چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

افراد تنها افسرده ترند


افراد تنها افسرده ترند

تنها زندگی کردن در خانه‌های مجردی، اتفاقی است که در سال‌های اخیر زیاد به چشم می‌خورد. حتی اگر پای طلاق و جدایی هم در میان نباشد، این تنها زندگی کردن می‌تواند منجر به افسردگی …

تنها زندگی کردن در خانه‌های مجردی، اتفاقی است که در سال‌های اخیر زیاد به چشم می‌خورد. حتی اگر پای طلاق و جدایی هم در میان نباشد، این تنها زندگی کردن می‌تواند منجر به افسردگی شود. حتی برای افراد شاغل که به خاطر مشکلات کاری تنها زندگی می‌کنند. بر اساس تازه‌ترین تحقیقاتی که انجام شده، افراد تنها در مقایسه با کسانی که در کنار خانواده زندگی می‌کنند، ۸۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار می‌گیرند.این تحقیقات روی ۳۵۰۰ مرد و زن فنلاندی که به طور متوسط ۴۴ سال سن داشتند انجام شد. پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که افرادی که تنها زندگی می‌کنند در طول دوران انجام این تحقیقات هشتاد درصد بیشتر داروهای ضد افسردگی تهیه و مصرف کرده‌اند. دکتر لورا پولکی راباک، سرپرست گروه تحقیقات می‌گوید: « شرایط بد مسکونی برای زنان و نبود حمایت‌های اجتماعی برای مردان از عواملی اصلی ابتلا به افسردگی در افرادی است که تنها زندگی می‌کنند.»او ادامه می‌دهد: «تنها زندگی کردن احساس انزوا و عدم اطمینان به همراه دارد که می‌تواند در بروز اختلالات روحی موثر باشد. افزایش تعداد کسانی که تنها زندگی می‌کنند تاثیر واضحی بر سلامت روانی جامعه دارد.»

به گفته دکتر راباک، «تنهایی و انزوا باعث می‌شود که مردم کمتر روزنه‌ای برای ابراز احساسات خود پیدا کنند. ابراز احساسات امری است که ما قطعا می‌دانیم به بهبود و سلامت روانی کمک می‌کند. بنابراین ضروری است تا به جای آنکه فقط بر داروهای ضد افسردگی اتکا کنیم، برای افرادی که تنها زندگی می‌کنند شیوه‌های مناسب تر، مانند گفتار درمانی فراهم آوریم تا بتوانند در فضایی امن درباره مشکلاتشان صحبت کنند.»