شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پیتزا با ماهیتابه (پیتزا گوشت و قارچ تابه ای)


پیتزا یا کش‌لقمه غذایی است به شکل نان گِرد صافی که در فر پخته می‌شود و معمولاً روی آن را با سس گوجه فرنگی و پنیر می‌پوشانند؛ به علاوه دیگر مواد دلخواه را هم روی نان اضافه می‌کنند. پنیری که استفاده می‌شود معمولاً پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا است. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده می‌شود (ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و ...)


	طرز تهیه پیتزا با ماهیتابه (پیتزا گوشت و قارچ تابه ای) | وب

پیتزا با ماهیتابه

پیتزا به صورت تازه یا یخ زده، به صورت تمام تکه یا بخش بخش به فروش می رسد و یکی از فست فود های پر طرفدار در اروپا و آمریکای شمالی به شمار می رود . انواع مختلفی از فر ها برای پخت پیتزا های مختلف به کار می روند . همچنین انواع مختلفی از ظرف ها برای تولید پیتزاهای گوناگون مانند کالزونه و استرامبولی به کار می روند . در اینجا طرز تهیه پیتزا با ماهیتابه را بیان خواهیم کرد و خواهید دید بدون نیاز به فر، در تابه نیز می‌توانید پیتزا به همان کیفیت تهیه کرد و از طعم آن لذت ببرد. 


دستور پخت برای 3 نفر و مدت زمان پخت آن 80 دقیقه می‌باشد.

مواد لازم جهت تهیه پیتزا با ماهیتابه

 آرد3 پیمانه 
 ماست 1 پیمانه 
 پکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری 
 نمک 1/3 قاشق غذاخوری 
 تخم مرغ2 عدد  
 روغن مایع4 قاشق غذاخوری 
 گوشت چرخ کرده350 گرم 
 رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری 
 پیاز متوسط 1 عدد 
 سیر رنده شده2 حبه 
 فلفل دلمه‌ای به میزان کافی
 قارچ 100 گرم 
 پنیر پیتزا به میزان کافی 
 نمک و فلفلبه میزان لازم 
 پودر کاری و آویشنبه میزان لازم 

دستور تهیه نان پیتزا با ماهیتابه

  1. آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.
  2. ماست، تخم‌مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید.
  3. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود. (این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید). 
  4. خمیر را در جای گرم به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.

دستور پخت پیتزا با ماهیتابه

  1. جهت تهیه پیتزا بدون فر ابتدا؛ پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید.
  2. سیر له‌شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ‌شده را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  3. سپس رب گوجه‌فرنگی و نمک و فلفل و ادویه‌های دل‌خواه را به گوشت اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید تا حدی که آب آن کشیده شود.
  4. در ظرف دیگری، فلفل‌دلمه و قارچ خرد‌شده را با مقداری روغن و با حرارت زیاد تفت دهید، در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی‌‌‌دهند و تغییر رنگ نخواهند داد.
  5. بعد از سرخ‌شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.
  6. تابه مورد نظر را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کرده‌اید، کف ظرف پهن کنید.
  7. دقت کنید که خمیر نازک باشد اما پاره نشود. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتی‌متر کافی است.
  8. بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، درب تابه را بگذارید و خمیر را به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
  9. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب شود.
  10. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.
  11. اگر‌ می‌‌خواهید نان پیتزا حالت خشک‌تری پیدا کند‌، می‌‌توانید کمی‌ حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا خمیر نسوزد.

نکات

  • این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید زیرا ممکن است که مغز پخت نشود.
  • به خاطر این‌که این پیتزا بدون فر و داخل تابه پخته شده‌ و فقط باید خمیر آن مغز پخت شود، همه مواد روی پیتزا را باید از قبل نیم‌پز یا کاملاً پبزید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزا از حلقه‌های پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید.


	طرز تهیه پیتزا با ماهیتابه (پیتزا گوشت و قارچ تابه ای) | وب

پیتزا با ماهیتابه 

بدون فر و با تابه هم می توانید پیتزا درست کنید. نوش جانتان

گروه آشپزی وب