سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

تغذیه در بارداری، خوراکی‌های ممنوعه


از مصرف الکل در دوران بارداری خودداری نمایید. الکل خطر زایمان زودرس، عقب ماندگی ذهنی، نقص‌های مادرزادی و وزن کم هنگام تولد را افزایش می‌دهد.
مصرف کافئین را به حداکثر 300 میلی‌گرم در روز محدود نمایید. یک فنجان قهوه 180 گرمی 150 میلی‌گرم کافئین و یک فنجان چای 180 گرمی 80 میلی‌گرم کافئین درخود دارد.
مصرف ساخارین در دوران بارداری توسط FDA شدیدا مزمت شده، چراکه می‌تواند از جفت جنینی عبور کرده و در بافت جنینی باقی می‌ماند.
مصرف چربی را به کم تر از 30 درصد کل غذایی‌که می‌خورید کاهش دهید. برای فردی که روزانه 2000 کالری مصرف می‌نماید، این میزان چربی 65 گرم می‌شود.
مصرف کلسترول را به 300 میلی‌گرم و یا کم تر، در روز کاهش دهید.
هرگز آبزیانی چون کوسه، اره‌ماهی، شاه‌ماهی خال‌خالی در دوران بارداری مصرف ننمایید، چراکه این آبزیان در حاوی جیوه می‌باشند.
از مصرف حلزون و صدف در دوره بارداری خودداری نمایید.
از مصرف پنیر‌های نرم از جمله پنیر فتا، پنیر بری، پنیر کاممبر، پنیر آبی veined و پنیر مکزیکی در این دوران خودداری نمایید. این پنیرها معمولا غیرپاستوریزه بوده و ممکن‌است باعث عفونت لیستریایی شود. البته سایر پنیرهای پاستوریزه مشکلی ندارند.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.