VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شیرین کننده های مصنوعی
رژیم غذایی
شیرین کننده مصنوعی
۲۹ ساعت قبل / سایت خط سلامت
چگونه نوشیدنیهای شیرین خطر بیماریهای قلبی افزایش می دهند؟
خط سلامت: یک مطالعه جدید نشان میدهد مصرف نوشیدنیهای حاوی شیرین کننده های مصنوعی ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش دهد.
نوشیدنی
شیرین کننده مصنوعی
نوشیدنی
شیرین کننده مصنوعی
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت تجارت ایده آل
مراقب تأثیرات مخرب شیرینکنندههای مصنوعی باشید
تحقیقات جدید نشان میدهد افرادی که به شیرینکنندههای مصنوعی در نوشیدنیها و غذاها روی میآورند ممکن است به سمت انواع دیگر
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت پارسینه
ارتباط استفاده از شیرین کنندههای مصنوعی با رژیمهای غذایی ناسالم
تحقیقات جدید نشان میدهد افرادی که به شیرینکنندههای مصنوعی در نوشیدنیها و غذاها روی میآورند ممکن است به سمت انواع دیگر غذاهای ناسالم که کیفیت رژیم غذایی کلی آنها را پایین میآورد، بروند.
رژیم غذایی
شیرین کننده مصنوعی
رژیم غذایی
شیرین کننده مصنوعی
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت سلامت نیوز
رابطه شیرینکنندههای مصنوعی و کاهش کیفیت رژیم غذایی
تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف شیرینکنندههای مصنوعی در نوشیدنیها و غذاها ممکن است به مصرف سایر غذاهای ناسالم و کاهش کیفیت رژیم غذایی منجر شود.
شیرین کننده های مصنوعی
شیرین کننده های مصنوعی
۱۴۰۳/۱۰/۰۷
/ سایت خط سلامت
سالمترین شیرینکننده کدام است؟+ انتخاب شماره ۱ طبق نظر متخصصان تغذیه
خط سلامت: شیرینکنندهها برای افزایش طعم قهوه، چای، جو دوسر، ماست ساده و دیگر نوشیدنیها به وفور استفاده میشوند و گزینههای مختلفی از جمله شکر سفید، شکر قهوهای، عسل، شیرینکنندههای مصنوعی و جایگزینهای شکر گیاهی وجود دارند. اما کدام یک از این گزینهها سالمتر است؟
شکر
عسل
شکر
عسل
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
/ خبرگزاری برنا
افزایش خطر سکته مغزی با قهوه
براساس مطالعات جدید، نوشیدنیهای گازدار حاوی شکر یا شیرینکنندههای مصنوعی احتمال سکته مغزی را ۲۲ درصد افزایش میدهند.
قهوه
نوشیدنی گازدار
قهوه
نوشیدنی گازدار
سکته مغزی
۱۴۰۳/۰۷/۲۰
/ خبرگزاری ایلنا
نوشیدنیهای گازدار و قهوه خطر سکته مغزی را افزایش میدهند، چای و آب اثر عکس دارند
طبق مطالعات، نوشیدنی های گازدار حاوی شکر یا شیرین کننده های مصنوعی احتمال سکته مغزی را ۲۲ درصد افزایش می دهند علاقه مندان به قهوه
چای
سکته مغزی
چای
سکته مغزی
شکر
قهوه
۱۴۰۳/۰۷/۰۳
/ سایت افکارنیوز
این مواد غذایی به کمر شما آسیب میزنند!
برخی از غذاها میتوانند باعث بروز التهاب در بدن شما شوند که میتواند منجر به کمردرد شود. لازم است این مواد غذایی را با گزینههای سالمتر جایگزین کنید تا کمردرد خود را درمان کنید.
رژیم غذایی
کمر درد
رژیم غذایی
کمر درد
غذاهای شیرین
تنش عضلانی
۱۴۰۳/۰۶/۲۹
/ سایت افکارنیوز
شیرینکنندههای مصنوعی تا چه حد خطرناک هستند؟
آسپارتام یکی از شیرینکنندههای مصنوعی است که در نوشابههای رژیمی و آدامسها وجود دارد و مصرف آن اثرات خطرناکی برای سلامت بدن دارد.
سازمان غذا و دارو
دیابت نوع 2
سازمان غذا و دارو
دیابت نوع 2
شربت افرا
آسپارتام
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ سایت نمناک
عوارض مرگبار آسپارتام، شیرین کننده نوشابه
آسپارتام یکی از شیرین کننده های مصنوعی است که در نوشابه های رژیمی و آدامس ها وجود دارد و مصرف آن اثرات خطرناکی برای سلامت بدن دارد.
۱۴۰۳/۰۶/۱۷
/ سایت خط سلامت
شیرین کننده اریتریتول خطرات بیشتری نسبت به شکر دارد
خط سلامت: اریتریتول یک شیرینکننده طبیعی است که از تخمیر گلوکز حاصل میشود. این ماده به دلیل شیرینبودن، بدون کالری بودن و عدم تأثیر بر سطح قند خون، در سالهای اخیر بسیار محبوب شده و به عنوان جایگزینی برای شکر در بسیاری از محصولات غذایی و نوشیدنیهای رژیمی استفاده میشود؛ با این حال مطالعات جدید زنگ …
اریتریتول
اریتریتول
۱۴۰۳/۰۶/۱۳
/ سایت آفتاب نیوز
عامل دیابت و چاقی
مصرف شیرین کنندههای مصنوعی و نوشیدنیهایی که همگی عامل چاقی در سراسر جهان هستند رو به افزایش است. همانطور که شکر حاوی چهار کالری در هر گرم است، غذاهای شیرین و نوشابهها به طور معمول کالری بیشتری دارند. در اصل، با حذف کالاهایی که دارای قند مصنوعی هستند، مصرف انرژی را کاهش میدهیم و این از افزایش وزن …
دیابت
چاق
دیابت
چاق
۱۴۰۳/۰۶/۰۵
/ سایت فرتاک
از شیرین کننده های مصنوعی استفاده نکنید
شیرین کنندههای مصنوعی اکثرا بدون کالری و یا بسیار کم کالری هستند به همین دلیل برخی افراد تمایل به خرید این محصولات غذایی پیدا کردند تا کالری کمتری دریافت کنند. اما چند نکته مهم در مورد مصرف شیرین کننده های مصنوعی باید مدنظر قرار دهیم. بر اساس مطالعات انجام شده قندهای مصنوعی باعث کاهش باکتریهای مفید …
شیرین کننده مصنوعی
مضرات شیرین کننده مصنوعی
شیرین کننده مصنوعی
مضرات شیرین کننده مصنوعی
۱۴۰۳/۰۶/۰۵
/ سایت خط سلامت
آثار قند و شکر بر سلامت افراد/ سُس قرمز چقدر قند دارد؟
خط سلامت: عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی تأکید کرد که مصرف شیرینکنندههای مصنوعی میتواند منجر به اختلال در فلور میکروبی روده و در نتیجه بروز عوارض جانبی بر سلامت شود.
قند
مصرف قند و شکر
قند
مصرف قند و شکر
شیرینکنندههای مصنوعی
۱۴۰۳/۰۶/۰۴
/ سایت فرتاک
اثر مخرب قندهای مصنوعی بر دستگاه گوارش
عضوهیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: براساس مطالعات انجام شده قندهای مصنوعی باعث کاهش باکتریهای مفید دستگاه گوارش و در نتیجه اثرات منفی بر سلامت افراد میشوند.
شیرین کنندهها
شیرین کنندهها
۱۴۰۳/۰۶/۰۴
/ روزنامه تعادل
به این دلایل نباید شیرین کننده مصنوعی مصرف کنیم
شیرین کنندههای مصنوعی اکثرا بدون کالری و یا بسیار کم کالری هستند به همین دلیل برخی افراد تمایل به خرید این محصولات غذایی پیدا کردند تا کالری کمتری دریافت کنند. اما چند نکته مهم در مورد مصرف شیرین کننده های مصنوعی باید مدنظر قرار دهیم. بر اساس مطالعات انجام شده قندهای مصنوعی باعث کاهش باکتریهای مفید …
۱۴۰۳/۰۶/۰۳
/ خبرگزاری ایرنا
اثر مخرب قندهای مصنوعی بر دستگاه گوارش/آیا شیرینکنندهها موجب چاقی میشوند؟
تهران -ایرنا- عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: براساس مطالعات انجام شده قندهای مصنوعی باعث کاهش باکتریهای مفید دستگاه گوارش و در نتیجه اثرات منفی بر سلامت افراد میشوند.
تغذیه سالم
دیابت
تغذیه سالم
دیابت
سرطان
۱۴۰۳/۰۶/۰۲
/ سایت نمناک
بلایی که نوشابه سر کبد میاره
همه ما می دانیم که نوشابه برای سلامت بدن بسیار مضر است. بیماری های کبدی یکی از خطرناک ترین عوارض این نوشیدنی های گازدار و شیرین کننده مصنوعی می باشند.
۱۴۰۳/۰۵/۲۴
/ سایت اقتصادنیوز
شیرینکنندههای مصنوعی را از رژیم غذایی خود حذف کنید
اقتصادنیوز: شواهد نشان می دهد شیرین کننده مصنوعی رایج اریتریتول ممکن است برای قلب مصرف کنندگان خطراتی ایجاد کند.
بیماری قلبی عروق
شیرین کننده های مصنوعی
بیماری قلبی عروق
شیرین کننده های مصنوعی
نوشابه قوطی
۱۴۰۳/۰۵/۲۴
/ سایت انتخاب
محققان پی بردند؛ ارتباط شیرین کننده های مصنوعی با افزایش خطر قلبی
شواهد بیشتر نشان می دهد شیرین کننده مصنوعی رایج اریتریتول ممکن است برای قلب مصرف کنندگان خطراتی ایجاد کند.
۱۴۰۳/۰۵/۲۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
این خوراکی بیماریهای قلبی را افزایش میدهد
شواهد نشان می دهد شیرین کننده مصنوعی رایج اریتریتول ممکن است برای قلب مصرف کنندگان خطراتی ایجاد کند.
بیماری قلبی
نوشابه
بیماری قلبی
نوشابه
شیرین کنندههای مصنوعی
۱۴۰۳/۰۵/۲۳
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- خطرناک شیرینکنندههای مصنوعی بر محیطزیست اندیشه معاصر
دانشمندان ادعا میکنند که این شیرینکنندهها بهطور بالقوه میتوانند یک اکوسیستم متعادل طبیعی را تهدید کنند.
۱۴۰۳/۰۵/۲۳
/ سایت افکارنیوز
خطرناک شیرینکنندههای مصنوعی بر محیطزیست
دانشمندان ادعا میکنند که این شیرینکنندهها بهطور بالقوه میتوانند یک اکوسیستم متعادل طبیعی را تهدید کنند.
محیط زیست
آب آشامیدنی
محیط زیست
آب آشامیدنی
محصولات غذایی
شیرین کننده مصنوعی
۱۴۰۳/۰۵/۲۱
/ سایت تکناک
اریتریتول خطر بیماریهای قلبی را افزایش می دهد | تک ناک
اریتریتول که یک شیرینکننده مصنوعی رایج است و در کیکها، نوشیدنیها، آدامسها و آبنباتها یافت میشود، احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را افزایش میدهد.
۱۴۰۳/۰۵/۱۲
/ سایت خط سلامت
آیا می شود اریتریتول شیرین کننده جذاب این روزها را بی حساب کتاب خورد؟ + تحقیقات جدید
خط سلامت: اریتریتول، یک شیرینکننده مصنوعی است که به دلیل کالری کم و طعم شیرین، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. اما آیا واقعا بیخطر است؟
شیرین کننده های مصنوعی
اریتریتول
شیرین کننده های مصنوعی
اریتریتول
۱۴۰۳/۰۵/۱۱
/ سایت عصرایران
شیرینکنندههای مصنوعی میتوانند به برخی میکروارگانیسمهای مهم آسیب برسانند
شیرینکننده مصنوعی سوکرالوز میکروارگانیسمهای موجود در انتهای شبکههای غذایی آبزی را تخریب میکند.
شیرین کننده
مصنوعی
شیرین کننده
مصنوعی
۱۴۰۳/۰۵/۰۶
/ سایت باشگاه خبرنگاران
سه دلیل برای اجتناب از شیرینکنندههای مصنوعی
شیرین کنندههای مصنوعی با وجود آنکه برای کاستن از مضرات مصرف شکر طبیعی به صنایع غذایی جهان راه یافته اند، امروزه خود به معضلی برای حفظ سلامتی افراد تبدیل شدهاند به طوری که تحققان بر این باورند که از این نوع شیرین کننده ها نیز باید اجتناب کرد.
کبد چرب
شیرینی جات
کبد چرب
شیرینی جات
۱۴۰۳/۰۴/۲۹
/ سایت تابناک
ارتباط خطر حمله قلبی و مغزی با این آدامس
بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، یک تیم تحقیقاتی بیش از سه هزار نفر را در ایالات متحده و اروپا به مدت سه سال مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند افرادی که دارای بالاترین میزان زایلیتول در پلاسمای خون خود هستند، بیشتر در معرض مشکلات قلبی یا عروق خونی هستند.
شیرین کننده مصنوعی
شیرین کننده های مصنوعی
شیرین کننده مصنوعی
شیرین کننده های مصنوعی
زایلیتول
آدامس مضر
۱۴۰۳/۰۴/۲۵
/ سایت عصرایران
دانشمندان اثرات خطرناک شیرینکنندههای مصنوعی بر محیطزیست را نشان دادند
دانشمندان ادعا میکنند که این شیرینکنندهها بهطور بالقوه میتوانند یک اکوسیستم متعادل طبیعی را تهدید کنند.
شیرینکنندههای مصنوعی
محیط زیست
شیرینکنندههای مصنوعی
محیط زیست
۱۴۰۳/۰۴/۲۳
/ سایت سلامت نیوز
این خوردنی ها عمرتان را کوتاه می کند
سازمان جهانی بهداشت توصیه کرده است که مردم باید روی کاهش کلی شیرین کننده ها در رژیم غذایی از اوایل زندگی کار کنند، زیرا شیرین کنندههای غیر قندی، ارزش غذایی ندارند.
شیرین کننده های مصنوعی
طول عمر
شیرین کننده های مصنوعی
طول عمر
۱۴۰۳/۰۴/۲۲
/ سایت فرادید
افزایش مرگ زودرس با مصرف این نوع مواد غذایی
محققان بعد از انجام یک مطالعه مروری، نتیجه گرفتند که جایگزینی شیرین کننده های قندی با شیرین کننده های غیر قندی، پیشرفتی در کاهش وزن افراد بزرگسال و کودکان در طولانی مدت ایجاد نمی کند.
شیرین کننده مصنوعی
شیرین کننده مصنوعی
۱۴۰۳/۰۳/۲۰
/ سایت سلامت نیوز
شیرین کننده «زایلیتول» با حمله قلبی و سکته مغزی مرتبط است
یک مطالعه جدید هشدار می دهد که مصرف مقادیر بالاتر شیرین کننده مصنوعی زایلیتول ممکن است خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد.
شیرین کننده های مصنوعی
سکته مغزی
شیرین کننده های مصنوعی
سکته مغزی
۱۴۰۳/۰۲/۲۶
/ سایت رکنا
هر آنچه درباره شیرینکنندههای مصنوعی و طبیعی نمیدانید ولی مصرف میکنید
این شیرین کنندهها در انواع لبنیات، آبنباتها، نوشابه، مربا و در سایر محصولات استفاده میشوند.
شیرین کننده
شیرین کننده
۱۴۰۳/۰۲/۱۰
/ سایت جماران
مصرف این شیرین کننده مصنوعی ممنوع!
یک شیرین کننده مصنوعی جدید روده ها را تهدید می کند.
افسردگی
چاقی افراد
افسردگی
چاقی افراد
گروه های خونی
۱۴۰۳/۰۲/۰۳
/ سایت فرادید
این گیاه یک جایگزین سالم برای قند مصنوعی
استویا یا شیرین برگ گیاهی است که به شدت مزه شیرینی دارد و از قرن شانزدهم میلادی برای نوشیدنیهای شیرین استفاده میشود.
شیرین کننده
شیرین کننده
۱۴۰۳/۰۱/۲۷
/ سایت وقت صبح
شیرین کننده مصنوعی واقعا به کاهش وزن کمک میکند؟!
آیا جایگزینی شکر با شیرین کنندههای مصنوعی میتوانند به کاهش وزن کمک کنند؟
راهنمای سلامت
راهنمای سلامت
۱۴۰۳/۰۱/۰۹
/ سایت برترینها
عسل و مغزهای خوشمزه؛ فواید شگفتانگیز ترکیبات بمب انرژی شکپوی
این محصول با استفاده از ترکیبات طبیعی بدون افزودنی شیرینکنندههای مصنوعی بهصورت طبیعی و سالم، انرژی و تغذیه موردنیاز بدن را فراهم میکند. این ترکیب، مناسب برای همه گروههای سنی بوده و باتوجهبه اینکه بدون شکر اضافه است، بهعنوان یک گزینه سالم و لذیذ برای همه مناسب خواهد بود.
انرژی
تغذیه
انرژی
تغذیه
شکر
صبحانه
۱۴۰۲/۱۲/۲۱
/ خبرگزاری ایسکانیوز
نوشابههای رژیمی بدترند یا نوشابههای معمولی؟
نتایج یک مطالعه جدید نشانگر آن است که مصرف تنها ۶ قوطی نوشیدنی گازدار در هفته برای افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی جدی و آریتمی مرتبط با سکته کافی است. در تحقیق دیگری نیز مشخص شده که شیرین کنندههای مصنوعی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش میدهند.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۲/۱۲/۱۷
/ سایت سلامت نیوز
نوشابههای رژیمی احتمال ابتلا به بیماری قلبی را تا ۲۰ درصد افزایش میدهد
یافتههای اخیرِ متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا نشان میدهد نوشیدن دو لیتر یا بیشتر در هفته از نوشیدنیهای تولیدشده با شیرینکنندههای مصنوعی، خطر آریتمی (ضربان غیرطبیعی و نامنظم قلب) را تا ۲۰ درصد افزایش میدهد.
نوشابه
بیماری قلبی
نوشابه
بیماری قلبی
۱۴۰۲/۱۲/۱۷
/ روزنامه دنیای اقتصاد
هشدار مهم به کسانی که نوشابه رژیمی می خورند
یافتههای اخیرِ متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا نشان میدهد نوشیدن دو لیتر یا بیشتر در هفته از نوشیدنیهای تولیدشده با شیرینکنندههای مصنوعی، خطر آریتمی (ضربان غیرطبیعی و نامنظم قلب) را تا ۲۰ درصد افزایش میدهد.
رژیم غذایی
شکر
رژیم غذایی
شکر
علوم پزشکی
قلب
۱۴۰۲/۱۲/۱۶
/ روزنامه تعادل
احتمال بروز بیماریهای قلبی با مصرف نوشابههای رژیمی
یافتههای اخیرِ متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا نشان میدهد نوشیدن دو لیتر یا بیشتر در هفته از نوشیدنیهای تولیدشده با شیرینکنندههای مصنوعی، خطر آریتمی (ضربان غیرطبیعی و نامنظم قلب) را تا ۲۰ درصد افزایش میدهد.
نوشابه
بیماری قلبی
نوشابه
بیماری قلبی
۱۴۰۲/۱۲/۱۶
/ سایت سلامت نیوز
کدام بدتر است، نوشابه رژیمی یا قندی؟
نتایج یک مطالعه جدید نشانگر آن است که مصرف تنها ۶ قوطی نوشیدنی گازدار در هفته برای افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی جدی و آریتمی مرتبط با سکته کافی است. در تحقیق دیگری نیز مشخص شده که شیرین کنندههای مصنوعی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش میدهند.
نوشابه
نوشابه
۱۴۰۲/۱۲/۱۶
/ سایت الف
خطر بزرگی که مصرف نوشابههای رژیمی ایجاد میکند
یافتههای اخیر متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا نشان میدهد نوشیدن دو لیتر یا بیشتر در هفته از نوشیدنیهای تولیدشده با شیرینکنندههای مصنوعی، خطر آریتمی (ضربان غیرطبیعی و نامنظم قلب) را تا ۲۰ درصد افزایش میدهد.
