چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

گوشت گوساله با بروکلی


گوشت گوساله با بروکلی

● مواد لازم:
▪ گوشت گوساله ۱۷۵ گرم(باریک و یکدست خرد شده)
▪ پیاز خرد شده ۲ عدد
▪ پیازچه خرد شده ۶ عدد
▪ موسیر خرد شده عدد
▪ کلم بروکلی ۲۲۵ گرم(به صورت گل های کوچک درآمده)
▪ روغن سبزیجات …

مواد لازم:

گوشت گوساله ۱۷۵ گرم(باریک و یکدست خرد شده)

پیاز خرد شده ۲ عدد

پیازچه خرد شده ۶ عدد

موسیر خرد شده عدد

کلم بروکلی ۲۲۵ گرم(به صورت گل های کوچک درآمده)

روغن سبزیجات یا بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری

شیر نارگیل ۴۰۰ گرم

گشنیز تازه و خرد شده ۴ قاشق غذاخوری

پودر کاری ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

روغن را در تابه گرم کنید و به مدت یک دقیقه پودر کاری را در آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن بیفزایید و تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شود تفت دهید. پیاز،پیازچه و موسیر را به آن اضافه کنید و دو تا سه دقیقه آنها را تفت دهید. سپس گلچه های کلم بروکلی را هم به مواد بیفزایید و آن را نیز ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید. شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط ۸ تا ۱۰ دقیقه خوب بجوشد تا گوشت کاملا نرم شود. سپس آن را در ظرف دلخواه بریزید و با گشنیز تزئین کنید. این غذا را فورا سرو کنید. ضمنا این غذا با کته سرو می شود.