سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

لقمه انگشتی


ساناز سانیا: مواد لازم:


فیله مرغ (قطعات کوچک برش خورده) : 4 تکه (200 گرم)
سس پستو : نیم پیمانه (75 گرم)
کورن فلکس : 100 گرم

 


لقمه انگشتی


برش‌های مرغ را در ظرفی بریزید و سس پستو را به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزه‌دار شوند.

کورن فلکس را در ظرفی ریخته و در صورت تمایل به قطعات کوچکتر خرد کنید. برش‌های مرغ را در آن بغلطانیـد، طـوری کـه تمام سطح آنها پوشیده شود.

فر را از یک ربع قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید و لقمه‌ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی چرب شده با روغن مایع پوشانده اید، بچینید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود.

20 دقیقه بعد از فر درآورده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و با برگ‌های کاسنی، نخود فرنگی و فلفل دلمه ای تزئین کنید.