بیماری های قلبی
سلامتی
بیماری های قلبی
سلامتی
نوشابه رژیمی
۱۴۰۲/۱۲/۱۶
/ سایت تابناک
کدام نوشابه برای قلب بدتر است، رژیمی یا قندی؟
نتایج یک مطالعه جدید نشانگر آن است که مصرف تنها ۶ قوطی نوشیدنی گازدار در هفته برای افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی جدی و آریتمی مرتبط با سکته کافی است. در تحقیق دیگری نیز مشخص شده که شیرین کنندههای مصنوعی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش میدهند.
نوشابه
روزنامه سان
نوشابه
روزنامه سان
سکته قلبی
آرش نهاوندی
۱۴۰۲/۱۲/۱۶
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نوشابهها خطر سکته قلبی را افزایش میدهند | کدام بدتر است، رژیمی یا قندی؟
نتایج یک مطالعه جدید نشانگر آن است که مصرف تنها ۶ قوطی نوشیدنی گازدار در هفته برای افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی جدی و آریتمی مرتبط با سکته کافی است. در تحقیق دیگری نیز مشخص شده که شیرین کنندههای مصنوعی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش میدهند.
سلامت
نوشابه
سلامت
نوشابه
پزشکی
۱۴۰۲/۱۲/۱۵
/ سایت آفتاب نیوز
شیرین کنندههای کم کالری در بهبود سلامت رودهها موثرند
از آنجائیکه مصرف کنندگان اغلب به دنبال جایگزینهایی برای شکر هستند، محققان را بر آن داشته اند تا درصدد ایجاد شیرین کنندههای مصنوعی کم کالری برآیند.
سلامت روده
روده
سلامت روده
روده
۱۴۰۲/۱۲/۰۴
/ سایت الف
هشدار نسبت به مصرف شیرینکنندهها هشدار داد
یک دکترای صنایع غذایی و کارشناس مواد خوراکی، آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نسبت به استفاده زیاد شیرینکنندهها هشدار داد و گفت : شیرینی برخی از این شیرینکنندهها تا ۳۰۰ برابر شکر است.
دیابت
سمیه سلیمانی مهر
دیابت
سمیه سلیمانی مهر
شیرین کنندهها
شیرینکنندههای مصنوعی
۱۴۰۲/۱۱/۲۹
/ سایت سلام نو
چای مناسب برای افزایش رشد مو
این چای در کنار فواید سلامتی بی نظیر خود، به طرز ظریفی شیرین است و جایگزین سالم تری برای نوشیدنی های انرژی زا، حاوی شکر و شیرین کننده های مصنوعی به شمار می رود.
سم زدایی
ریزش مو
سم زدایی
ریزش مو
۱۴۰۲/۱۱/۲۹
/ سایت انتخاب
کتابخانه ملی آمریکا توصیه می کند این چای کلید سلامتی است+روش تهیه
این چای در کنار فواید سلامتی بی نظیر خود، به طرز ظریفی شیرین است و جایگزین سالم تری برای نوشیدنی های انرژی زا، حاوی شکر و شیرین کننده های مصنوعی به شمار می رود.
۱۴۰۲/۱۱/۲۹
/ سایت سلامت نیوز
این چای کلید سلامتی است+روش تهیه
این چای در کنار فواید سلامتی بی نظیر خود، به طرز ظریفی شیرین است و جایگزین سالم تری برای نوشیدنی های انرژی زا، حاوی شکر و شیرین کننده های مصنوعی به شمار می رود.
چای
خواص عناب
چای
خواص عناب
۱۴۰۲/۱۱/۲۸
/ اقتصاد ۲۴
طرز تهیه چای عناب برای سلامتی پوست و مو | اقتصاد24
چای عناب در کنار فواید سلامتی بی نظیر خود، به طرز ظریفی شیرین است و جایگزین سالم تری برای نوشیدنی های انرژی زا، حاوی شکر و شیرین کننده های مصنوعی به شمار می رود
۱۴۰۲/۱۱/۲۷
/ سایت برترینها
دستور تهیه یک چای برای سلامتی و زیبایی پوست و مو
این چای در کنار فواید سلامتی بی نظیر خود، به طرز ظریفی شیرین است و جایگزین سالم تری برای نوشیدنی های انرژی زا، حاوی شکر و شیرین کننده های مصنوعی به شمار می رود.
انرژی
چای
انرژی
چای
شکر
دیابت
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۱:۵۵:۳۱
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج