سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

میوه و سبزیجات پرخطر، احتیاط کنید!


کارشناسان به افراد هشدار می دهند که برخی از مواد غذایی که به صورت عادی روزانه مصرف می شوند در صورت عدم رعایت نکات ایمنی دارای مواد سمی هستند و می توانند حتی باعث مرگ افراد شوند.

پرخطر ترین میوه ها و سبزیجات
قارچ
گفتنی است، از جمله این خوراکی ها قارچ است که بنا بر تحقیقات در حدود 6 درصد از قارچ ها در طبیعت سمی هستند و حتی اثر کشندگی  سریع دارند.
ریواس
ریواس ماده خوراکی خوشمزه دیگری است که در برگ های سبز آن اسید آگزالیک وجود دارد و می تواند در صورت مصرف در حجم بالا باعث بروز سنگ کلیه و حتی مسمومیت و مرگ در افراد شود.
لوبیا
لوبیای خوراکی نیز دارای مقدار زیادی مواد سمی به نام لکتین است که می توانند در انسان باعث بروز اسهال و استفراغ شوند.
دانه های سیب
در سیب نیز دانه ها می توانند باعث مسمومیت شوند و توصیه می شود از خوردن دانه ها اجتناب شود.
قسمت های سبز گوجه فرنگی
در قسمت های سبز گوجه فرنگی نیز سمی به نام Tomatin  و همینطور در قسمت های سبز سیب زمینی مقدار بالایی از گلیکو آلکالوئید سمی وجود دارد که می توانند در افراد  باعث مسمومیت شوند.
جوز هندی
و در نهایت جوز هندی یک ماده توهم زای شناخته شده است که می تواند باعث بروز جنون در افراد شود و وضعیت سلامت روانی آنها را به خطر بیندازد.
کارشناسان با توجه به خوراکی هایی که می توانند خطرناک باشند توصیه می کنند افراد حتماً از منابع شناخته شده نسبت به تهیه این خوراکی ها اقدام کنند و نیز از زیاده روی در مصرف آنها خودداری کنند.