شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

سالاد عدس + سس بادام


سالاد عدس + سس بادام

● موادلازم برای پنج نفر:
▪ عدس: ۱ پیمانه
▪ سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
▪ هویج: ۱ عدد متوسط
▪ ساقه کرفس خورد شده: ۱ پیمانه
▪ کاهو: ۱ عدد کوچک
▪ زیتون مغزدار: ۶ عدد
▪ پودرآویشن: ۱ قاشق غذاخوری
▪ …

موادلازم برای پنج نفر:

عدس:

۱ پیمانه

سیب زمینی:

۱ عدد متوسط

هویج:

۱ عدد متوسط

ساقه کرفس خورد شده:

۱ پیمانه

کاهو:

۱ عدد کوچک

زیتون مغزدار:

۶ عدد

پودرآویشن:

۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون:

۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تمام مواد را شسته و بگذارید خوب آب آنها خارج شود، سیب زمینی و ساقه ی کرفس راپخته و نگینی خورد کنید، کاهو را نیز خورد اما هویجها را رنده کنید.این مواد را با عدس پخته شده و آویشن و روغن زیتون خوب مخلوط کرده و با سس بادام ( یک و نیم فنجان بادام زمینی آسیاب شده، یک عدد سیرله شده، دوقاشق غذاخوری زنجبیل له شده، یک قاشق چایخوری تمر هندی، شش قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه، نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز)میل نمایید.