سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

تغذیه نوپا، پوره لوبیا سفید و اسفناج


پوره لوبیا سفید و اسفناج، مناسب 12-24 ماه
 
مواد لازم پوره لوبیا سفید و اسفناج:
سیب‌زمینی شسته و خرد کرده               1 عدد
اسفناج                                             40 گرم
لوبیا سفید پخته                                  2 قاشق سوپخوری
روش تهیه پوره لوبیا سفید و اسفناج:
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با فویل بپوشانید.
سیب‌زمینی‌ ها را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 40-45دقیقه در فر بپزید.
اسفناج را بخارپز کنید.
حالا همه مواد لازم را در دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید.