شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا
اشتهای زیاد در بارداری، این ها را نخورید
یک متخصص تغذیه گفت: در دوران بارداری ممکن است ذائقه مادر تغییر کرده و بیاشتها یا پراشتها شود که اگر اشتهای مادر بیشتر از دوران پیش از بارداری باشد لازم است که از مصرف غذاهای پرچرب (نظیر لبنیات پرچربی)، پرحجم، غذاهای سرخ شده و هله هوله در بین وعدههای غذایی خودداری شود.
دکتر انصاری اظهار داشت: زنان در سن زیر 18 سال یا بالای 36 سال، زنان دارای بیماریهای خاص، زنان دارای فواصل بارداری کمتر از دو سال و یا مادرانی که بیش از سه بارداری را تجربه میکنند، از گروههایی هستند که از نظر تغذیهای به توجه بیشتری نیاز دارند.
وی افزود: در صورتی که مادری با داشتن یکی از این شرایط باردار شود، تا چهار ماه نخست به علت تقسیمات سلولی جنین، نیاز به تامین ریز مغذیهایی نظیرآهن، ید و ویتامین A دارند که توجه به تامین این مواد از اهمیت بالایی برخوردار است.
این متخصص تغذیه متذکر شد: در مجموع در سه ماهه نخست بارداری یک زن باردار باید حدود 100 تا 150 کیلو کالری انرژی بیشتر از قبل دریافت کند. در صورتی که مادر به علت ویار نتواند این میزان انرژی را مصرف کند، باید تعداد دفعات غذا را بیشتر و میزان غذا در هر وعده را کمتر کند.
انصاری گفت: در شرایطی که در دوره بارداری پراشتهایی به وجود آید باید بیشتر از سبزیجات، سالاد، مرغ و ماهی کباب شده استفاده شود.
وی عنوان کرد: در سه ماهه دوم و سوم بارداری توجه به تامین انرژی و پروتئین بیشتر از تامین ریزمغذیها مورد توجه است و باید از میانوعدههایی که حاوی سه گروه غذایی باشد، مانند میانوعدههای شامل شیر، میوه، خرما و یا گوجه فرنگی، نان و پنیر استفاده شود.
این متخصص تغذیه بیان کرد: در این دوره مصرف سه تا پنج وعده میوه و سبزی در حد 100 تا 150 گرم از میوههای تازه و فصلی لازم است.
دکتر انصاری اظهار داشت: زنان در سن زیر 18 سال یا بالای 36 سال، زنان دارای بیماریهای خاص، زنان دارای فواصل بارداری کمتر از دو سال و یا مادرانی که بیش از سه بارداری را تجربه میکنند، از گروههایی هستند که از نظر تغذیهای به توجه بیشتری نیاز دارند.
وی افزود: در صورتی که مادری با داشتن یکی از این شرایط باردار شود، تا چهار ماه نخست به علت تقسیمات سلولی جنین، نیاز به تامین ریز مغذیهایی نظیرآهن، ید و ویتامین A دارند که توجه به تامین این مواد از اهمیت بالایی برخوردار است.
این متخصص تغذیه متذکر شد: در مجموع در سه ماهه نخست بارداری یک زن باردار باید حدود 100 تا 150 کیلو کالری انرژی بیشتر از قبل دریافت کند. در صورتی که مادر به علت ویار نتواند این میزان انرژی را مصرف کند، باید تعداد دفعات غذا را بیشتر و میزان غذا در هر وعده را کمتر کند.
انصاری گفت: در شرایطی که در دوره بارداری پراشتهایی به وجود آید باید بیشتر از سبزیجات، سالاد، مرغ و ماهی کباب شده استفاده شود.
وی عنوان کرد: در سه ماهه دوم و سوم بارداری توجه به تامین انرژی و پروتئین بیشتر از تامین ریزمغذیها مورد توجه است و باید از میانوعدههایی که حاوی سه گروه غذایی باشد، مانند میانوعدههای شامل شیر، میوه، خرما و یا گوجه فرنگی، نان و پنیر استفاده شود.
این متخصص تغذیه بیان کرد: در این دوره مصرف سه تا پنج وعده میوه و سبزی در حد 100 تا 150 گرم از میوههای تازه و فصلی لازم است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست