به شدت نگران امنیت غذایی مردم هستیم | دولت در برابر تشدید فشار اقتصادی آمریکا سیاست مشخصی ندارد
سایت رویداد‌ ۲۴

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: به شدت نگران امنیت غذایی مردم هستیم | دولت در برابر تشدید فشار اقتصادی آمریکا سیاست مشخصی ندارد

فتح‌الله توسلی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، در گفت‌و‌گو با رویداد۲۴ از نبود سیاست روشن دولت برای مقابله با این وضعیت انتقاد کرد و گفت: «ما در کمیسیون اقتصادی از سیاست‌های اقتصادی دولت بی‌خبریم.»
کدام پایگاه عظیم؟
سایت هم میهن

کدام پایگاه عظیم؟

جامعهٔ ایرانی و تنوعات آن جلوی چشم تک تک ماست و هر آدم بی‌غرض و مرضی با گشتی در این جامعه اندازهٔ واقعی پایگاه نیروی مورد علاقهٔ آقای شریعتمداری را در می‌یابد!
جنگ متوقف شده، اما فشار ادامه دارد؛ آیا واشنگتن حمله به ایران را به بعد از انتخابات موکول کرده است؟
سایت رویداد‌ ۲۴

جنگ متوقف شده، اما فشار ادامه دارد؛ آیا واشنگتن حمله به ایران را به بعد از انتخابات موکول کرده است؟

گزارش تازه آکسیوس از تغییر موقت رویکرد واشنگتن در قبال تهران حکایت دارد؛ توقف حملات جدید، تشدید فشار اقتصادی و حفظ گزینه نظامی تا پس از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا. هم‌زمان، تحرکات عمان و پاکستان برای میانجیگری و سفر ویتکاف و کوشنر به سنتکام، نشان می‌دهد بحران ایران و آمریکا همچنان میان دیپلماسی، فشار …
طرح ناقص
سایت روزنامه سازندگی

طرح ناقص

علی نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس از مخالفت نماینده دولت با طرح «مقابله با نفوذ» خبر داد
معاون اشتباهیِ پزشکیان! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

معاون اشتباهیِ پزشکیان! | آخرین خبر

روزنامه سازندگی/متن پیش رو در سازندگی منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست چرا معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور برخلاف نظر دولت به طرح مقابله با نفوذ در مجلس رأی مثبت داده است؟ عاطفه شمس| هیات دولت در جلسه روز گذشته خود با «طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه
چرا از صفر؟
سایت روزنامه سازندگی

چرا از صفر؟

نباید تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را کنار گذاشت و به‌دنبال تفاهم دیگری رفت به‌قلم؛ مجید فراهانی؛ معاون نظارت و هماهنگی امور استان‌های معاونت اجرایی رئیس‌جمهور
سرمقاله کیهان/ دولت، آخرین توصیه‌های امام شهید را فراموش نکند! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ دولت، آخرین توصیه‌های امام شهید را فراموش نکند! | آخرین خبر

کیهان/ «دولت، آخرین توصیه‌های امام شهید را فراموش نکند!» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: سال گذشته در یک‌سالگی دولت چهاردهم یادداشتی با عنوان «دولت؛ حمایت واقع‌بینانه‌، نقد منصفانه» در همین ستون نوشتم که مبنای آن یادداشت سخنان حکیمانه امام
طرح‌های بنزینی دولت غیرکارشناسی و شتابزده است
روزنامه چارسوق

طرح‌های بنزینی دولت غیرکارشناسی و شتابزده است

معاون مرکز پژوهش‌های مجلس با رد ادعای کسری روزانه ۱۵ تا ۲۰ میلیون لیتری بنزین، سه سناریوی دولت برای مدیریت مصرف را دارای اشکالات متعدد دانست و گفت: واگذاری تعیین قیمت بنزین به بازار، بخشی از بی‌مسئولیتی نهفته در این طرح است. حبیب‌الله ظفریان، معاون پژوهش‌های زیربنایی و امور تولیدی مرکز پژوهش‌های مجلس، …
افزایش قیمت بنزین و توهم حکمرانی بی ملت - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

افزایش قیمت بنزین و توهم حکمرانی بی ملت - مردم سالاری آنلاین

در فضای سیاسی کشور و شرایط دغدغه های همگانی، بعضی ها در توهمات و تصورات سیاسی خود که مداوم ...
         
چرا با وجود بدعهدی دشمن، مذاکره یک دستاورد است؟/ سلیمی نمین: برخی با ایجاد نزاع‌های کاذب نمی‌گذارند مردم ماهیت واقعی آمریکا را بشناسند
سایت خبرآنلاین

چرا با وجود بدعهدی دشمن، مذاکره یک دستاورد است؟/ سلیمی نمین: برخی با ایجاد نزاع‌های کاذب نمی‌گذارند مردم ماهیت واقعی آمریکا …

فعال سیاسی اصولگرا گفت: وقتی به وزیر امور خارجه سنگ پرتاب شود یا به مذاکره‌کنندگان توهین شود، در حالی که در عراق وزیر خارجه را ما به دلیل ایستادگی در برابر زورگویی‌ها تجلیل می‌کنند، برای این است که افکار عمومی واقعیت امر را متوجه نشوند و نسبت به آمریکایی ها شناخت اساسی پیدا نکنند. 
نامه عمادالدین باقی به کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره تحریم‌های آمریکا - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

نامه عمادالدین باقی به کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره تحریم‌های آمریکا - مردم سالاری آنلاین

عمادالدین باقی در نامه‌ای خطاب به کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره اعمال تحریم‌های ایالات متحده بر مردم ایران نوشت: انتظار دارم تا آنجا که در چارچوب اختیارات شماست، برای جامعه جهانی روشن سازید که قربانیان اصلی آنچه ایالات متحده «تحریم‌های کوبنده و بی‌سابقه» می‌نامد، مردم ایران هستند.
طرح مقابله با نفوذ؛ بازگشت «اجبار به ثبت فعالیت دستگاه‌ها با خارج» به کمیسیون امنیت ملی
خبرگزاری دانشجو

طرح مقابله با نفوذ؛ بازگشت «اجبار به ثبت فعالیت دستگاه‌ها با خارج» به کمیسیون امنیت ملی

با رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی موضوع اجبار به ثبت فعالیت دستگاه‌ها یا کارگزاران با خارج در سامانه‌ای مشخص و لزوم دریافت تاییدیه، بار دیگر در کمیسیون امنی...
وقتی صیانت رنگ تنگنا دارد
روزنامه شرق

وقتی صیانت رنگ تنگنا دارد

نقدی بر پیامدهای فرهنگی و هنری مصوبه اخیر مجلس درباره مقابله با نفوذ بیگانگان
    
دولت آینده در ایران؛ آیا حکمرانی ما برای جهان ۱۴۱۵ آماده است؟
سایت فرارو

دولت آینده در ایران؛ آیا حکمرانی ما برای جهان ۱۴۱۵ آماده است؟

آینده ناگهان از راه نمی‌رسد. بخش بزرگی از آن، آرام‌آرام در تصمیم‌های امروز ساخته می‌شود. به همین دلیل شاید مهم‌ترین تحول مورد نیاز در حکمرانی ایران نه تدوین یک برنامه دیگر، بلکه تغییر افق نگاه باشد.
مأموریت مسقط
روزنامه شرق

مأموریت مسقط

سفر روز گذشته بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، به تهران و دیدارش با عراقچی در مقطعی رخ می‌دهد که معادلات درباره ایران و تنگه هرمز بیش از گذشته درهم‌تنیده و پیچیده شده است. این سفر‌ که در چارچوب رایزنی‌های مستمر تهران و مسقط درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای انجام می‌شود، اکنون معنایی فراتر از یک دیدار دیپلماتیک …
امنیتی‌سازی ارتباط
روزنامه شرق

