دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
سالاد نان مصری
مواد لازم برای ۸ نفر :
۱) ۳ عدد نان باگت ریز شده
۲) بیشتر از یک چهارم پیمانه روغن زیتون
۳) یک قاشق غذاخوری دانه کنجد تفت داده شده
۴) ۲ قاشق مرباخوری پاپریکا (پودر فلفل قرمز شیرین)
۵ ) نمک به مقدار لازم
۶) ۲ حبه سیر له شده
۷) یک عدد خیار خرد شده بدون دانه های داخل آن
۸) یک پیمانه گوجهفرنگی کوچک نصف شده
۹ ) ۲ عدد پیازچه خرد شده
۱۰) ۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
۱۱) ۲ قاشق غذاخوری نعناع تازه ریز شده
۱۲) یک قاشق غذاخوری برگ آویشن خرد شده
طرز تهیه :
۱) فر را روی ۱۷۰ درجه سلسیوس تنظیم و نان ها را با یک قاشق روغن زیتون، دانه کنجد، فلفل و نمک آغشته کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا کمی ترد شود.
۲) سیر را به مدت یک دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود.
۳ ) خیار، گوجه فرنگی، پیازچه، آب لیمو، نعناع، آویشن و سیر تفت داده را خوب با هم مخلوط کنید.
۴) روی این مخلوط را بپوشانید و بگذارید به مدت یک ساعت در یخچال بماند. ۵-سپس نان را به مخلوط اضافه و با بقیه دانه کنجد تزئین و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست