دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
سالاد مرغ - طرز تهیه اردور مرغ و کرفس | ایران کوک
مواد لازم
- سینه مرغ 2 عدد
- ساقه نرم کرفس 4 عدد
- کاهوی خرد شده 2 لیوان
- پنیر موزارلا رنده شده 1/2 لیوان
- سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
- نان تست به مقدار لازم
اردور مرغ و کرفس
طرز تهیه : سینه مرغ را با پیاز ، نمک و فلفل بپزید. سپس سینه مرغ پخته شده را به تکه های کوچک خرد کنید.
ساقه های کرفس را ریز خرد کنید ( برای تهیه غذاهای خام از ساقه های داخلی و نرم کرفس استفاده کنید ) و همراه با پنیر رنده شده به تکه های مرغ اضافه و مخلوط کنید.
سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید تا اردور یکدست شود ( میتوانید کمی آبلیموی تازه هم اضافه کنید ).
نان های تست را کمی حرارت دهید تا برشته شوند. سپس بین هر دو نان مقداری از مواد اردور و مقداری کاهوی خرد شده بریزید و سرو کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 80 دقیقه
- وعده: پیش غذا, شام, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : اسنک و تست, سالاد و اردور, غذاهای گوشت و مرغ
- مواد لازم : سس مایونز, کاهو, کرفس, مرغ, نان تست
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403
آلودگی هوا استان مرکزی تب دنگی تهران هواشناسی کنکور قتل شهرداری تهران سلامت آموزش و پرورش سازمان هواشناسی پلیس راهور
تورم دولت سیزدهم بانک مرکزی قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بورس بازار خودرو حقوق بازنشستگان بازار سرمایه دلار
عاشورا کربلا تلویزیون امام حسین (ع) سینمای ایران کتاب رامبد جوان سینما هنرمندان
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی باتری
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا انگلیس جو بایدن چین فرانسه حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
سامسونگ ناسا فناوری هوش مصنوعی
رژیم غذایی تب دانگ ویتامین کاهش وزن پوکی استخوان آلزایمر سردرد تناسب اندام