دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
خواص سنجد را بهتر بشناسید
سنجد به دلیل سازگاری با محیط های مختلف در اغلب نقاط جهان ازجمله آمریکای شمالی، اروپای شرقی و غربی، آسیای مرکزی و شمالی به عمل می آید. به گزارش «Ask.com»، ریشه، چوب، پوست و میوه سنجد دارای خواص دارویی و صنعتی متفاوتی است که در این مطلب به آن اشاره خواهیم کرد.
از سنجد برای معالجه بیماری های دندان، لثه، اسهال و زخم معده استفاده می شود . سنجد از خونریزی نیز جلوگیری می کند.
آرد و هسته آسیاب شده این میوه آرتروز را درمان می کند.
مصرف این میوه که طبیعت آن سرد و خشک است، یبوست ایجاد می کند.
جوشانده برگ این میوه بهترین دارو برای اسهال کودکان است.
سنجد کم کالری و مقوی معده است.
این میوه برای قلب مفید است و برطرف کننده تب و لرز و بیماری هایی مثل تنگی نفس و زخم ریه است.
برای درمان بیماری های کبدی مانند زردی و یرقان مفید است.
عرق شکوفه سنجد ضد نفخ است.
سنجد پخته شده در روغن زیتون درد مفاصل و خارش پوست را درمان می کند و برای رشد مو توصیه می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست