چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
گوشت گوساله با بروکلی
مواد لازم:
گوشت گوساله ۱۷۵ گرم(باریک و یکدست خرد شده)
پیاز خرد شده ۲ عدد
پیازچه خرد شده ۶ عدد
موسیر خرد شده عدد
کلم بروکلی ۲۲۵ گرم(به صورت گل های کوچک درآمده)
روغن سبزیجات یا بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل ۴۰۰ گرم
گشنیز تازه و خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن را در تابه گرم کنید و به مدت یک دقیقه پودر کاری را در آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن بیفزایید و تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شود تفت دهید. پیاز،پیازچه و موسیر را به آن اضافه کنید و دو تا سه دقیقه آنها را تفت دهید. سپس گلچه های کلم بروکلی را هم به مواد بیفزایید و آن را نیز ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید. شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط ۸ تا ۱۰ دقیقه خوب بجوشد تا گوشت کاملا نرم شود. سپس آن را در ظرف دلخواه بریزید و با گشنیز تزئین کنید. این غذا را فورا سرو کنید. ضمنا این غذا با کته سرو می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست