جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا

تهیه قهوه‌های خوشمزه


تهیه قهوه‌های خوشمزه

صرف هزینه زیاد برای خوردن یک فنجان کوچک قهوه در کافی‌شاپ بعضی وقت‌ها آدم را به فکر درست کردن قهوه در خانه و یک دل سیر خوردن آن می‌اندازد، اما خیلی‌ها نگرانند که مبادا قهوه‌ای …

صرف هزینه زیاد برای خوردن یک فنجان کوچک قهوه در کافی‌شاپ بعضی وقت‌ها آدم را به فکر درست کردن قهوه در خانه و یک دل سیر خوردن آن می‌اندازد، اما خیلی‌ها نگرانند که مبادا قهوه‌ای که دست‌پخت خودشان است خوب از آب درنیاید.

ولی نگرانی لازم نیست چون ۴ روش ساده برای تهیه قهوه‌های خوش عطر و بو در خانه وجود دارد.

«جوشاندن» اولین روشی است که می‌توانید خیلی زود با آن قهوه را آماده کنید. در این روش قهوه را به همراه آب، داخل قوری بریزید و اجازه دهید که آرام به جوش بیاید. این قهوه را می‌توانید قبل از مصرف شیرین کنید یعنی چند حبه قند را داخل قوری بریزید تا آرام آرام حل شود.

روش دوم همان تحت فشار قرار دادن قهوه است که از آن قهوه اسپرسو به دست می‌آید. در این روش از یک قوری سه بخشی استفاده می‌شود که در قسمت پایین آن آب می‌ریزند تا بعد از به جوش آمدن آب، با فشار روی قهوه که در قسمت میانی است بریزد. بعد از این مرحله، قهوه آماده مصرف که روی آن لایه‌ای خامه مانند جمع شده در قسمت بالای قوری جمع می‌شود.

روش سوم کمک گرفتن از نیروی جاذبه است به این ترتیب که پودر قهوه را در داخل یک صافی قرار دهید و آب جوش را قطره قطره روی آن بچکانید. طعم این نوع قهوه به میزان آب و قهوه مورد استفاده بستگی دارد.

و اما خیس کردن، روش چهارمی است که می‌توانید از آن بهره ببرید. در این روش از استوانه‌ای شیشه‌ای که دارای پیستون صافی‌داری است، استفاده می‌کنند به این طریق که باید قهوه و آب جوش را به مدت چند دقیقه در استوانه، مخلوط کنید تا قبل از آن که پیستون پایین بیاید نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی آماده مصرف شود.