چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
پلو با گوشت گوساله
مواد لازم:
گوشت گوساله: ۴۰۰گرم
پیاز بزرگ: یک عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
سیر: ۲حبه
پودرکاری: یک قاشق غذاخوری
برنج: ۲۰۰گرم
آب گوشت: یک پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده: ۲۰۰گرم
زردآلوی خرد شده: ۸عدد
جعفری خرد شده: ۲قاشق غذاخوری
نعناع خرد شده: یک قاشق غذاخوری
بادام خرد شده و تفت داده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت را خرد کنید و چربی آن را بگیرید.
پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شود.
گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.
سیر را له کنید، کمی نمک و پودر کاری به آن اضافه و سپس سیر را به گوشت اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید.
آب گوشت، گوجه فرنگی و تکه های زردآلو را به مواد اضافه کنید و به جوش بیاورید. برنج خیس شده را به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس در قابلمه را دم کن بگذارید و حرارت را کم کنید.
قبل از سرو کردن، جعفری، نعناع و بادام را به آن اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست