VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ -
4 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
درک طعم
۲۶ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم
طعم دلپذیر افطار پای تلویزیون
ماه مبارک رمضان، فرصتی استثنائی برای تجدید روحیه، درک عمیقتر از معنویت و تقویت پیوندهای خانوادگی و اجتماعی است. در این ایام، شبکههای سیما با برنامههای متنوع و جذاب، سعی دارند فضایی معنوی و فرهنگی را برای روزهداران ایجاد کنند.
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ / سایت افکارنیوز
چشیدن طعمها در دنیای مجازی ممکن شد!
فناوری جدید e-Taste امکان چشیدن طعمها در دنیای مجازی را با استفاده از حسگرهای شیمیایی و پخشکنندههای بیسیم فراهم میکند.
حس چشایی
دنیای دیجیتال
حس چشایی
دنیای دیجیتال
درک طعم
سیگنال الکتریکی
۱۴۰۳/۱۱/۰۱
/ سایت خط سلامت
پنج راهکار شگفتانگیز برای لذت بردن از غذا خوردن با آرامش
خط سلامت: آرامش و تمرکز در هنگام غذا خوردن نه تنها به بهبود کیفیت تجربه غذایی کمک میکند، بلکه میتواند به مدیریت بهتر وزن و کاهش کالری مصرفی نیز منجر شود. بسیاری از متخصصان بر این باورند که کاهش عوامل حواسپرتی و افزایش ذهنآگاهی هنگام خوردن باعث میشود افراد پیام سیری را بهتر درک کرده و از طعم و لذت …
تلفن همراه
ذهن
تلفن همراه
ذهن
مغز
وزن
۱۴۰۳/۱۰/۲۳
/ سایت سبک ایده آل
به این دلایل غذا را با حواسپرتی نخورید! - سبک ایده آل
حواسپرتی هنگام غذا خوردن سیگنالهای مغزی را مختل میکند، باعث پرخوری میشود و در درک طعم و سیری مشکل ایجاد میکند.
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ روزنامه دنیای اقتصاد
چرا به غذاهای رنگی علاقه داریم؟
تجربه آشپزی فراتر از طعم و بافت است. رنگ نقش مهمی در اشتهاآور شدن غذا دارد و همچنین بر تصمیمگیریها و درک ما از طعم تاثیر میگذارد.
سلامتی
غذا
سلامتی
غذا
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ سایت اقتصادنیوز
چرا غذای این رنگی دوست داریم؟
اقتصادنیوز: تجربه آشپزی فراتر از طعم و بافت است. رنگ نقش مهمی در اشتهاآور شدن غذا دارد و همچنین بر تصمیمگیریها و درک ما از طعم تاثیر میگذارد.
غذا
سلامتی
غذا
سلامتی
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
/ سایت تابناک
بهترین و بدترین مزهها در سفر هوایی
مطالعه اسپنس در سال ۲۰۱۷ که در مجله بینالمللی غذا و علوم غذایی منتشر شد، اشاره میکند که چگونه صدای بلند پسزمینه میتواند بر درک افراد از طعم، بو و حتی محتوای الکل در نوشیدنیها تاثیر منفی بگذارد
سفر هوایی
طعم غذا
سفر هوایی
طعم غذا
غذای هواپیما
بدترین غذا
۱۴۰۳/۰۷/۲۹
/ سایت جماران
سرلشکر رشید: شهید سنوار تراز مبارزه با رژیم صهیونی را ارتقاء داد
سرلشکر رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) در پیامی تاکید کرد: هر چند دشمن جاهل و کورفهم عاجزتر از آن است که مفهوم و جایگاه رفیع شهادت فی سبیل الله را درک کند، لیکن بداند؛ با شهادت یحیی سنوار و دیگر فرماندهان شهید محور مقاومت، ضربات ناشی از امواج خروشان ظلم ستیزی و مقاومت بر بنیان خبیث کانونهای …
سرلشکر غلامعلی رشید
یحیی سنوار
سرلشکر غلامعلی رشید
یحیی سنوار
غلامعلی رشید
شهید یحیی سنوار
۱۴۰۳/۰۷/۱۹
/ سایت پارس فوتبال
اطلاعات گیمینگ | معرفی ژانر بازیهای معمایی؛ سرگرمی با طعم حل پازل - پارس فوتبال | خبرگزاری فوتبال ایران | ParsFootball
اختصاصی طرفداری | بازیهای ویدیویی معمایی (Puzzle)، دسته گستردهای از بازیهای ویدیویی هستند که تمرکز اصلی آنها بر حل معماها و چالشهای فکری است. این بازیها با طرح انواع مختلف پازل، مهارتهای حل مسئلهی شما را در زمینههای مختلفی همچون منطق، تشخیص الگوها، دنبالهیابی، درک فضایی و تکمیل کلمات محک میزنند. …
۱۴۰۳/۰۵/۱۷
/ خبرگزاری برنا
تاثیر مخرب بیماریها بر وضعیت چشایی
انسانها با حدود ۱۰ هزار «جوانه چشایی» متولد میشوند که بیشتر این جوانهها مستقیما روی زبان قرار دارند. عوامل مختلفی از جمله پیری، بیماری و موارد دیگر میتوانند بر جوانههای چشایی ما تاثیر بگذارند و نحوه درک ما از طعم را تغییر دهند.
چشایی
چشایی
۱۴۰۳/۰۵/۱۷
/ سایت فرتاک
بیماریهایی که وضعیت چشایی شما را تغییر میدهند
انسانها با حدود ۱۰ هزار «جوانه چشایی» متولد میشوند که بیشتر این جوانهها مستقیما روی زبان قرار دارند. عوامل مختلفی از جمله پیری، بیماری و موارد دیگر میتوانند بر جوانههای چشایی ما تاثیر بگذارند و نحوه درک ما از طعم را تغییر دهند.
جوانههای چشایی
جوانههای چشایی
۱۴۰۳/۰۵/۱۶
/ سایت سبک ایده آل
این بیماریها حس چشایی شما را تغییر میدهند - سبک ایده آل
انسانها با حدود ۱۰ هزار «جوانه چشایی» متولد میشوند که بیشتر این جوانهها مستقیما روی زبان قرار دارند. عوامل مختلفی از جمله پیری، بیماری و موارد دیگر میتوانند بر جوانههای چشایی ما تاثیر بگذارند و نحوه درک ما از طعم را تغییر دهند.
۱۴۰۳/۰۵/۰۱
/ سایت دنده ۶
غذا برای فضانوردان طعم دیگری دارد!
محققان دانشگاه RMIT با هدف درک این موضوع که چرا وعدههای غذایی فضانوردان در فضا بیمزه میشود، یک مطالعه پیشگامانه بر روی غذا انجام دادهاند.
۱۴۰۳/۰۴/۳۰
/ سایت دنده ۶
تنهایی در فضا باعث تغییر درک از طعم غذاها میشود
احساس تنهایی و انزوا ممکن است نقش زیادی داشته باشد و این مطالعه به چگونگی بوییدن و حس کردن طعم غذا توسط افراد منزوی پرداخته است.
۱۴۰۳/۰۴/۱۶
/ سایت خط سلامت
چه رنگ بشقابی باعث می شود حس کنید غذای تان شور است؟!
خط سلامت:محققان دانشگاه پورتسموث بریتانیا بررسی کردند آیا تغییر رنگ کاسه یا بشقاب می تواند بر درک افراد حساس از طعم غذا تأثیر بگذارد یا خیر.
رنگ بشقاب
رنگ بشقاب
۱۴۰۳/۰۴/۰۲
/ سایت رکنا
رست قهوه چیست؟ سفرنامه قهوه از مزرعه تا فنجان
تا به حال شده که در عظمت دانه قهوه غرق شوید و مدتی به یک فنجان قهوه خیره بمانید و فکر کنید که چطور چنین چیزی ممکن است؟ البته اگر در حیرت عظمت جهان هستی غرق شدهاید، به غوطهوری ادامه دهید، پاسخ حیرت شما در قدرت خالق احد و واحد خلاصه میشود و هیچ کس قادر به درک عظمت واقعی او نیست. اما اگر به خود دانه …
قهوه
دانه قهوه
قهوه
دانه قهوه
طعم قهوه
۱۴۰۳/۰۳/۱۶
/ سایت خبرآنلاین
طعم شیرین مدیریت رستوران با نرمافزارهای رایگان
نرم افزارهای رستورانی زیادی در بازار وجود دارد، برخی از این نرم افزارها دارای نسخه رایگان هستند که میتوانید پیش از خرید قطعی از آن استفاده کرده و تجربه کاربری آن را درک کنید.
رپرتاژ آگهی
گزارش آگهی
رپرتاژ آگهی
گزارش آگهی
تبلیغ
۱۴۰۳/۰۳/۱۶
/ سایت تکناک
چگونه درک طعم بر متابولیسم گلوکز تأثیر میگذارد؟
تحقیقات جدید، حوزههای نوینی را برای مدیریت اختلالات متابولیسم مانند دیابت شناسایی کردهاند، که به این سوال پاسخ می دهد که چگونه گیرندههای طعم به تنظیم
۱۴۰۳/۰۱/۳۱
/ سایت فرارو
آیا انتخاب غذا ژنتیکی است؟
همانطور که این مطالعه نشان داد، ژنهای خاص مرتبط با طعم، بو و درک بافت میتوانند بر ترجیحات غذایی و انتخابهای غذایی تأثیر بگذارند. برخی از انواع ژنتیکی ازجمله نحوه ذخیره چربی یا پردازش قندها نیز بر پاسخهای متابولیک ما به غذا تأثیر میگذارند که در ایجاد شرایطی مانند چاقی یا دیابت نقش دارند.
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت پارسینه
بعد از خوردن دارچین در بدنمان چه اتفاقی رخ می دهد؟
همشهری آنلاین/در یک مطالعه جدید محققان دریافتهاند که مکملهای دارچین میتوانند به کاهش سطح گلوکز (قند) خون در افراد مبتلا به چاقی یا اضافه وزن و «پیش دیابت» کمک کنند.در ایران علاوه بر ادویه غذا از اسانس و گرد دارچین آن نیز استفاده میشود. پودر دارچین در تزیین شیرینی و دسر از جمله تزیین شله زرد و تزیین …
اضافه وزن
دارچین
اضافه وزن
دارچین
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۲۲ - ۰۵:۰۰:۰۰
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ -
4 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی