سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
تغذیه نوپا، پوره لوبیا سفید و اسفناج
پوره لوبیا سفید و اسفناج، مناسب 12-24 ماه
مواد لازم پوره لوبیا سفید و اسفناج:
سیبزمینی شسته و خرد کرده 1 عدد
اسفناج 40 گرم
لوبیا سفید پخته 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه پوره لوبیا سفید و اسفناج:
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با فویل بپوشانید.
سیبزمینی ها را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 40-45دقیقه در فر بپزید.
اسفناج را بخارپز کنید.
اسفناج 40 گرم
لوبیا سفید پخته 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه پوره لوبیا سفید و اسفناج:
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با فویل بپوشانید.
سیبزمینی ها را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 40-45دقیقه در فر بپزید.
اسفناج را بخارپز کنید.
حالا همه مواد لازم را در دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست