پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

آشپزی برای نوپا، پخت دیپ آدم برفی


دیپ آدم برفی، مناسب 12 تا 24 ماه
فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کمی کره در تابه بمالید. خمیر نان را به 12قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت توپ گردی دربیاورید و آنها را دورتادور تابه بچینید.
مواد لازم دیپ آدم برفی:
خمیر نان فرانسوی               حدود 300 گرم
کره ذوب کرده                      1 قاشق سوپخوری
 
مواد لازم دیپ مرغ:
پنیر خامه‌ای نرم کرده             حدود 50 گرم
سس کم چرب                     نیم پیمانه
مرغ پخته خرد کرده                340 گرم
آبلیمو                                 1 قاشق چایخوری
زیتون سیاه بزرگ                  6 عدد
هویج                                  1 عدد
روش تهیه دیپ آدم برفی:
فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کمی کره در تابه بمالید. خمیر نان را به 12قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت توپ گردی دربیاورید و آنها را دورتادور تابه بچینید. روی آنها کمی کره ذوب کرده بمالید.
 
روش تهیه دیپ مرغ:
پنیر خامه‌ای، مرغ، سس و آبلیمو را در کاسه بزرگی بریزید و با همزن خوب مخلوط کنید. سپس با قاشق از دیپ بردارید و در وسط تابه بریزید. سطح دیپ را صاف کنید. تابه را حدود 35 دقیقه در فر بگذارید تا نان‌ها طلایی شوند.
در این هنگام 7 برش دایره‌ای از 4 تا از زیتون‌های سیاه بزنید. از هویج تکه‌ای به شکل بینی آدم برفی ببرید. آنگاه تابه را از فر خارج کنید و کمی کره روی نان‌ها بمالید.
اکنون دیپ را تزئین کنید شما می‌توانید از 2 زیتون کامل به جای چشم‌ها، از هویج برای بینی و از 7 برش زیتون به جای دهان آدم برفی استفاده کنید.