VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
اشباع روغن
روغن
روغن زیتون
سلامت
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / سایت تریبون اقتصاد
۷ جایگزین سالم و مغذی برای کره
جایگزینی کره با انواع محصولات روغنی مغذی میتواند مصرف چربیهای اشباع شده را کاهش دهد.
رژیم غذایی
روغن زیتون
رژیم غذایی
روغن زیتون
قلب
ویتامین
۱۴۰۳/۱۰/۲۰
/ سایت خط سلامت
مصرف این روغن خطر سکته قلبی را کاهش میدهد
خط سلامت: مصرف روغن کنجد به عنوان یک منبع غنی از چربیهای سالم، میتواند به کاهش خطر بروز سکتههای قلبی کمک کند. این روغن حاوی آنتیاکسیدانها و اسیدهای چرب غیر اشباع است که به بهبود سلامت قلب و عروق کمک میکند.
سکته قلبی
روغن کنجد
سکته قلبی
روغن کنجد
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت افکارنیوز
چرا باید از روغنهای سرخکردنی استفاده کنیم؟
برای سرخ کردن مواد غذایی با حرارت بالا، بهتر است از روغنهای مخصوص سرخکردنی استفاده شود که توانایی مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارند.
روغن خوراکی
روغن سرخ کردنی
روغن خوراکی
روغن سرخ کردنی
نقطه دود
اشباع روغن
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ سایت فرتاک
این روغن گیاهی چروکهای پوست صورت را محو میکند
درخت بادام تلخ دارای گل های صورتی است در حالی که گل های درخت بادام شیرین، سفید است. روغن بادام تلخ از بادام تلخ گرفته می شود و برای مصارف خوراکی و نوشیدنی توصیه نمی شود. بعد از روغن گیری از دانههای بادام تلخ، روغن به دست آمده حاوی چربی های اشباع نشده، هیدروژن سیانید و... میشود. خواص روغن بادام تلخ …
روغن بادام
روغن بادام
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ سایت خبرفوری
روغنهای غذایی تأثیر عمیقی بر التهاب و سلامت بدن دارند
کارشناس ارشد تغذیه بالینی گفت: انتخاب روغنهای غذایی تأثیر عمیقی بر التهاب و سلامت کلی دارد. قرار دادن روغنهای غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ در رژیم غذایی و محدود کردن مصرف چربیهای اشباع و امگا-۶ اضافی میتواند به کاهش التهاب و خطر بیماریهای مزمن کمک کند.
اسیدهای چرب
روغن خوارکی
اسیدهای چرب
روغن خوارکی
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
/ سایت پارسینه
۹ خواص روغن بادام تلخ که از آن بیخبرید
درخت بادام تلخ دارای گل های صورتی است در حالی که گل های درخت بادام شیرین، سفید است. روغن بادام تلخ از بادام تلخ گرفته می شود و برای مصارف خوراکی و نوشیدنی توصیه نمی شود. بعد از روغن گیری از دانههای بادام تلخ، روغن به دست آمده حاوی چربی های اشباع نشده، هیدروژن سیانید و... میشود. خواص روغن بادام تلخ …
روغن بادام تلخ
روغن بادام تلخ
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت تجارت ایده آل
چربی حیوانی با شما چه می کند؟
چربیها به دو نوع اشباع و غیراشباع تقسیم میشوند. چربیهای اشباع که در دمای معمولی جامد هستند، در غذاهای حیوانی، مواد غذایی فرآوریشده و روغنهای گیاهی مانند روغن خرما، نارگیل و کره کاکائو یافت میشوند.
چربی حیوانی
چربی حیوانی
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت اقتصادآنلاین
اصلاح یک باور غلط/ اگر روغن حیوانی بخورید این بلاها سرتان میآید!
رئیس اداره نظارت بر واردات و صادرات معاونت غذا و دارو یزد ضمن بیان این که چربیهای اشباع باعث افزایش کلسترول بد خون میشوند، گفت: میزان بالای چربی اشباع و کلسترول در روغنهای حیوانی در نهایت موجب بروز بیماریهای قلبی_عروقی میشود.
روغن زیتون
سلامت بدن
روغن زیتون
سلامت بدن
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت فرتاک
روغن حیوانی بخورید این بلاها سرتان می آید/ روزی 2 قاشق روغن زیتون بخورید
رئیس اداره نظارت بر واردات و صادرات معاونت غذا و دارو یزد ضمن بیان این که چربیهای اشباع باعث افزایش کلسترول بد خون میشوند، گفت: میزان بالای چربی اشباع و کلسترول در روغنهای حیوانی در نهایت موجب بروز بیماریهای قلبی_عروقی میشود.
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ خبرگزاری ایسنا
چربی حیوانی بخورید، بیماری قلبی هدیه بگیرید!
رییس اداره نظارت بر واردات و صادرات معاونت غذا و دارو یزد ضمن بیان این که چربیهای اشباع باعث افزایش کلسترول بد خون میشوند، گفت: میزان بالای چربی اشباع و کلسترول در روغنهای حیوانی در نهایت موجب بروز بیماریهای قلبی_عروقی میشود.
بهداشت و درمان
دانشگاه علوم پزشکی یزد
بهداشت و درمان
دانشگاه علوم پزشکی یزد
چربی ها با منشا جانوری
کلسترول
۱۴۰۳/۱۰/۰۹
/ سایت عصرایران
خاصیت زیتون و روغن زیتون برای سلامت زنان و مردان
زیتون سرشار از چربیهای مفید همچون اسیدهای چرب اشباع نشده است که به کاهش خطر بیماریهای قلبی کمک میکند، همچنین دارای آنتیاکسیدانها و ویتامینهای مهمی مانند ویتامین E و K است که سلامت پوست، مو و استخوانها را بهبود میبخشد و مصرف منظم آن میتواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش منجر شود.
زیتون
روغن زیتون
زیتون
روغن زیتون
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ سایت تابناک
روغن زیتون چگونه به عمر شما میافزاید؟
چه در حال تزیین سوپ باشید یا یک سالاد، روغن زیتون یکی از موادی است که طعم هر غذا را بهبود میبخشد. به شرطی که از روغن زیتون با کیفیت بالا استفاده کنید، حتی برای پختوپز نیز گزینهای سالم و مفید است.
فواید روغن زیتون
روغن زیتون
فواید روغن زیتون
روغن زیتون
سلامتی
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت خبرفوری
مصرف روزانه چربی چقدر باید باشد؟
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
روغن
چربی
روغن
چربی
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
چقدر در روز باید چربی مصرف کنیم؟
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد،به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
سلامت
چربی
سلامت
چربی
روغن
چربی خون
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ خبرگزاری برنا
مصرف چربی را به کمتر از ۳۰ درصد کل انرژی روزانه محدود کنید
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت فرادید
وزارت بهداشت: این روغن را مصرف کنید، عوارض ندارد/ حذف روغن برای کبد، پوست و مو خطرناک است!
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: روغنهای موجود در بازار جزو روغنهای غیراشباع بوده و روغنهای جامد (اشباع) نیز دارای خطر هستند، پس در مجموع میزان دریافت کالری از روغن باید کمتر شود.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت راهنماتو
عوارض حذف روغن از رژیم غذایی | چرا روغن سرخ کردنی مهم است؟
کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین ضرورت دارد اما حذف روغن هم توصیه نمیشود.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت فرتاک
عوارض حذف کامل روغن سرخ کردنی از رژیم غذایی
کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین ضرورت دارد اما حذف روغن هم توصیه نمیشود.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ روزنامه دنیای اقتصاد
توصیه مهم وزارت بهداشت درباره روغنهای سرخکردنی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
تغذیه
روغن
تغذیه
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت اقتصادنیوز
بهترین روغن برای مصرف از نظر وزارت بهداشت
اقتصادنیوز: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
وزارت بهداشت
روغن
وزارت بهداشت
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت تابناک
توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سویا
روغن ذرت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت جهان صنعت نیوز
توصیه وزارت بهداشت برای آشپزی روزانه
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
مصرف روغن
وزارت بهداشت
مصرف روغن
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت باشگاه خبرنگاران
حذف کامل روغن از رژیم غذایی درست نیست
به گفته معاون وزیر بهداشت روغنهای اشباع امگا ۳ پایینی دارند و کمبود امگا ۳ سبب مرگ ۵ هزار نفر در سال می شود.
امنیت غذایی
تغذیه سالم
امنیت غذایی
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ خبرگزاری ایسنا
توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن سالم در غذاهای مصرفی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
تغذیه
وزارت بهداشت
تغذیه
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
بهترین روغن برای مصرف روزانه | سرانه مصرف این خوراکی ها مناسب نیست
بررسیها بیانگر این است که کمبود امگا۳، عامل مرگ ۵ هزار نفر در سال است. نسبت مصرف امگا۳ به امگا۶ هم مهم است و برخی موادغذایی مانند روغنهای اشباعشده از نسبت امگا۳ مطلوبی برخوردار هستند. مهم ترین منبع امگا ۳ هم ماهی است.
روغن
وزارت بهداشت و درمان
روغن
وزارت بهداشت و درمان
سرطان
سوء تغذیه
۱۴۰۳/۰۹/۰۲
/ سایت فرتاک
کسانی که کبدچرب دارند میتوانند لبنیات مصرف کنند؟
لبنیات پرچرب معمولا با روغنهای پالم برای قوام دادن و مزه دار کردن چرب می شوند و حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند که برای سلامت مضر است.
سلامت
کبد چرب
سلامت
کبد چرب
لبنیات پرچرب
۱۴۰۳/۰۹/۰۲
/ سایت آفتاب نیوز
این افراد لب به لبنیات پرچرب نزنند
لبنیات پرچرب معمولا با روغنهای پالم برای قوام دادن و مزه دار کردن چرب میشوند و حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند که برای سلامت مضر است.
کبدچرب
کبدچرب
۱۴۰۳/۰۸/۲۱
/ روزنامه شرق
فواید و مضرات روغن سویا برای بدن
روغن سویا یکی از بحثبرانگیزترین روغنها در دنیای سلامتی است. بعضی محققان میگویند این روغن حاوی اسیدهای چرب اشباع است و برای سلامتی فواید بسیاری دارد. برخی دیگر عقیده دارند روش تولید روغن سویا باعث میشود مضراتی برای انسان داشته باشد.
روغن زیتون
سلامت
روغن زیتون
سلامت
سیستم ایمنی
مشکلات
۱۴۰۳/۰۸/۲۱
/ سایت عصرایران
روغن سویا؛ خواص، مضرات و مقایسه آن با روغنهای دیگر
روغن سویا یکی از بحثبرانگیزترین روغنها در دنیای سلامتی است. بعضی محققان میگویند این روغن حاوی اسیدهای چرب اشباع است و برای سلامتی فواید بسیاری دارد. برخی دیگر عقیده دارند روش تولید روغن سویا باعث میشود مضراتی برای انسان داشته باشد.
روغن سویا
دانه سویا
روغن سویا
دانه سویا
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت رکنا
شحم گاوی چیست؟ + جد.ول مقایسه کره حیوانی و روغن صنعتی با شحم گاوی
رکنا: شحم گاوی به عنوان یک چربی اشباع شده، اگر به مقدار زیاد مصرف شود، میتواند عوارضی برای سلامتی به همراه داشته باشد.
