سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

فاج بادامی مرمری، یک شیرینی متفاوت


شهرزاد: اگر عاشق شیرینی‌جات هستید و به دنبال تنوع برای خوردن این شکلات می‌گردید به شما فاج بادام مرمری را پیشنهاد می‌کنیم.

 

 

مواد لازم

 

شیرعسلی غلیظ: 350 گرم

شکلات خرد شده کم‌شیرین: 350 گرم

شکلات تلخ خرد شده: 70 گرم

نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

بادام بو داده خرد شده: یک فنجان

پودر وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

شکلات قهوه‌ای: 70 گرم

شکلات سفید: 300 گرم

خامه پرچرب: یک‌سوم فنجان

 

 

طرز تهیه

1- قالب مربع شکلی به ابعاد 20 سانتی‌متر را چرب کنید. شیرعسلی غلیظ را در شیرداغ‌کن متوسطی ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. آن را مرتب هم بزنید تا به حالت جوشیدن برسد. ‌سپس آن را از روی حرارت بردارید و خرده شکلات‌ها و یک‌هشتم قاشق چای‌خوری از نمک را به شیرعسلی اضافه کنید و بگذارید مخلوط مدت تقریبا سه دقیقه به همان حالت بماند تا شکلات‌ها تقریبا آب شوند. بعد آن را هم بزنید تا مخلوطی صاف و یکدست تهیه شود. حالا بادام‌ها و وانیل را به مواد افزوده و آن‌ها را خوب هم بزنید.

 

2- مخلوط فاج را در قالب آماده شده ریخته و سطح آن را صاف کنید و بعد قالب را مدت تقریبا یک ساعت در یخچال بگذارید تا فاج کاملا سفت شود.

 

3- شکلات قهوه‌ای را در مایکروفر یا در یک شیرداغ‌کن کوچک و روی حرارت کم، آب کنید و آن را کنار بگذارید. شکلات سفید خرد شده، خامه و بقیه نمک را در کاسه‌ای ریخته و روی دهانه کتری آب در حال جوشیدن بگذارید و مخلوط را هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود.

 

4- مخلوط شکلات سفید را به سرعت روی سطح فاج سفت شده ریخته و بعد شکلات قهوه‌ای آب شده را به صورت پراکنده، روی آن بریزید و آن را با نوک چاقو به صورت چرخشی، طوری به هم بزنید که شکلات‌ها، حالت مرمری سفید و قهوه‌ای پیدا کنند. سپس دوباره فاج را مدت تقریبا یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد‌ آن را به صورت مربع‌هایی به ابعاد 5/2 سانتی‌متر برش بزنید و سرو کنید.

 

نکته 1:

در صورت تمایل به تهیه فاج ساده، ‌فقط تا مرحله دو پیش رفته و بادام را از دستور حذف کنید. پس از گذاشتن در یخچال و سفت شدن آن، فاج را به صورت مربع شکل برش بزنید.

 

نکته 2:

شیرعسلی غلیظ، با نوع رقیق آن تفاوت دارد و در قوطی‌های 250 تا 400 گرمی در سوپرمارکت‌ها موجود است.