دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

نسخه گیاهی برای درمان تهوع بارداری


زنجبیل از آن دسته گیاهانی است که حالت تهوع دوران بارداری را از مادر دور می‌کند و برای سلامت مادر و فرزند مفید است. پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: از ماه دوم بارداری تهوع‌های مادران باردار ایجاد می‌شود و تا ماه 4 بارداری حالت‌های تهوع وجود دارد بنابراین مادران باید روش‌هایی را اتخاذ کرده تا در این ماه‌ها از دوران بارداری‌شان کمتر دچار حالت تهوع شوند.
وی افزود: صبح ها مادران با حالت تهوع از خواب بر می‌خیزند به همین دلیل توصیه می‌شود زنان باردار برای مصرف صبحانه از بیسکویت و نان خشک بدون عطر و بو استفاده کنند از مصرف غذا‌های آبکی، سوپ، حلیم و کله‌پاچه بپرهیزند چرا که این خوراکی‌ها در تشدید حالت تهوع مادران باردار نقش اساسی دارند.
وی اذعان داشت: در طی شبانه روز مواد غذایی با بوی بسیار در افزایش میزان حالت تهوع تاثیر‌گذاری بیشتری دارد بنابراین اگر مادران صبحانه‌ی خود را با زنجبیل و یا خوراکی هایی با اسانس زنجبیل استفاده کنند از حالت تهوع دوران بارداری کمی کاسته می شود.
مادران باردار به بوی غذا حساس هستند بهتر است که غذای خود را در محیطی باز طبخ کنند  و یا یکی از اقوام زن باردار غذا را طبخ کرده و برای بیمار بیاورید.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.