روغن زیتون
کره حیوانی
روغن زیتون
کره حیوانی
شحم گاوری
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ روزنامه شرق
سرطان سینه شایعترین سرطان زنان
مژگان قاسمی، مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس مرکز بهداشت خوزستان بیان کرد: در تغذیه سالم، مصرف فستفودها، گوشت قرمز، گوشتهای فراوریشده مانند سوسیس و کالباس و چربیهای اشباعشده مانند روغن نباتی جامد باید محدود شده و مصرف انواع میوه و سبزیجات در برنامه غذایی زنان و افراد جامعه افزایش یابد، بهگونهای …
سرطان سینه
سرطان زنان
سرطان سینه
سرطان زنان
رشد بیش از حد سلولها
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
/ سایت آفتاب نیوز
رژیمهای غذایی که به سلامت قلب شما کمک میکنند
چربیها از جمله مواد غذایی هستند که تاثیر تغذیه روی سلامت قلب را اثبات میکنند؛ مصرف چربیهای غیر اشباع، به ویژه چربیهایی مانند امگا ۳ و امگا ۶ که در ماهی، روغن زیتون و آجیلها پیدا میشوند، میتواند به کاهش سطح کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) کمک کند.
تغذیه
سلامت قلب
تغذیه
سلامت قلب
۱۴۰۳/۰۶/۲۷
/ سایت آفتاب نیوز
هشدار؛ از این روغن استفاده نکنید
استاد دانشگاه هاروارد عنوان میکند میزان چربی اشباع روغن نارگیل به اندازه ۸۰ درصد بالا است و میتواند موجب افزایش کلسترول بد بدن شود، از اینرو مصرف آن بی نهایت برای سلامت مضر است.
نارگیل
نارگیل
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
/ سایت اکوایران
استارت آپی که با ایدهای ساده بازار روغن زیتون را تکان داد
اکوایران: استارت آپ روغن زیتون «گرازا» توانست با استراتژی که اغلب به آن بیتوجهی میشود در بازاری اشباع شده حضور پیدا کند و موفق شود: بسته بندی.
کسب و کارهای کوچک
بسته بندی محصول
کسب و کارهای کوچک
بسته بندی محصول
مدیران موفق
استارت آپهای نو
۱۴۰۳/۰۶/۱۴
/ سایت افکارنیوز
با این دانه آجیلی به جنگ فشارخون و سرطان برویم!
فندق خواص زیادی در سلامت بدن دارد و به کاهش وزن و جوانسازی پوست کمک زیادی می کند.
فندق
املاح معدنی
فندق
املاح معدنی
اسیدهای چرب اشباع
روغن فندق
۱۴۰۳/۰۶/۱۳
/ سایت رکنا
روغن های جامد تا 30 درصد احتمال بیماری های قلبی را افزایش می دهد/توصیه می شود چه میزان روغن در طول روز مصرف کنیم؟
رکنا: استفاده از روغنهای جامد در آشپزی و تهیه غذاهای روزمره، میتواند به مرور زمان خطرات جدی برای سلامتی به همراه داشته باشد. این روغنها به دلیل داشتن چربیهای اشباع و ترانس، میتوانند منجر به بروز بیماریهای مختلفی از جمله بیماریهای قلبی، دیابت و چاقی شوند.
روغن زیتون
سکته مغزی
روغن زیتون
سکته مغزی
روغن جامد
کلینیک پزشکان رکنا
۱۴۰۳/۰۶/۱۱
/ خبرگزاری برنا
اگر این ماده غذایی را کنار بگذارید ، پوست بهتری خواهید داشت
لبنیات پرچرب معمولا با روغنهای پالم برای قوام دادن و مزه دار کردن چرب می شوند و حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند که برای سلامت مضر است.
پوست
لبنیات
پوست
لبنیات
۱۴۰۳/۰۶/۰۸
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- روغن کانولا یا آفتابگردان؛ کدامیک بهتر وسالمتر است؟ اندیشه معاصر
روغن کانولا یکی از روغنهای گیاهی است که دارای مقادیر پایین اسیدهای چرب اشباع و مقادیر بالای اسیدهای چرب غیراشباع است و به دلیل توازن مناسب امگا-۳ و امگا-۶ به عنوان یک گزینه سالم شناخته میشود.
۱۴۰۳/۰۶/۰۸
/ سایت افکارنیوز
روغن کانولا یا آفتابگردان؛ کدامیک بهتر وسالمتر است؟
روغن کانولا یکی از روغنهای گیاهی است که دارای مقادیر پایین اسیدهای چرب اشباع و مقادیر بالای اسیدهای چرب غیراشباع است و به دلیل توازن مناسب امگا-۳ و امگا-۶ به عنوان یک گزینه سالم شناخته میشود.
امگا 3
روغن نباتی
امگا 3
روغن نباتی
اسیدهای چرب اشباع
روغن کانولا
۱۴۰۳/۰۶/۰۴
/ سایت فرارو
روغن کانولا یا آفتابگردان؟
یک متخصص علوم و صنایع غذایی در گفتگو با خبرآنلاین میگوید: روغن کانولا یکی از روغنهای گیاهی است که دارای مقادیر پایین اسیدهای چرب اشباع و مقادیر بالای اسیدهای چرب غیراشباع است و به دلیل توازن مناسب امگا-۳ و امگا-۶ به عنوان یک گزینه سالم شناخته میشود. اسیدهای چرب امگا-۶ و امگا-۳ هر دو برای بدن ضروری …
۱۴۰۳/۰۶/۰۴
/ سایت خبرآنلاین
روغن کانولا یا آفتابگردان؟/ چرا میگویند روغن کانولا مصرف کنید؟/ روغن کانولا تراریخته است؟
یک متخصص علوم و صنایع غذایی در گفتوگو با خبرآنلاین میگوید: روغن کانولا یکی از روغنهای گیاهی است که دارای مقادیر پایین اسیدهای چرب اشباع و مقادیر بالای اسیدهای چرب غیراشباع است و به دلیل توازن مناسب امگا-۳ و امگا-۶ به عنوان یک گزینه سالم شناخته میشود. اسیدهای چرب امگا-۶ و امگا-۳ هر دو برای بدن ضروری …
مواد غذایی
رژیم غذایی
مواد غذایی
رژیم غذایی
سلامت خانواده
روغن های خوراکی
۱۴۰۳/۰۵/۲۰
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آیا لبنیات برای کبد مضراست؟
لبنیات پرچرب معمولا با روغنهای پالم برای قوام دادن و مزه دار کردن چرب می شوند و حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند که برای سلامت مضر است.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۳/۰۵/۱۷
/ سایت خط سلامت
مصرف مکملی که به کاهش وزن کمک میکند
خط سلامت: اسیدهای چرب، زنجیرههایی از اتمهای کربن و هیدروژن هستند. وقتی همه جای خالی کنار اتمهای کربن در این زنجیره با هیدروژن پر شده باشد، به آن اسید چرب اشباع میگویند. اما اگر به جای برخی از اتمهای هیدروژن، پیوندهای دوگانه بین اتمهای کربن وجود داشته باشد، اسید چرب غیراشباع نامیده میشود.
امگا 3
روغن ماهی
امگا 3
روغن ماهی
۱۴۰۳/۰۵/۰۹
/ سایت افکارنیوز
چرا روغنهای حیوانی در قدیم عطر بهتری داشتند؟
جالب است بدانید، تفاوت اصلی روغنهای کرمانشاهی قدیمی با سایر روغنهای حیوانی محلی و صنعتی، بهکارگیری نوعی سبزی خاص برای معطر کردن آن بوده که البته این سبزی بومی، خواص دیگری نیز دارد.
امگا 3
کلسترول
امگا 3
کلسترول
کره حیوانی
روغن زرد
۱۴۰۳/۰۴/۳۰
/ سایت خط سلامت
فریب بزرگ روغن کانولا دانشمندان چه میگویند؟
خط سلامت: برخلاف تصور رایج، روغن کانولا یک انتخاب سالم و مطمئن برای آشپزی است چرا که چربی اشباع کمی دارد. روغن کانولا نوعی روغن گیاهی است که از دانههای گیاه کلم پیچ (Brassica napus L.) به دست میآید. این گیاه رقمی هیبریدی از گیاه کلزا (Brassica rapa L.) است.
روغن کانولا
روغن کانولا
۱۴۰۳/۰۳/۰۲
/ سایت افکارنیوز
کره یا مارگارین؛ کدام برای سلامتی بهتر است؟
ساختار چربیها بسیار پیچیده است و آثار فیزیولوژیکی آنها به ترکیبات، منبع و عواملی دیگر بستگی دارد.
کره
روغن نارگیل
کره
روغن نارگیل
روغن گیاهی
چربی اشباع شده
۱۴۰۳/۰۲/۰۱
/ خبرگزاری تسنیم
مزارع کلزا در خراسان شمالی- عکس استانها تسنیم | Tasnim
در سالهای اخیر در استان خراسان شمالی مساحت زیادی زیر کشت گیاه کلزا میرود که موجب بوجود آمدن مناظر بسیار زیبایی میشود.روغن کلزا به علت اینکه دارای اسیدهای چرب اشباع نشده و فاقد کلسترول است از کیفیت تغذیهای بالایی برخوردار است.
۱۴۰۲/۱۲/۲۸
/ خبرگزاری شفقنا
فواید روغن زیتون؛ متخصصان نسبت به زیادهروی در مصرف «مایع طلایی» هشدار میدهند | خبرگزاری بین المللی شفقنا
شفقنا- روغن زیتون منبع خوبی از ویتامینهای E و K بوده و حاوی مقادیر کمی پتاسیم است، یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون، حاوی ۹.۸۶ گرم چربی تک غیراشباع(حدود ۷۳ درصد)، ۱.۴۲ گرم چربی غیراشباع چندگانه(حدود ۱۱ درصد)، و ۱.۸۶ گرم چربی اشباع شده(حدود ۱۴ درصد) است. اگرچه اکثر چربیهای این روغن از نوع خوب [ ]
روغن زیتون
فواید روغن زیتون
روغن زیتون
فواید روغن زیتون
مضرات روغن زیتون
۱۴۰۲/۱۲/۲۷
/ سایت الف
مزارع کلزا
کلزا از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدل است که سازگاری اقلیمی وسیعی دارد؛ دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن و ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین بوده و به خاطر اسیدهای چرب اشباع نشده و فاقد کلسترول از کیفیت تغذیهای بالایی برخوردار است. این دانه گیاهی علاوه بر فواید زیاد کشاورزی و اقتصادی در فصل به گل نشستن …
کلزا
مازندران
کلزا
مازندران
۱۴۰۲/۱۲/۲۶
/ سایت آفتاب نیوز
تصاویر| مزارع کلزا
کلزا از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدل است که سازگاری اقلیمی وسیعی دارد؛ دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن و ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین بوده و به خاطر اسیدهای چرب اشباع نشده و فاقد کلسترول از کیفیت تغذیهای بالایی برخوردار است.
کلزا
کشاورزی
کلزا
کشاورزی
۱۴۰۲/۱۲/۲۳
/ سایت عصرایران
این ۵ روغن ناسالم را هرگز نخورید
در حالی که استفاده از یک روغن در پخت و پز به احتمال زیاد منجر به مشکلات سلامتی قابل توجهی نمی شود، می تواند نگرانی هایی را ایجاد کند. به عنوان مثال، روغن پالم دارای غلظت بالایی از چربی اشباع شده است که تصور می شود بر سطح کلسترول خون تأثیر منفی می گذارد و خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد.
روغن
ناسالم
روغن
ناسالم
۱۴۰۲/۱۲/۱۹
/ اقتصاد ۲۴
روغن زیتون لاغرکننده است؟ | اقتصاد24
روغن زیتون علاوه بر فواید بالقوه کاهش وزن، سرشار از چربیهای تک غیراشباع است که در صورت استفاده به جای چربیهای اشباع و ترانس، میتواند به کاهش سطح کلسترول بد و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک کند.
روغن زیتون
روغن زیتون
۱۴۰۲/۱۱/۲۴
/ اقتصاد ۲۴
مصرف این روغن ها برای حفظ تندرستی ضروریست | اقتصاد24
روغن بادام زمینی یکی از بالاترین محتویات چربی تک اشباع در میان روغن های پخت و پز را دارد. معمولا بوی و طعم خیلی زیادی دارد و حرارت بالا را به خوبی تحمل می کند.
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۲۴ - ۰۳:۳۲:۰۲
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی