VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
اسید چرب ترانس
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت فردا نیوز
این روغن را اصلا نخورید!
برای حفظ سلامت خود و خانواده از مصرف روغن نیمه جامد و حیوانی خودداری کنید. هنگام خرید مواد غذایی صنعتی به برچسب آن ماده نگاه و توجه کنید اگر میزان اسید چرب ترانس آن قرمز رنگ بود از خرید آن خوداری کنید.
روغن
روغن نیمه جامد و حیوانی
روغن
روغن نیمه جامد و حیوانی
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ سایت تریبون اقتصاد
مضرات اسید چرب ترانس برای سلامتی
مطالعات حاکی از آن است که مصرف چربی ترانس عامل ۵۰۰ هزار مرگ زودرس ناشی از بیماری عروق کرونر در هر سال در سراسر جهان است.
جهان
رژیم غذایی
جهان
رژیم غذایی
قلب
گوشت
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ خبرگزاری میزان
چربیهای ترانس؛ عامل ۵۰۰ هزار مرگ زودرس ناشی از بیماری عروق کرونر در سراسر جهان
چربیهای ترانس اسیدهای چرب غیراشباع هستند که از منابع صنعتی یا طبیعی به دست میآیند، مصرف چربی ترانس عامل ۵۰۰ هزار مرگ زودرس ناشی از بیماری عروق کرونر در هر سال در سراسر جهان است.
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
این خوراکیها را به خاطر اسید چرب ترانس نخرید
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر ضرورت حذف و کاهش روغنهای نباتی هیدروژنه تاکید کرد.
سلامتی
روغن جامد
سلامتی
روغن جامد
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - میزان مصرف چربی به ازای وزن بدن | بهترین میزان مصرف روزانه چربی + جزییات اندیشه معاصر
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت عصرایران
قلب سالم با مصرف روغن مناسب
منابع غذایی حاوی اسید چرب ترانس شامل تمامی شیرینی های خشک و تر، روغن نیمه جامد و حیوانی، دونات، برخی از بیسکویت ها و کیک ها، شکلات و تافی ها است.
قلب سالم
روغن مناسب
قلب سالم
روغن مناسب
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت اقتصاد ۲۴
مصرف روزانه چربی چقدر باید باشد؟ | اقتصاد24
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ خبرگزاری برنا
مصرف چربی را به کمتر از ۳۰ درصد کل انرژی روزانه محدود کنید
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایسنا
در مصرف روغن خسیس باشید
سرپرست بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: برای پیشگیری از بیماریهای قلبی - عروقی، چاقی و انواع سرطانها مصرف چربی و روغن را کاهش دهید و به خاطر داشته باشید هرچه در مصرف روغن، خسیستر باشید، سلامت شما بیشتر تضمین میشود.
زنجان
سازمان جهانی بهداشت
زنجان
سازمان جهانی بهداشت
اسید چرب ترانس
ترانس صنعتی
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایرنا
کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست
بوشهر- ایرنا- کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن بدلیل عدم مقاومت در برابر حرارت مناسب نیست و باید از روغن های مخصوص سرخ کردنی و فاقد اسید چرب ترانس استفاده شود.
روغن سرخ کردنی
روغن پالم
روغن سرخ کردنی
روغن پالم
تغذیه سالم
بوشهر
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایسنا
هشدار جدی درباره خطرات مصرف چربی های ترانس
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با هشدار درباره خطرات جدی مصرف چربیهای ترانس، روغنهای سالمی مانند زیتون، کانولا و کنجد را معرفی کرد و به اهمیت انتخاب روغن مناسب برای پخت و پز اشاره کرد.
دانشگاه علوم پزشکی کردستان
بتاکاروتن
دانشگاه علوم پزشکی کردستان
بتاکاروتن
روغن کانولا
اسید چرب ترانس
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت راهنماتو
عوارض حذف روغن از رژیم غذایی | چرا روغن سرخ کردنی مهم است؟
کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین ضرورت دارد اما حذف روغن هم توصیه نمیشود.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت فرتاک
عوارض حذف کامل روغن سرخ کردنی از رژیم غذایی
کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین ضرورت دارد اما حذف روغن هم توصیه نمیشود.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ روزنامه دنیای اقتصاد
توصیه مهم وزارت بهداشت درباره روغنهای سرخکردنی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
تغذیه
روغن
تغذیه
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت اقتصادنیوز
بهترین روغن برای مصرف از نظر وزارت بهداشت
اقتصادنیوز: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
وزارت بهداشت
روغن
وزارت بهداشت
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت تابناک
توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سویا
روغن ذرت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت جهان صنعت نیوز
توصیه وزارت بهداشت برای آشپزی روزانه
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
مصرف روغن
وزارت بهداشت
مصرف روغن
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ خبرگزاری ایسنا
توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن سالم در غذاهای مصرفی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
تغذیه
وزارت بهداشت
تغذیه
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت فرارو
نقطه دود روغنهای خوراکی به چه معنا است؟
روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی، چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
روغن های خوراکی
سازمان غذا و دارو
روغن های خوراکی
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نقطه دود روغن های خوراکی به چه معناست ؟ ؛ این روغن ها را مصرف کنید
روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
مواد غذایی
روغن
مواد غذایی
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت انتخاب
بهفر تاکید کرد؛ ویژگی روغنهای خوراکی و سرخکردنی
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- روغن مناسب برای مصرف غذایی چه ویژگیهایی دارد؟ اندیشه معاصر
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت افکارنیوز
روغن مناسب برای مصرف غذایی چه ویژگیهایی دارد؟
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
سازمان غذا و دارو
سرطان
سازمان غذا و دارو
سرطان
مواد سمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت اقتصادنیوز
تفاوت روغنهای خوراکی و سرخکردنی
اقتصادنیوز: مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
غذا
روغن
غذا
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ روزنامه دنیای اقتصاد
روغنهای خوراکی و سرخکردنی باید این ویژگیها را داشته باشند
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
سازمان غذا و دارو
روغن
سازمان غذا و دارو
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت فرارو
این روغنها انتخابی مناسب برای سلامت هستند
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت تابناک
ویژگی های روغن مناسب برای مصرف غذایی
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
بهداشت و درمان
سلامت
بهداشت و درمان
سلامت
مصرف روغن
بیماری
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت انتخاب
روغنهای خوراکی با نقطه دود بالا، انتخابی مناسبتر برای سلامت
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۲/۱۱/۱۹
/ سایت دیدبان ایران
خواص بینظیر شلغم برای سلامتی
شلغم فاقد هرگونه چربی مضر مانند کلسترول و اسیدهای چرب ترانس است و همچنین مقداری ویتامینهای گروه B مانند اسید فولیک را دارا است.
شلغم
شلغم
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۲۲:۰۵:۰۰
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی