سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
لقمه انگشتی
ساناز سانیا: مواد لازم:
فیله مرغ (قطعات کوچک برش خورده) : 4 تکه (200 گرم)
سس پستو : نیم پیمانه (75 گرم)
کورن فلکس : 100 گرم
برشهای مرغ را در ظرفی بریزید و سس پستو را به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزهدار شوند.
کورن فلکس را در ظرفی ریخته و در صورت تمایل به قطعات کوچکتر خرد کنید. برشهای مرغ را در آن بغلطانیـد، طـوری کـه تمام سطح آنها پوشیده شود.
فر را از یک ربع قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید و لقمهها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی چرب شده با روغن مایع پوشانده اید، بچینید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود.
20 دقیقه بعد از فر درآورده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و با برگهای کاسنی، نخود فرنگی و فلفل دلمه ای تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست