یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

برش های جو دو سر و زغال اخته


برش های جو دو سر و زغال اخته

● مواد لازم:
▪ زغال اخته خشک: یک پیمانه
▪ آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
▪ آرد: یک و نیم پیمانه
▪ جو دو سر زودپز: یک و نیم پیمانه
▪ بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم:

زغال اخته خشک:

یک پیمانه

آب پرتقال:

یک چهارم پیمانه

آرد:

یک و نیم پیمانه

جو دو سر زودپز:

یک و نیم پیمانه

بکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

کره یا مارگارین نرم شده:

سه چهارم پیمانه

شکر ترجیحا قهوه ای:

دو پیمانه

تخم مرغ:

۴ عدد

چیپس های شکلاتی:

۱۴ گرم

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

زغال اخته و آب پرتقال را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت بپزید.

آرد، جو دو سر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مارگارین و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنید و هر بار هم بزنید، مخلوط آرد زغال اخته و چیپس های شکلاتی را به مواد اضافه کنید و در قالب مناسب چرب شده پهن کنید.

قالب را به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید تا کاملا خنک شود.