پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

آشپزی برای نوپا، انچیلادوی مرغ


انچیلادوی مرغ، مناسب 2 تا 3 سال
فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را بیفزائید.
مواد لازم برای تهیه انچیلادوی مرغ:
روغن زیتون                             2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده                           2 عدد
سیر له كرده                            3 حبه
سینه مرغ پخته و خرد كرده         2 عدد
گوجه‌فرنگی خرد كرده                400 گرم
خامه                                     یك‌دوم پیمانه
ارگانوی خشك                         یك‌دوم پیمانه
ریحان خشك                           1 قاشق چایخوری
پودر چیلی                              یك‌چهارم قاشق چایخوری
نمك و فلفل                             به مقدار كم
پنیر چدار خرد كرده                    1 پیمانه
تورتیلا                                     6 تا 8 عدد
 
روش تهیه انچیلادوی مرغ:
فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را بیفزائید و 3 دقیقه بپزید. حالا سیر را اضافه كنید و 1 دقیقه دیگر بپزید.
اكنون مرغ، دوسوم گوجه فرنگی خرد كرده، خامه، ارگانو، ریحان، نمك و فلفل و پودر چیلی را بیفزائید و 5 دقیقه بپزید.
سپس یك‌ دوم پنیر چدار خرد كرده را اضافه كنید. از مخلوط بدست آمده با قاشق بردارید و در وسط هر یك از تورتیلاها قرار دهید و رول نمائید.
رول‌ها را رو به سمت پایین در ظرف پخت قرار دهید و 10 دقیقه بپزید. حالا روی رول‌ها از گوجه فرنگی باقیمانده و پنیر خرد كرده بریزید.
ظرف را در فر بگذارید و 5 تا 10 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود. غذا را به صورت گرم به كودك خود بدهید.