جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سالاد نان مصری


سالاد نان مصری

● مواد لازم برای ۸ نفر :‌
۱) ۳ عدد نان باگت ریز شده
۲) بیشتر از یک چهارم پیمانه روغن زیتون
۳) یک قاشق غذاخوری دانه کنجد تفت داده شده
۴) ۲ قاشق مرباخوری پاپریکا (پودر فلفل قرمز شیرین) …

مواد لازم برای ۸ نفر :

۱) ۳ عدد نان باگت ریز شده

۲) بیشتر از یک چهارم پیمانه روغن زیتون

۳) یک قاشق غذاخوری دانه کنجد تفت داده شده

۴) ۲ قاشق مرباخوری پاپریکا (پودر فلفل قرمز شیرین)

۵ ) نمک به مقدار لازم

۶) ۲ حبه سیر له شده

۷) یک عدد خیار خرد شده بدون دانه های داخل آن

۸) یک پیمانه گوجه‌فرنگی کوچک نصف شده

۹ ) ۲ عدد پیازچه خرد شده

۱۰) ۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

۱۱) ۲ قاشق غذاخوری نعناع تازه ریز شده

۱۲) یک قاشق غذاخوری برگ آویشن خرد شده

طرز تهیه :

۱) فر را روی ۱۷۰ درجه سلسیوس تنظیم و نان ها را با یک قاشق روغن زیتون، دانه کنجد، فلفل و نمک آغشته کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا کمی ترد شود.

۲) سیر را به مدت یک دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود.

۳ ) خیار، گوجه فرنگی، پیازچه، آب لیمو، نعناع، آویشن و سیر تفت داده را خوب با هم مخلوط کنید.

۴) روی این مخلوط را بپوشانید و بگذارید به مدت یک ساعت در یخچال بماند. ۵-سپس نان را به مخلوط اضافه و با بقیه دانه کنجد تزئین و سرو کنید.