جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
دوران شیردهی، خوردنی های مجاز
یک متخصص تغذیه، عنوان کرد: مادران بعد از زایمان باید برای افزایش میزان شیر به صورت منظم شیردهی داشته باشند و از مواد غذایی که تمام گروههای اصلی غذایی را داشته باشد، استفاده کنند.
دکتر خدیجه رحمانی درباره اهمیت تغذیه در دوران شیردهی، گفت: علاوه بر مسائل روحی و روانی نوع رژیم غذایی نیز میتواند در افزایش میزان شیر مادر تاثیر مثبت داشته باشد.
این متخصص تغذیه با تاکید براینکه مادران پس از زایمان باید مواد غذایی را که شامل تمام گروههای مفید غذایی باشد، استفاده کنند، افزود: زنان در دوران بارداری باید به صورت متوسط 200 تا 300 گرم کالری دریافت کنند که این نیاز در زمان شیردهی به دو برابر افزایش مییابد به گونهای که مادران باید بعد از زایمان 500 تا 600 گرم کالری دریافت کنند.
وی افزود: بنابراین به مادران تاکید میشود در 6 ماه اول بعد از زایمان از رژیم غذایی کاهش وزن پیروی نکنند، زیرا کاهش میزان کالری دریافتی موجب کاهش میزان شیر مادر میشود.
این متخصص تغذیه در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: مصرف گروه لبنیات، نان و غلات، گوشت و جانشینان آن، سبزیجات و میوههای تازه از دیگر مواد غذایی بسیار مهم هستند که مصرف آن در دوران شیردهی برای مادران ضروری است.
رحمانی افزود: شیردهی و مکیدن پستان توسط نوزاد نیز باعث افزایش میزان شیر مادر میشود به گونهای که تحقیقات نشان داده است میزان شیر مادرانی که شیردهی ندارند بسیار کمتر از مادرانی است شیردهی منظم دارند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مصرف مایعات بعد از هر بار شیردهی تاکید کرد و گفت: به مادران توصیه میشود بعد از هر بار شیردهی یک لیوان مایعات از جمله شیر و آب استفاده کنند زیرا مصرف مایعات موجب افزایش میزان شیر مادر میشود.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
دکتر خدیجه رحمانی درباره اهمیت تغذیه در دوران شیردهی، گفت: علاوه بر مسائل روحی و روانی نوع رژیم غذایی نیز میتواند در افزایش میزان شیر مادر تاثیر مثبت داشته باشد.
این متخصص تغذیه با تاکید براینکه مادران پس از زایمان باید مواد غذایی را که شامل تمام گروههای مفید غذایی باشد، استفاده کنند، افزود: زنان در دوران بارداری باید به صورت متوسط 200 تا 300 گرم کالری دریافت کنند که این نیاز در زمان شیردهی به دو برابر افزایش مییابد به گونهای که مادران باید بعد از زایمان 500 تا 600 گرم کالری دریافت کنند.
وی افزود: بنابراین به مادران تاکید میشود در 6 ماه اول بعد از زایمان از رژیم غذایی کاهش وزن پیروی نکنند، زیرا کاهش میزان کالری دریافتی موجب کاهش میزان شیر مادر میشود.
این متخصص تغذیه در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: مصرف گروه لبنیات، نان و غلات، گوشت و جانشینان آن، سبزیجات و میوههای تازه از دیگر مواد غذایی بسیار مهم هستند که مصرف آن در دوران شیردهی برای مادران ضروری است.
رحمانی افزود: شیردهی و مکیدن پستان توسط نوزاد نیز باعث افزایش میزان شیر مادر میشود به گونهای که تحقیقات نشان داده است میزان شیر مادرانی که شیردهی ندارند بسیار کمتر از مادرانی است شیردهی منظم دارند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مصرف مایعات بعد از هر بار شیردهی تاکید کرد و گفت: به مادران توصیه میشود بعد از هر بار شیردهی یک لیوان مایعات از جمله شیر و آب استفاده کنند زیرا مصرف مایعات موجب افزایش میزان شیر مادر میشود.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست