پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا

بهترین روش طبخ ماهی برای زنان باردار


اگر مخاطب مقالات پزشکی سلامت و تغذیه نی‌نی‌بان باشید می‌دانید که کم خونی و فقر آهن از مشکلات زنان ایرانی است و تامین آهن برای همه بویژه خانم‎های باردار در راستای سلامت خود و نوزادشان حائز اهمیت است. 

بهترین منابع خوراکی حاوی آهن، موادغذایی شامل جگر، گوشت قرمز، ماهی، زرده تخم‌مرغ، سبزیجات دارای برگ‌های سبز تیره و پهن مثل اسفناج، عدس، سایر حبوبات و میوه‌های خشک مخصوصا برگه زردآلو و دانه‌های روغنی هستند.

در همین راستا می توانید از دستورهای غذایی زیر که هدفمندتر بوده و برای تامین آهن گزینه‌های بهتری هستند استفاده کنید.


بهترین روش طبخ ماهی برای زنان باردار

یک نکته مهم: هنگام استفاده از غذاهایی که غنی از آهن هستند، از منابع غذایی حاوی ویتامین، جهت جذب بهتر آهن (مثل پرتقال، گریپ فروت، گوجه‌فرنگی، کلم، توت فرنگی، فلفل سبز و لیمو ترش) استفاده کنید.

دستور پخت ماهی سوخاری شده 

مواد لازم:

ماهی فیله شده: 400 گرم
آرد گندم:1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: 2 پیمانه
سویا سس: 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
سرکه: 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری
روغن: به مقدار لازم



بهترین روش طبخ ماهی برای زنان باردار

طرز تهيه:

ماهي را با آبليمو، زردچوبه، سويا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنيد (به مدت 15 تا 20دقيقه). سويا سس براي مزه دار کردن انواع گوشت بسيار مناسب است. 

ماهي را در آرد سفيد گندم آغشته کنید؛ تا وقتي ماهي در تخم‌مرغ زده مي‌شود، تخم‌مرغ به ماهي بچسبد. در ضمن با آغشته کردن ماهي در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهي خارج نمي‌شود. 

تخم مرغ را در يک کاسه بشکنيد و با هم مخلوط کنيد. فيله هاي ماهي آردي را در تخم مرغ بزنيد. سپس در آرد سوخاري بزنيد. 

ماهي را در روغن سرخ کنيد. 

ماهي‌هاي سرخ شده را مي‌توانيد روي توري قرار دهيد تا روغن آنها خارج شود.

منبع: آشپز آنلاین