سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
آموزش غذا برای نوزاد، چند نمونه دسر
چند نمونه از دسرهای خوشمزه برای نی نی تون راو اینجا آموزش دادیم.
کمپوت سیب ( مناسب چهارماهگی)
مواد لازم:
1 یا 2 عدد سیب ( گلاب یا قندک)
2/1 لیموترش
• سیب را پوست کنده و چهارقسمت کنید. دانه ها و قسمت های سفت آن را جدا کرده و به قطعات ریز تقسیم کنید.
• بلافاصله مقداری آب لیمو روی سیب ها بریزید تا سیاه نشوند. سیب ها را در قابلمه ای حاوی کمی آب به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا کاملا بپزد.
• سیب پخته را توسط مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
مواد لازم:
1 یا 2 عدد سیب ( گلاب یا قندک)
2/1 لیموترش
• سیب را پوست کنده و چهارقسمت کنید. دانه ها و قسمت های سفت آن را جدا کرده و به قطعات ریز تقسیم کنید.
• بلافاصله مقداری آب لیمو روی سیب ها بریزید تا سیاه نشوند. سیب ها را در قابلمه ای حاوی کمی آب به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا کاملا بپزد.
• سیب پخته را توسط مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
توجه : سیب اولین میوه ای است که به کودک داده می شود. سیب رسیده ، ضد عطش و صاف کننده ی خون بوده و سبب سهولت هضم می شود.
کمپوت کیوی ( مناسب نه ماهگی)
مواد لازم :
1 عدد سیب
1 عدد کیوی
مقداری شکر وانیل دار
• سیب را پوست کنده و چهار قسمت کنید. دانه ها و قسمت های سفت آن را جدا کنید. کیوی را پوست کنده و چهار تکه کنید.
• میوه ها را همراه با شکر وانیل دار و دو قاشق سوپخوری آب در قابلمه ای به مدت 20 دقیقه حرارت دهید.
• میوه های پخته را توسط مخلوط کن به صورت پوره در آورید.
مواد لازم :
1 عدد سیب
1 عدد کیوی
مقداری شکر وانیل دار
• سیب را پوست کنده و چهار قسمت کنید. دانه ها و قسمت های سفت آن را جدا کنید. کیوی را پوست کنده و چهار تکه کنید.
• میوه ها را همراه با شکر وانیل دار و دو قاشق سوپخوری آب در قابلمه ای به مدت 20 دقیقه حرارت دهید.
• میوه های پخته را توسط مخلوط کن به صورت پوره در آورید.
توجه : کیوی سرشار از ویتامین C است. طعم ترش کیوی ممکن است برای کودک جالب نباشد. بنابراین سعی کنید کیوی کاملا رسیده را انتخاب کنید.
کمپوت سیب و گلابی با عسل ( مناسب یک سالگی)
مواد لازم :
1 عدد سیب
1 عدد گلابی نرم
1 قاشق مرباخوری عسل
• پوست میوه ها را بکنید و آنها را چهار قسمت کنید. دانه و قسمت های اضافی آنها را دور بریزید. میوه ها را به قطعاتی کوچک و یا باریک تقسیم کرده و در قابلمه ای همراه با یک قاشق سوپخوری آب به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته و نرم شوند.
• میوه های پخته را توسط مخلوط کن به صورت کرم یا پوره درآورید.
• پوره را در بشقاب بریزید و عسل را با آن مخلوط کنید.
توجه : عسل ماده ای بسیار مغذی است. اگر از میوه های شیرین استفاده می کنید اضافه کردن عسل ضروری نیست.
کمپوت آلو ( مناسب پنج ماهگی )
مواد لازم :
100 گرم آلو
• آلو را پس از شستن 10 دقیقه حرارت دهید تا با افزایش حجم آن راحت تر بتوانید هسته ها را جدا کنید.
• آلوی بدون هسته را در قابلمه ای همراه با یک لیوان آب به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
• آلوی پخته و آب باقی مانده را توسط مخلوط کن به صورت کرم یا پوره درآورید.
مواد لازم :
1 عدد سیب
1 عدد گلابی نرم
1 قاشق مرباخوری عسل
• پوست میوه ها را بکنید و آنها را چهار قسمت کنید. دانه و قسمت های اضافی آنها را دور بریزید. میوه ها را به قطعاتی کوچک و یا باریک تقسیم کرده و در قابلمه ای همراه با یک قاشق سوپخوری آب به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته و نرم شوند.
• میوه های پخته را توسط مخلوط کن به صورت کرم یا پوره درآورید.
• پوره را در بشقاب بریزید و عسل را با آن مخلوط کنید.
توجه : عسل ماده ای بسیار مغذی است. اگر از میوه های شیرین استفاده می کنید اضافه کردن عسل ضروری نیست.
کمپوت آلو ( مناسب پنج ماهگی )
مواد لازم :
100 گرم آلو
• آلو را پس از شستن 10 دقیقه حرارت دهید تا با افزایش حجم آن راحت تر بتوانید هسته ها را جدا کنید.
• آلوی بدون هسته را در قابلمه ای همراه با یک لیوان آب به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
• آلوی پخته و آب باقی مانده را توسط مخلوط کن به صورت کرم یا پوره درآورید.
توجه : از این میوه میتوان در دوره ی ابتلای کودک به یبوست استفاده کرد. این میوه دارای مقدار قابل توجهی منیزیم و پتاسیم است.
کمپوت ریواس ( مناسب دوازده ماهگی)
مواد لازم :
120 گرم ریواس
2 قاشق سوپخوری شکر
• ساقه های ریواس را کاملا پاک کرده و بشویید.
• ریواس را در ظرفی بریزید. شکر را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن آنها به مدت 12 ساعت در جایی خنک قرار داده و هرچند گاه آن را هم بزنید.
• پس از گذشت این مدت ریواس و شکر را در قابلمه ای بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر آب ظرف زیاد بود در آن را موقع حرارت دادن بردارید.
• ریواس کاملا پخته را توسط مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
مواد لازم :
120 گرم ریواس
2 قاشق سوپخوری شکر
• ساقه های ریواس را کاملا پاک کرده و بشویید.
• ریواس را در ظرفی بریزید. شکر را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن آنها به مدت 12 ساعت در جایی خنک قرار داده و هرچند گاه آن را هم بزنید.
• پس از گذشت این مدت ریواس و شکر را در قابلمه ای بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر آب ظرف زیاد بود در آن را موقع حرارت دادن بردارید.
• ریواس کاملا پخته را توسط مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست