دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا
راهکارهای کاهش هزینه ی کودک
پی هو: چگونه در کاهش هزینه های کودک بکوشیم بزرگ کردن بچهها ارزان نیست. در اولین سال بچهدار شدنتان شاهد یک افزایش حدوداً 3250 دلاری (معادل یک میلیون تومانی) خواهید بود که هزینهی مخارج پزشکی، پوشک، لباس، پرستاری و غذا میشود. با رعایت چند نکته، میتوانید هزینههایتان را کاهش دهید.
۱- هزینه های پزشکی
پس از اینکه کودکتان را از بیمارستان به خانه منتقل کردید، هزینههای پزشکی شما به پایان نرسیدهاست. اگر بیمه دارید، بسته به نوع بیمه هزینهی هر ویزیت پزشکی شما بطور میانگین ۲۵۰۰۰ تومان خواهد بود. اگر کودکتان مریض شود، باید او را برای معاینه نزد پزشک اطفال ببرید و اگر دارویی تجویز کند، باید هزینهی دارو را نیز بپردازید. اگر بیمهی شما شامل هزینهی دارو نیز بشود، بازهم باید سهم خودتان را پرداخت کنید.
۲- پرستاری و مراقبت
اگر شما و همسرتان شاغل باشید و کسی را برای نگهداری از کودک نداشته باشید کودک باید بخشی از روز را تحت پرستاری باشد که میتواند بسته به محل زندگی شما، در حدود ۷۰۰۰۰۰ تومان هزینه داشته باشد. احتمالا در یک سال، باید انتظار هزینهای در حدود ۹۰۰۰۰۰۰ تومان در هر ماه را به ازای پرستاری یک کودک داشته باشید.
۳- پوشک
کودک شما بطور میانگین ۷۵ پوشک در هفته استفاده میکند. در یک ماه بیش از ۳۰۰ عدد و در یک سال بیش از ۳۶۰۰ عدد پوشک استفاده خواهد شد. این یعنی تا زمانی که به او آموزش استفاده از توالت را بدهید بیش از ۷۰۰۰ پوشک نیاز دارید. یعنی هزینهای بین ۷ تا ۸.۵ میلیون تومان برای پوشک خواهید داشت. اگر از مغازهها بستههای پوشک خریداری کنید، در هربار خرید مقداری صرفهجویی میکنید.
۴-غذا
با رشد کودک، او نیاز به غلات مخصوص کودکان و غذای کودک خواهد داشت و هزینههای مربوط به مواد غذایی شما افزایش خواهد یافت. با اینکه مقادیر در هر وعدهی غذایی کم هستند، اما این مقادیر در نهایت جمع میشوند بخصوص با افزایش اشتهای کودک.
باید انتظار هزینهای بیش از ۵۰۰۰۰ تومان در هفته را برای غلات، سبزیجات، گوشت، وعدههای ترکیبی و میوه داشته باشید. اگر بیسکوئیتهای کودک یا مواد غذایی خاص دیگری مانند ماست نیز تهیه کنید، این هزینه میتواند بالاتر نیز برود.
۵-هزینههای ماهانه کودک
کودک شما به پوشک و دستمال احتیاج خواهد داشت. در چند ماه اولیه در خانه، هزینهی چندانی برای پوشاک نخواهید داشت، بخصوص در ماههای تابستان. لباسهای بچهگانهی یکتکه، تیشرت و جوراب برای ماههای گرم کافی هستند.
اگر کودک شما در زمستان بدنیا آمده است، به لباسهای یک تکهی ضخیم، پتوی کودک و پتوهای ضخیمتر برای گرم نگهداشتن کودک نیاز دارید. همچنین صندلی مخصوص کودک، تختخواب بچه، رختخواب، یک مجموعه کشو، حمام بچه، وسایل مخصوص توالت، ناخنگیر کوچک، دماسنج، نمایشگر کودک، لیف و حولههای کلاهدار کودک را نیز به فهرست اضافه کنید.
۶- نکات تنظیم و کاهش هزینه ها
با پوره درست کردن از غذاهای خودتان در کاهش هزینه مربوط به غذای کودک بکوشید. اقلامی مانند پوشک و دستمال را عمده بخرید. لباسهای کودک سایز بزرگ بخرید تا در هنگام رشد جهشی کودک نیز لباس برای او داشته باشید و به مرور زمان صرفهجویی کنید. برای کاهش هزینه های پوشاک کودک به جای خریدن لباس و وسایل، آنها را قرض بگیرید.
در اکثر موارد این وسایل و لباسها قبلاً به ندرت مورد استفاده قرار گرفته یا پوشیده شدهاند و شما میتوانید به خوبی از آنها استفاده کنید. فقط در مورد صندلی مخصوص ماشین و تختخواب کودک نیاز به خریدن دارید چرا که این موارد به امنیت کودک مربوط میشوند و امنیت کودک شما بیش از صرفهجویی برای خرید یک کالا ارزش دارد.
یک بودجهی مشخص تعریف کنید و آن را رعایت کنید. اگر مخارج تان را صرفاً بر مبنای نقدی تنظیم کنید (یعنی در هر لحظه فقط روی میزان پولی که در اختیار دارید حساب کنید)، هنگام خرید برای کودک میتوانید از اینکه پول در دست دارید مطمئن باشید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست