سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
کاهش ویار بارداری، ده توصیه خانگی
خانم های حامله ای که زیاد دچار حالت تهوع می شوند از چه روش های درمانی در خانه می توانند کمک بگیرند و بهترین توصیه های متخصصین زنان و زایمان در این زمینه چیست؟
یکی از مشکلات دوران بارداری که می تواند سبب بروز سوءتغذیه و اخلال در روند صحیح بارداری شود حالت تهوع است که معمولاً در اوایل ماه دوم شروع می شود. و معمولا در پایان 16هفتگی از بین می رود گرچه بطور نادر در برخی زنان تا پایان بارداری نیز ادامه می یابد.
نکاتی که برای کاهش علائم ویار حاملگی باید رعایت شود:
۱ – تکرار در دفعات تغذیه و استفاده از مواد غذایی کم حجم و کم چرب .
۲ – استفاده از نان های برشته و شور و خوردن نخودچی قبل از برخواستن از رختخواب .
۳ – اجتناب از مصرف غذاهای سرخ شده ٬ پرچرب و پر ادویه و نفاخ مانند آش ٬ آبگوشت .
۴ – عدم استفاده از مایعات یک ساعت قبل و بعد از غذا .
۵ – از غذاهای خشک مانند تخم مرغ پخته ٬ نان برشته ٬ سیب زمینی پخته ٬ گوشت های بدون چربی ٬ حبوبات پخته شده کم آب ٬ مربا ٬ شیرینی های خشک و کم چربی بیشتر استفاده کنید .
۶ – اجتناب از درازکشیدن بعد از صرف غذا (بهتر است تا نیم ساعت بعد از صزف غذا قدم زده و یا بصورت نیمه نشسته باشید تا به معده فشار کمتری وارد شود.)
۷ – استفاده از نوشابه های گازدار نیز در موارد تهوع شدید توصیه می شود.( گاز کربنیک تا حد زیادی تهوع را از بین می برد)
۸ – استفاده از غذاهای سرد که بوی غذا از بین رفته است و تحریک کننده نیست توصیه می شود
۹ – استفاده از لیمو ترش تازه همراه غذا نیز در کم کردن تهوع موثر می باشد .
۱۰ – برای به حداقل رساندن حالت تهوع در صبح ناگهان از جا بلند نشوید و از مواد غذایی خشک مانند تست یا سوخاری ٬ بیسکوئیت استفاده نمایید .
یکی از مشکلات دوران بارداری که می تواند سبب بروز سوءتغذیه و اخلال در روند صحیح بارداری شود حالت تهوع است که معمولاً در اوایل ماه دوم شروع می شود. و معمولا در پایان 16هفتگی از بین می رود گرچه بطور نادر در برخی زنان تا پایان بارداری نیز ادامه می یابد.
نکاتی که برای کاهش علائم ویار حاملگی باید رعایت شود:
۱ – تکرار در دفعات تغذیه و استفاده از مواد غذایی کم حجم و کم چرب .
۲ – استفاده از نان های برشته و شور و خوردن نخودچی قبل از برخواستن از رختخواب .
۳ – اجتناب از مصرف غذاهای سرخ شده ٬ پرچرب و پر ادویه و نفاخ مانند آش ٬ آبگوشت .
۴ – عدم استفاده از مایعات یک ساعت قبل و بعد از غذا .
۵ – از غذاهای خشک مانند تخم مرغ پخته ٬ نان برشته ٬ سیب زمینی پخته ٬ گوشت های بدون چربی ٬ حبوبات پخته شده کم آب ٬ مربا ٬ شیرینی های خشک و کم چربی بیشتر استفاده کنید .
۶ – اجتناب از درازکشیدن بعد از صرف غذا (بهتر است تا نیم ساعت بعد از صزف غذا قدم زده و یا بصورت نیمه نشسته باشید تا به معده فشار کمتری وارد شود.)
۷ – استفاده از نوشابه های گازدار نیز در موارد تهوع شدید توصیه می شود.( گاز کربنیک تا حد زیادی تهوع را از بین می برد)
۸ – استفاده از غذاهای سرد که بوی غذا از بین رفته است و تحریک کننده نیست توصیه می شود
۹ – استفاده از لیمو ترش تازه همراه غذا نیز در کم کردن تهوع موثر می باشد .
۱۰ – برای به حداقل رساندن حالت تهوع در صبح ناگهان از جا بلند نشوید و از مواد غذایی خشک مانند تست یا سوخاری ٬ بیسکوئیت استفاده نمایید .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست