شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
مجله ویستا
غذای کمکی نوزاد، شیربرنج با کمپوت میوه
شیر برنج با کمپوت میوههای خشک، مناسب 9-12 ماه
زمان مورد نیاز برای پخت: 60 دقیقه
مواد لازم برای 4 وعده:
شیر 1 لیتر (4 پیمانه)
شكر یك سوم پیمانه (75 گرم)
برنج نیمدانه یك سوم پیمانه (65 گرم)
آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ 2 عدد
مواد لازم برای تهیه کمپوت میوه های خشک:
گلابی خشک کاملاً خرد كرده یكدوم پیمانه (75 گرم)
سیب خشک کاملاَ خرد كرده یكدوم پیمانه (45 گرم)
آلوی بدون هسته خرد كرده یكدوم پیمانه (85 گرم)
آب 1 پیمانه (500 میلی لیتر)
زمان مورد نیاز برای پخت: 60 دقیقه
مواد لازم برای 4 وعده:
شیر 1 لیتر (4 پیمانه)
شكر یك سوم پیمانه (75 گرم)
برنج نیمدانه یك سوم پیمانه (65 گرم)
آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ 2 عدد
مواد لازم برای تهیه کمپوت میوه های خشک:
گلابی خشک کاملاً خرد كرده یكدوم پیمانه (75 گرم)
سیب خشک کاملاَ خرد كرده یكدوم پیمانه (45 گرم)
آلوی بدون هسته خرد كرده یكدوم پیمانه (85 گرم)
آب 1 پیمانه (500 میلی لیتر)
روش تهیه شیر برنج با کمپوت میوههای خشک:
شیر و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید. در حالیکه مدام ترکیب را هم میزنید، صبر كنید به نقطه جوش برسد. بهتدریج برنج را اضافه کنید؛ حرارت را کاهش دهید. در ظرف را بگذارید و به مدت 40 دقیقه، یا تا زمانیکه برنج نرم شود، مواد با هم بپزید. در طول این مدت، ترکیب را هر چند دقیقه یکبار هم بزنید.
آرد ذرت را با آب در یک ظرف مخلوط کنید. سپس زردههای تخممرغ را اضافه کرده و هم بزنید. یک قاشق از شیر برنج داغ را به مخلوط تخممرغ و آرد ذرت اضافه کنید و هم بزنید. سپس کل ترکیب تخممرغ و آرد ذرت را به شیر برنج اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانیکه مواد غلیظ شود.
نهایتاَ مواد را از روی شعله بردارید و قبل از سرو با کمپوت، صبر كنید تا 15دقیقه در دمای اتاق بماند.
کمپوت میوههای خشک: مواد را در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش آید. سپس حرارت را کاهش داده و بدون اینکه در ظرف را بگذارید 15دقیقه دیگر حرارت دهید تا شربت آن كمی غلیظ شود.
نکته: کمپوت را به صورت پوره در آورده و با مقدار کمی از شیر برنج سرو کنید.
آرد ذرت را با آب در یک ظرف مخلوط کنید. سپس زردههای تخممرغ را اضافه کرده و هم بزنید. یک قاشق از شیر برنج داغ را به مخلوط تخممرغ و آرد ذرت اضافه کنید و هم بزنید. سپس کل ترکیب تخممرغ و آرد ذرت را به شیر برنج اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانیکه مواد غلیظ شود.
نهایتاَ مواد را از روی شعله بردارید و قبل از سرو با کمپوت، صبر كنید تا 15دقیقه در دمای اتاق بماند.
کمپوت میوههای خشک: مواد را در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش آید. سپس حرارت را کاهش داده و بدون اینکه در ظرف را بگذارید 15دقیقه دیگر حرارت دهید تا شربت آن كمی غلیظ شود.
نکته: کمپوت را به صورت پوره در آورده و با مقدار کمی از شیر برنج سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست