سخنگوی سپاه تفنگداران دریایی کره جنوبی در یک نشست خبری گفت که سپاه تفنگداران دریایی ایالات متحده در ماه ژوئن رسماً به همتای کرهای خود اطلاع داده بود که دسترسی به نیروها برای این رزمایش در سطح لشکر موسوم به «سانگیونگ» (Ssangyong) با محدودیت مواجه خواهد بود.
سخنگوی مربوطه اعلام کرد که متحدان همچنان در حال رایزنیهای نزدیک درباره ازسرگیری این رزمایشها هستند. او مشخص نکرد که چه اقداماتی ممکن است برای جلوگیری از لغوهای احتمالی در آینده یا جبران فرصتهای آموزشی ازدسترفته اتخاذ شود. نیروهای ایالات متحده در کره بلافاصله به درخواست اظهار نظر در این باره پاسخ ندادند.
این لغو برنامه، در پی دستور غیرمنتظره دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، برای کاهش سطح یک رزمایش نظامی مشترک سالانه دیگر صورت میگیرد؛ رزمایشی که جمعه گذشته به پایان رسید و ترامپ دلیل این تصمیم را هزینههای آن و همچنین خودداری سئول از مشارکت در جنگ علیه ایران عنوان کرده بود.
ترامپ همچنین در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) نوشت که رزمایشهای «اولچی فریدام شیلد» (Ulchi Freedom Shield) «پیامی کاملاً نامناسب و خصمانه به کشوری ارسال کرد که در تمام دوران ریاستجمهوری دونالد جی. ترامپ، رفتاری محترمانه و غیرتهدیدآمیز داشته است.» با وجود کاهش سطح این رزمایشها، پیونگیانگ هفته گذشته ۱۰ موشک بالستیک کوتاهبرد شلیک کرد و با صدور بیانیهای، برگزاری این رزمایشها را محکوم نمود. کره شمالی مدتهاست که چنین رزمایشهای مشترکی را به عنوان تمرینی برای تهاجم محکوم کرده است. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1241874
اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم از ربات عجیب اسب سواری چین! مشاهده خبر خبر ویژه طعنه تند اخباری به گل گهر؛ آیا آسیایی شدن به این شکل ارزش دارد؟ پاسخ تند کمالوند به انتقادات: کمی صبور باشید!





















































![[امیرحسین نادری] تناقض ترامپ با دو کره](/news/u/2026-08-22/ettelaat-nxhbj.jpg)













































































































