یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه دمپخت گوجه


موادلازم:
برنج ایرانی         2 پیمانه
گوجه متوسط      3 عدد
مرغ                  250 گرم
پیاز                  1عدد
رب گوجه فرنگی  1قاشق غذاخوری
روغن               3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل  به مقدارلازم
آب                  2لیوان

طرز تهیه :
مرغ را خرد کرده روی حرارت زیاد با روغن خوب سرخ کنید. سپس حرارت راکم کنید ، مرغ ها را خارج کرده و داخل همان روغن پیاز نگینی شده را سرخ نمایید ، نمک ، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید کمی تفت بدهید سپس گوجه فرنگی را نیز بیفزایید و صبر کنید تا بجوشد و گوجه ها نرم شوند. حالا رب را هم داخل مواد بریزید ، هم بزنید و مرغ هارا اضافه کرده آب را بیافزایید. پس از جوش آمدن آن برنج خیس خورده را بریزید ، آب برنج که کم شد دم کنی را گذاشته و شعله گاز را کم  کنید بعد از 45 دقیقه غذای شما آماده است.
 

نکات تکمیلی در مورد دمپخت گوجه

دمپخت گوجه جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
دمپخت گوجه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دمپخت گوجه