امنیتی‌سازی ارتباط

مجلس این روزها صحنه جدالی تمام‌عیار بر سر طرحی است که برخی آن را «تلاش برای امنیتی‌سازی فضای کشور‌» می‌نامند و برخی دیگر «پاسخ به یک خلأ 10ساله». طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» که کلیات آن با ۱۸۳ رأی موافق به هفته گذشته به تصویب رسید، دیروز نیز نمایندگان با …
روز دی و آخرین حربه
روزنامه آرمان امروز

روز دی و آخرین حربه

حمید روشنائی آرمان امروز : روز دی (D-day) در اصطلاح نظامی به ۶ ژوئن ۱۹۴۴ گفته می شود که در آن نیروهای متفقین از بندر نرماندی به نیروهای آلمانی حمله کردند و شکست متحدین را رقم زدند. ترامپ رئیس جمهور آمریکا این اصطلاح را برای آغاز تشدید محاصره اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران به کار [ ]
هفته دولت؛ وقت عمل
روزنامه آرمان امروز

هفته دولت؛ وقت عمل

علی محمد نمازی آرمان امروز  : هفته دولت که از دوم تا هشتم شهریور برگزار می‌شود، یادآور هشتم شهریور ۱۳۶۰ و انفجار دفتر نخست‌وزیری است؛ حادثه‌ای که به شهادت دو تن از دولتمردان انقلاب، شهید محمدعلی رجایی و شهید محمدجواد باهنر، انجامید. دو چهره‌ای که به دلیل ساده‌زیستی، مردم‌داری، خدمتگزاری و پایبندی به …
آقای پزشکیان، برای وزیرتان نهج‌البلاغه بخوانید؛ یادش بیاید امانت‌دار مردم است، نه سهام‌دار بنگاه‌ها
سایت تابناک

آقای پزشکیان، برای وزیرتان نهج‌البلاغه بخوانید؛ یادش بیاید امانت‌دار مردم است، نه سهام‌دار بنگاه‌ها

احمد میدری با وعده رفاه و حمایت از محرومان، وزارت کار را تحویل گرفت؛ اما در عمل، بنگاه‌داری و جابه‌جایی مدیران به اولویت نخست تبدیل شد. حالا که شایعه نقش‌آفر...
حمله «کیهان» به «محمدرضا تاجیک»: طبیب‌نماهایی که روی زخم نمک می‌پاشند | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

حمله «کیهان» به «محمدرضا تاجیک»: طبیب‌نماهایی که روی زخم نمک می‌پاشند | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست محمدرضا تاجیک و هم‌قطاران مدعی اصلاحات، این روزها با وام‌گیری از تمثیل طنزآمیز «احمق‌های چلم» و بافتن ریسمان سوزان سانتاگ به نیچه، ردای اطبای سیاسی بر تن کرده و در یادداشتی با ادعای «لمس تراژدی»، گزاره‌هایی شگفت‌انگیز را
کیهان: عاصم منیر هم مهره امریکاست!
سایت تابناک

کیهان: عاصم منیر هم مهره امریکاست!

اما آنچه در صحنه دیپلماسی تحت عنوان سفر «عاصم منیر» فرمانده ارتش پاکستان و «بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان به تهران دنبال می‌شود، پیش از آنکه یک ابتکار عمل م...
تنگه هرمز در مسیر توافق
روزنامه دنیای اقتصاد

تنگه هرمز در مسیر توافق

همزمانی سفر فرمانده ارتش پاکستان و وزیر خارجه عمان، به تهران، در عصر روز سه‌شنبه با شکل‌گیری چارچوبی مشترک برای تسهیل دریانوردی در تنگه هرمز همراه شد. این توافق مرحله‌بندی‌شده تهران و مسقط، از ایجاد کریدور موقت و پاک‌سازی مین‌ها تا مذاکرات برای مسیر دائمی، می‌تواند گام مهمی برای بازگشایی هرمز، احیای …
شیشه‌ها را رها کنید، سفره‌ها را نجات دهید - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

شیشه‌ها را رها کنید، سفره‌ها را نجات دهید - مردم سالاری آنلاین

«اگر بخواهم دکان آنها را تعطیل کنم، شیشه‌هایم را خرد می‌کنند.» این جمله اسماعیل سقاب اصفهانی، معاون رئیس‌جمهور، درباره قاچاق سوخت، حالا به یکی از جنجالی‌ترین بخش‌های اظهارات او تبدیل شده است؛ جمله‌ای که در کنار ادعای مهم‌تر او قرار گرفت: اینکه «هر دو جناح سیاسی کشور در قاچاق سوخت دست دارند». سقاب اصفهانی …
نقد تند روزنامه اصولگرا از سقاب اصفهانی؛ با «آدرس سیاسی» نمی‌شود بنزین را گران کرد
سایت رویداد‌ ۲۴

نقد تند روزنامه اصولگرا از سقاب اصفهانی؛ با «آدرس سیاسی» نمی‌شود بنزین را گران کرد

روزنامه قدس در یادداشتی با انتقاد از اظهارات اخیر اسماعیل سقاب اصفهانی، رئیس سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت، درباره قاچاق بنزین و نقش دو جناح سیاسی در آن، هشدار داد که طرح اصلاحات بنزینی با «آدرس‌های سیاسی» و مواضع هیجانی پیش نمی‌رود و دولت برای جلب همراهی جامعه باید درباره تبعات افزایش قیمت و فشار آن بر …
غریب آبادی: بعد از توافق ایران و عمان، مسیر جنوب بسته می‌شود/ طبق تفاهم‌نامه هیچ شناور نظامی اجازه عبور نخواهد داشت/ محاصره ما به ازای تنگه هرمز نیست / چرا باید همیشه ما منتظر بمانیم آمریکا حمله کند …
سایت انتخاب

غریب آبادی: بعد از توافق ایران و عمان، مسیر جنوب بسته می‌شود/ طبق تفاهم‌نامه هیچ شناور نظامی اجازه عبور نخواهد داشت/ محاصره …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و ششم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۴۱ روز می‌گذرد، ایران و عمان در بیانیه‌ای در...
میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!
سایت الف

میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!

میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!
دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها
روزنامه توسعه ایرانی

دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها

طهمورث گیلانی در روزهایی که ناترازی انرژی، از بنزین و گازوئیل گرفته تا برق، سفره و آسایش مردم را نشانه رفته است، اظهارات اخیر معاون رئیس جمهور درباره
حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت
روزنامه شرق

حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت

بحران‌های متعدد گریبان کشور را گرفته و سایه شوم جنگ و آثار آن که از پی تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل بر کشور افتاده، به تشدید بحران‌ها انجامیده است. بنزین، برق و آب به اندازه نیاز کشور نبوده و امکان تأمین کمبود آنها فعلا میسر نیست. نرخ برابری ارز افسارگسیخته در حال افزایش است.
         
سایت رویداد‌ ۲۴

در جلسه ۷ ساعته رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب چه گذشت؟

دو صندلی در دو سوی میز؛ چرا مقام دولتی نباید مدیر رسانه خصوصی باشد؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

دو صندلی در دو سوی میز؛ چرا مقام دولتی نباید مدیر رسانه خصوصی باشد؟ - مردم سالاری آنلاین

استعفای سردبیر یک رسانه اقتصادی و طرح ادعای دخالت و فشار، بار دیگر بحث تعارض منافع میان مسئولیت دولتی و مالکیت رسانه‌ای را مطرح کرده است؛ مسئله‌ای که فراتر از افراد، به استقلال رسانه و بی‌طرفی ساختار اطلاع‌رسانی دولت مربوط می‌شود.
توافق ایران و عمان برای ایجاد کریدور موقت در تنگه هرمز؛ گامی مثبت برای احیای تفاهم نامه ایران و آمریکا
سایت تابناک

توافق ایران و عمان برای ایجاد کریدور موقت در تنگه هرمز؛ گامی مثبت برای احیای تفاهم نامه ایران و آمریکا

ایران و عمان برای ایجاد یک کریدور دریانوردی موقت مشترک از طریق تنگه هرمز و اجرای یک پروژه مشترک به منظور پاکسازی تنگه از مین به توافق رسیدند.