شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

پنیر فتا


پنیر فتا

پنیر فتا نوعی پنیر است که داخل آب نمک قرار می گیرد تاریخچه تهیه آن مربوط به هزاران سال پیش و به کشور یونان بر می گردد. این نوع پنیر را فقط از شیر بز و گوسفند تهیه می کنند. پنیر فتا …

پنیر فتا نوعی پنیر است که داخل آب نمک قرار می گیرد تاریخچه تهیه آن مربوط به هزاران سال پیش و به کشور یونان بر می گردد. این نوع پنیر را فقط از شیر بز و گوسفند تهیه می کنند. پنیر فتا را پس از تهیه نمک زده و در درون محلول آب نمک یا خود آب پنیر به مدت سه تا چند ماه نگهداری می کنند، چون به محض بیرون آوردن از آب نمک، به سرعت خشک می شود. این نوع پنیر سفید رنگ است و معمولاً به شکل دایره تهیه می شود.

میزان چربی پنیر فتا از ۳۰ تا ۶۰ درصد است، اما معمولاً آن را از شیری که تقریباً ۵۴ درصد چربی دارد تهیه می کنند. روی پنیرهای فتا را با نوعی پوشش حفاظت کننده می پوشانند.

groohashpazi.blogfa.com