چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

پای مرغ کلاسیک، یک غذای متفاوت برای کودکان


نی نی بان: این پای مرغ خوشمزه را درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید. کودکان نیز به این غذا علاقه دارند. (مواد لازم برای 6 نفر)

 


پای مرغ کلاسیک، یک غذای متفاوت برای کودکان

 

مواد لازم برای خمیر پای مرغ

 

·   2 فنجان آرد

·   1 قاشق چای خوری نمک

·    2/3 فنجان به علاوه 2 قاشق چای خوری روغن ترد کننده شیرینی

·    4 تا 6 قاشق غذاخوری آب سرد

 

مواد داخل پای مرغ


·   1/3 فنجان کره

·   1/3 فنجان پیاز خرد شده

·   1/3 فنجان آرد

·   ½ قاشق چای خوری نمک

·   ¼ قاشق چای خوری فلفل

·  ¾1 فنجان سوپ مرغ

·   ½ فنجان شیر

·   2 ½ فنجان مرغ یا بوقلمون خرد شده

·    2 فنجان مخلوط سبزیجات یخ زده (یخ آن باز شده باشد)

 

طرز تهیه:

 

1.  فر را روی 425 درجه فارنهایت قرار دهید. آرد و نمک را در ظرفی بزرگ مخلوط کنید. روغن ترد کننده شیرینی را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید. سپس آب سرد را به آن بیافزایید و خمیر را به دو نیمه تقسیم کنید. هر دو نیمه را به شکل یک توپ درآورید و به آرامی صاف کنید. 1 قسمت را در نایلون قرار داده و در یخچال بگذارید.

 

2.  باقی خمیر را در سطحی که کمی آرد به آن پاشیده‌اید، به شکل یک دایره پهن کنید (دایره کمی بزرگت‌تر از سایز ظرفتان باشد). آن را در ظرف گردی بگذارید. (ظرف را روغن نزنید) و با دست خمیر را محکم به ته و کناره‌های ظرف فشار دهید.

 

3. کره را در یک ماهی‌تابه با دمای متوسط آب کنید. به آن پیاز را اضافه کنید و بگذارید 2 دقیقه سرخ شود. آن را مرتب هم بزنید تا حالت ترد پیدا کند. آرد، نمک و فلفل را روی آن بریزید و کاملا مخلوط کنید. به تدریج شیر و سوپ مرغ را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بجوشد و سفت شود. به آن مرغ و مخلوط سبزیجات را بیافزایید. از روی گاز بردارید و آن را درون ظرف بریزید.


4. خمیر را از داخل یخچال خارج کنید و در سطحی که آرد پاشیده‌اید، به شکل دایره‌ای به اندازه ظرفتان پهن کنید. سپس آن را روی ظرف حاوی موادتان قرار دهید.

 

5. 30 تا 40 دقیقه آن را در فر قرار دهید تا رنگ خمیر قهوه‌ای-طلایی شود. 15 تا 20 دقیقه آخر، روی آن فویل بکشید تا خمیر آن تیره‌تر نشود. این غذا را 5 دقیقه قبل از صرف آن از فر خارج کنید.